Tüp bebek doktorumla devam ediyorum canım ben kadın doğumAmin canım inşallah perinatoloji doktoruna mı gidiyorsun yoksa kadın doğum doktoruna mı ikiz olduğu için pernatoloji doktoruna mı gitmemiz gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp bebek doktorumla devam ediyorum canım ben kadın doğumAmin canım inşallah perinatoloji doktoruna mı gidiyorsun yoksa kadın doğum doktoruna mı ikiz olduğu için pernatoloji doktoruna mı gitmemiz gerekiyor
Bahceci umut tup bebek merkezi canim mehmet resit hoca yapti tedavimi bugun bi mehmet hocanın hastasi daha forumda pozitif haber verdi elhamdülillahYaaa kalbim nasıl çarptı çiçeğimm hayırlı uğurlu olsunnn sımsıkı tutunsun sana miniğin nerde tedavi gördün kuzum pko var mıydı sende
Muhtesem olur ye hazirla kendini vucudunu ve inan dua et olucak inan gulum olucakTamam kuzucum hatta şimdiden yesen ne olur
Aa öyle mi? Yani arı sütü, polen ve propolis ayrı ayrı mı kullanıyorsunuz yoksa karışım mı alıyorsunuz?Ben diyetisyen tavsiyesi ile kullanıyorum diyetisyenim özellikle veriyor kabak çekirdeği ,avakado , yumurta, iğde çekirdeği tozu ,ruşeymi,fındık badem ceviz kullanıyorum devam da edicem.
Anladım canım bende tüp bebek doktoruma haftaya gidicem ona devam edemicem maalesefTüp bebek doktorumla devam ediyorum canım ben kadın doğum
Cansu hatırlarsın benim ilk denemem maalesef negatif sonuçlandı. Şimdi tekrar rahim kalınlaştırma sürecindeyim. Doktorum şimdiden folik asite ek olarak hem omega hem de kalsiyum ve magnezyum takviyelerini de ekledi. Kalsiyum ve magnezyum için Osteocare Bones markasını yazdı. Bacaklarımda ağrı vardı benim de. 1 haftadır başladım kullanmaya ama baya etkisini gördüm. Rahatlattı.Kızlar 8+5 ikiz gebeliğim mevcut son 1 haftadır inanılmaz diz kapağımın altından parmak ucuma kadar kramplar çekilmeler kasılmalar uyuşmalar gece uykuda titremeler rahim gerilmeleri yaşıyorum ve uyutmayacak seviyeye geldim bugün doktoruma durumu detaylı mesaj yazdım ve magnezyum bir de kalsiyum takviyesine başlamam gerektiğini söyledi. Günde kaç tane kaç mg hangi marka alayım dedim fark etmez marka istediğini al günde 1 tane magnezyum ve kalsiyum al dedi. Siz hangi marka magnezyum ve kalsiyum alıyorsunuz?
Hatırladım canım Allahım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin osteocare da sanırım kalsiyum ve magnezyum bir aradaymış mantıklı geldi bana da araştırırken şimdi bi eczaneye gideceğim varsa alacağım canım çok sağolCansu hatırlarsın benim ilk denemem maalesef negatif sonuçlandı. Şimdi tekrar rahim kalınlaştırma sürecindeyim. Doktorum şimdiden folik asite ek olarak hem omega hem de kalsiyum ve magnezyum takviyelerini de ekledi. Kalsiyum ve magnezyum için Osteocare Bones markasını yazdı. Bacaklarım da ağrı vardı benim de. 1 haftadır başladım kullanmaya ama baya etkisini gördüm. Rahatlattı.
Evet canım. Kalsiyum, magnezyum, çinko, vit. D, bakır, bor ve selenyum bir arada.Hatırladım canım Allahım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin osteocare da sanırım kalsiyum ve magnezyum bir aradaymış mantıklı geldi bana da araştırırken şimdi bi eczaneye gideceğim varsa alacağım canım çok sağol
Süper valla sağol kuzumEvet canım. Kalsiyum, magnezyum, çinko, vit. D, bakır, bor ve selenyum bir arada.
Şanslı olduğum konulardan biri tüp bebek doktorumla devam etmem. Rabbim sizinde karşınıza güzel iyi bir doktor çıkarsınAnladım canım bende tüp bebek doktoruma haftaya gidicem ona devam edemicem maalesef
Bana bunu vermişti doktorum çok memnun kaldımKızlar 8+5 ikiz gebeliğim mevcut son 1 haftadır inanılmaz diz kapağımın altından parmak ucuma kadar kramplar çekilmeler kasılmalar uyuşmalar gece uykuda titremeler rahim gerilmeleri yaşıyorum ve uyutmayacak seviyeye geldim bugün doktoruma durumu detaylı mesaj yazdım ve magnezyum bir de kalsiyum takviyesine başlamam gerektiğini söyledi. Günde kaç tane kaç mg hangi marka alayım dedim fark etmez marka istediğini al günde 1 tane magnezyum ve kalsiyum al dedi. Siz hangi marka magnezyum ve kalsiyum alıyorsunuz?
Benim 5 toplandı 3 u 5. Güne ulaştıKızlar merhaba opuda kaç yumurtanız toplandı kaçı döllendi? Benim ilk denememde 18 folikül toplandı ama 4 tane döllenecek büyüklükte yumurta çıkmıştı. Çok üzülmüştüm niye böyle oldu diye
Bana bunu vermişti doktorum çok memnun kaldım
Bende bundan aldım canım inş etki eder hemenBana bunu vermişti doktorum çok memnun kaldım
Normal canım maalesef her yumurtanın içi dolu çıkmayabiliyor benimde 12 toplanmıştı 5 tanesi döllendi ve dondurulduKızlar merhaba opuda kaç yumurtanız toplandı kaçı döllendi? Benim ilk denememde 18 folikül toplandı ama 4 tane döllenecek büyüklükte yumurta çıkmıştı. Çok üzülmüştüm niye böyle oldu diye
İnşallah canımBende bundan aldım canım inş etki eder hemen
25 toplandı 23 ü dollendi. Ama 5. Güne sadece 3 tanesi geldiKızlar merhaba opuda kaç yumurtanız toplandı kaçı döllendi? Benim ilk denememde 18 folikül toplandı ama 4 tane döllenecek büyüklükte yumurta çıkmıştı. Çok üzülmüştüm niye böyle oldu diye
5 taneside 5.gün embriyosu mu oldu canımNormal canım maalesef her yumurtanın içi dolu çıkmayabiliyor benimde 12 toplanmıştı 5 tanesi döllendi ve donduruldu