2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar vajinal ultrason zararlı mı gebelikte baktıran oldu mu

Ben 4-5 kez baktırdım hiç bir zararı yok dendi araştırdım da
Kese biraz daha erken görünüyormuş sanırım beklemeyip daha önce mi baktırsam diye düşünüyorum bir yandan da tedirginlik işte

Arkadaşlar benim besin takviyesiyle ilgili bir sorum olacak. Arı sütü, propobilis ve polen vs. arı ürünlerinin yumurtlama, sperm ve kalitelerine oldukça etkili olduğu bilinen bir gerçek. Ancak transfer sürecinde ya da hamilelik sırasında yararlı olup olmadığı konusunda farklı görüşler var. Bu konuda bilgisi olan ya da daha önce doktoruna bu konuda danışmış olanlar var mı?

Sizin bulantılarıniz başladı mı. Bende hiç birşey yok henüz
Başladı evet geçen 3 gün öncesinde mide yanmam vardı bugün bulantıya döndü dayanamadım doktora sordum ilaç istedim ama dediği ilaç hakkında hiç fikrim yok

Keseye doktorum vajinal ultrasonla baktı benim sorun olur mu diye sormadım ama sorun olsaydı bakmazdı diye düşündüm kalp atışında bakalım karından mı bakacak merak ediyorum

Kızlar 5 haftalık hamileyim şimdi kahverengi lekelenme olmuş.Acile mi gideyim sizce?
Peceteye silince hala geliyor mu benimde olmuştu ama devamı gelmedi şükür

Arkadaşlar transferimin 21. Günü en son çarşamba beta verdim 2 katı artmıştı biraz önce biraz lekelenmem oldu sanki adetin ilk başı gibi çok korkuyorum

Canım progestan dex yazdırılıyor mu ya benim de sabah aksama çıktı cok pahalı eczacı karsılamıyor demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…