- 26 Ekim 2020
- 304
- 195
- 53
- 29
Amin canım inşallah perinatoloji doktoruna mı gidiyorsun yoksa kadın doğum doktoruna mı ikiz olduğu için pernatoloji doktoruna mı gitmemiz gerekiyorRabbim saglikla hayirlarla kucaklarımiza almamızı nasip etsin inşallah bir an önce geçer sancilarimiz
Toplamda 4 tane dondurulmuşKac tane embriyo var ki ?
Kac tane embriyonuz var ki ? Toplamda dondurulmus
Gulum 5. Gun 3bb ile dun pozitif aldim hic bozma moraliniToplamda 4 tane dondurulmuş
2 adet 3.gün 2 adet 5.gün orta kalite hepsi
Transfer edilen embriyo 2 haftalik oluyomus onun ustune satiliyomus dun biraz arastirdimdaTup bebek te kac artı kac haftalık hamıleyız nasıl anlıyoruz kızlar?
Beslenme cok onemli avakado ananas cig badem cig kabak cekirdegi bunlari ihmal etme transfer sonrasiToplamda 4 tane dondurulmuş
2 adet 3.gün 2 adet 5.gün orta kalite hepsi
Hmm kesin bilgisi olan yazabılır mı sankı ben de 21.gune eklenıyor dıye anladımTransfer edilen embriyo 2 haftalik oluyomus onun ustune satiliyomus dun biraz arastirdimda
Bahcecinin web sitesinde ole yaziyoduHmm kesin bilgisi olan yazabılır mı sankı ben de 21.gune eklenıyor dıye anladım
Anladım tesekkur ederım:)Bahcecinin web sitesinde ole yaziyodu
Gız senii severimm az kaldı gelecem Haliş al benideTup bebek te kac artı kac haftalık hamıleyız nasıl anlıyoruz kızlar?
Yaaa kalbim nasıl çarptı çiçeğimm hayırlı uğurlu olsunnnGulum 5. Gun 3bb ile dun pozitif aldim hic bozma moralini
Ay ınsallah amin beklıyorum avakado ye:)Gız senii severimm az kaldı gelecem Haliş al benide
O carpıntı hıc bıtmıyorYaaa kalbim nasıl çarptı çiçeğimm hayırlı uğurlu olsunnnsımsıkı tutunsun sana miniğin nerde tedavi gördün kuzum pko var mıydı sende
Tamam kuzucum hatta şimdiden yesen ne olurBeslenme cok onemli avakado ananas cig badem cig kabak cekirdegi bunlari ihmal etme transfer sonrasi
Doğacak ve devam edecek halişim eminimO carpıntı hıc bıtmıyor
Insallah hayırlıca saglıklıca saglamca:)Doğacak ve devam edecek halişim eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?