• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Yaaa kalbim nasıl çarptı çiçeğimm hayırlı uğurlu olsunnn😍😍 sımsıkı tutunsun sana miniğin nerde tedavi gördün kuzum pko var mıydı sende
Bahceci umut tup bebek merkezi canim mehmet resit hoca yapti tedavimi bugun bi mehmet hocanın hastasi daha forumda pozitif haber verdi elhamdülillah

Kızlar 8+5 ikiz gebeliğim mevcut son 1 haftadır inanılmaz diz kapağımın altından parmak ucuma kadar kramplar çekilmeler kasılmalar uyuşmalar gece uykuda titremeler rahim gerilmeleri yaşıyorum ve uyutmayacak seviyeye geldim bugün doktoruma durumu detaylı mesaj yazdım ve magnezyum bir de kalsiyum takviyesine başlamam gerektiğini söyledi. Günde kaç tane kaç mg hangi marka alayım dedim fark etmez marka istediğini al günde 1 tane magnezyum ve kalsiyum al dedi. Siz hangi marka magnezyum ve kalsiyum alıyorsunuz?

Ben diyetisyen tavsiyesi ile kullanıyorum diyetisyenim özellikle veriyor kabak çekirdeği ,avakado , yumurta, iğde çekirdeği tozu ,ruşeymi,fındık badem ceviz kullanıyorum devam da edicem.
Aa öyle mi? Yani arı sütü, polen ve propolis ayrı ayrı mı kullanıyorsunuz yoksa karışım mı alıyorsunuz?

Kızlar 8+5 ikiz gebeliğim mevcut son 1 haftadır inanılmaz diz kapağımın altından parmak ucuma kadar kramplar çekilmeler kasılmalar uyuşmalar gece uykuda titremeler rahim gerilmeleri yaşıyorum ve uyutmayacak seviyeye geldim bugün doktoruma durumu detaylı mesaj yazdım ve magnezyum bir de kalsiyum takviyesine başlamam gerektiğini söyledi. Günde kaç tane kaç mg hangi marka alayım dedim fark etmez marka istediğini al günde 1 tane magnezyum ve kalsiyum al dedi. Siz hangi marka magnezyum ve kalsiyum alıyorsunuz?
Cansu hatırlarsın benim ilk denemem maalesef negatif sonuçlandı. Şimdi tekrar rahim kalınlaştırma sürecindeyim. Doktorum şimdiden folik asite ek olarak hem omega hem de kalsiyum ve magnezyum takviyelerini de ekledi. Kalsiyum ve magnezyum için Osteocare Bones markasını yazdı. Bacaklarımda ağrı vardı benim de. 1 haftadır başladım kullanmaya ama baya etkisini gördüm. Rahatlattı.

Son düzenleme:
Cansu hatırlarsın benim ilk denemem maalesef negatif sonuçlandı. Şimdi tekrar rahim kalınlaştırma sürecindeyim. Doktorum şimdiden folik asite ek olarak hem omega hem de kalsiyum ve magnezyum takviyelerini de ekledi. Kalsiyum ve magnezyum için Osteocare Bones markasını yazdı. Bacaklarım da ağrı vardı benim de. 1 haftadır başladım kullanmaya ama baya etkisini gördüm. Rahatlattı.
Hatırladım canım Allahım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻😇 osteocare da sanırım kalsiyum ve magnezyum bir aradaymış mantıklı geldi bana da araştırırken şimdi bi eczaneye gideceğim varsa alacağım canım çok sağol 🙏🏻🌸

Hatırladım canım Allahım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻😇 osteocare da sanırım kalsiyum ve magnezyum bir aradaymış mantıklı geldi bana da araştırırken şimdi bi eczaneye gideceğim varsa alacağım canım çok sağol 🙏🏻🌸
Evet canım. Kalsiyum, magnezyum, çinko, vit. D, bakır, bor ve selenyum bir arada.

Bana bunu vermişti doktorum çok memnun kaldım

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-15-18-44-53-901_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-08-15-18-44-53-901_com.miui.gallery.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar merhaba opuda kaç yumurtanız toplandı kaçı döllendi? Benim ilk denememde 18 folikül toplandı ama 4 tane döllenecek büyüklükte yumurta çıkmıştı. Çok üzülmüştüm niye böyle oldu diye

Kızlar merhaba opuda kaç yumurtanız toplandı kaçı döllendi? Benim ilk denememde 18 folikül toplandı ama 4 tane döllenecek büyüklükte yumurta çıkmıştı. Çok üzülmüştüm niye böyle oldu diye
Benim 5 toplandı 3 u 5. Güne ulaştı

Normal canım maalesef her yumurtanın içi dolu çıkmayabiliyor benimde 12 toplanmıştı 5 tanesi döllendi ve donduruldu

Kızlar , doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı oksapar adında kullananlar var mı ?
Kalp atışını duyana kadar kan sulandırıcı iğne kullanalım sonra duruma göre hapa geçeriz dedi

Back