• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Ben hiç kafein almıyorum ama alan arkadaşlar sorun yaşamıyormuş belli bir miktarda olduğu sürece. Benim almama sebebim kendimi düşüklerimde çok suçladım o uüzden söz verdimm sağlıklı beslenmeye 🥺

Arkadaşlar hayırlı akşamlar ben size bisey sormak istiyorum. 5.gun dondurulmuş embriyo transferi yapildi. Değerlerim şu şekilde:
12.gun 95
14.gun 255
17.gun 713
20.gun 1304(farkli laboratuvar)
23.gun 2478 çıktı.(farklı laboratuvar)
Aslında doktorum dördüncü testten sonda artık test yapmana gerek yok deyip 16 ağustos kese icin randevu verdi. Fakat ben dayanamadım bugun gene test yaptım. Sizce az mı artmış?

Arkadaşlar hayırlı akşamlar ben size bisey sormak istiyorum. 5.gun dondurulmuş embriyo transferi yapildi. Değerlerim şu şekilde:
12.gun 95
14.gun 255
17.gun 713
20.gun 1304(farkli laboratuvar)
23.gun 2478 çıktı.(farklı laboratuvar)
Aslında doktorum dördüncü testten sonda artık test yapmana gerek yok deyip 16 ağustos kese icin randevu verdi. Fakat ben dayanamadım bugun gene test yaptım. Sizce az mı artmış?
Gayet iyi canım. Geç tutunma sanki. Ama değerler güzel yükseldi dış gebelik veya kimyasalda bu rakamlar çok çıkmıyor gibi okudum 😊

Kızlar bu aralar adet sancısı çekiyorum ve karnımda sertlik var sizde de oluyor mu özellikle ikiz hamisler

Kızlar bu aralar adet sancısı çekiyorum ve karnımda sertlik var sizde de oluyor mu özellikle ikiz hamisler
Bende olmadı 🤷🏻‍♀️ regli tarihin mi yaklaştı acaba vücut yeni adapte oluyor hamileliğe regli tarihin yaklaştıysa ondan olabilir

kızlar merhaba

17 Temmuz da transfer oldum. 7 Ağustosta keseyi görmek için doktora gittik ve şekli böyleydi
Doktorum çok olumsuz konuştu sağlıksız olabilir gibi şeyler söyledi.

Kese şeklim bozuk mu ? İnternette birsürü şey okudum düşük riski çok gibi. bilgisi olan var mı

Eklentiler

• IMG_1896.jpeg
    IMG_1896.jpeg
    107,4 KB · Görüntüleme: 62
kızlar merhaba

17 Temmuz da transfer oldum. 7 Ağustosta keseyi görmek için doktora gittik ve şekli böyleydi
Doktorum çok olumsuz konuştu sağlıksız olabilir gibi şeyler söyledi.

Kese şeklim bozuk mu ? İnternette birsürü şey okudum düşük riski çok gibi. bilgisi olan var mı
İnşallah bir sonraki randevu da her şey yoluna girer kese bu hafta da genelde yuvarlak ovalimsi oluyor ama şuan sağlıksız demek için erken bir sonraki randevuda belli olur net. Kese boyu kaç mm söylemiş miydi doktorunuz? Genel de kese 25 mm ve üzerindeyse içinde bebeğe ait bulgu yoksa o zaman bol gebelik sağlıksız gebelikten söz ediliyor benim ilk transferim öyle olmuştu ne yazık ki ama bu 6+3 de netleşmişti

İnşallah bir sonraki randevu da her şey yoluna girer kese bu hafta da genelde yuvarlak ovalimsi oluyor ama şuan sağlıksız demek için erken bir sonraki randevuda belli olur net. Kese boyu kaç mm söylemiş miydi doktorunuz? Genel de kese 25 mm ve üzerindeyse içinde bebeğe ait bulgu yoksa o zaman bol gebelik sağlıksız gebelikten söz ediliyor benim ilk transferim öyle olmuştu ne yazık ki ama bu 6+3 de netleşmişti
Üstte 22 mm diye yazıyor zaten boyu.
Açıkçası öyle kötü davrandı ki bana soru sormaya çekindim, eşimi bile almadı içeri prensip meselesiymiş. Sadece saglıksız olabilir dedi ve gönderdi 🤷‍♀️
İns hakkımızda hayırlısı olur

Üstte 22 mm diye yazıyor zaten boyu.
Açıkçası öyle kötü davrandı ki bana soru sormaya çekindim, eşimi bile almadı içeri prensip meselesiymiş. Sadece saglıksız olabilir dedi ve gönderdi 🤷‍♀️
İns hakkımızda hayırlısı olur
İlgisiz davranmış insan bu durumlarda tedirgin oluyor seni anlayabiliyorum çünkü bende öyleydim inşallah her şey yoluna girer her şey değişebilir 🙏🏻

Back