canım ben 8+3 deyim transferden sonra hep günde 1 tane türk kahvesi içiyorum valla bir sorun da yaşamadım çok şükürKızlar bu hamilelik sürecinizde kahve hiç tüketiyor musunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben 8+3 deyim transferden sonra hep günde 1 tane türk kahvesi içiyorum valla bir sorun da yaşamadım çok şükürKızlar bu hamilelik sürecinizde kahve hiç tüketiyor musunuz ?
Ben hiç içmiyorumKızlar bu hamilelik sürecinizde kahve hiç tüketiyor musunuz ?
Bir ay sonraya randevu verebiliyorlarmış aradım ama çok zor ulaşmasıBen gidiyorum canım İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar doktorum
Anadolu Avrupa bana fark etmiyor aslında iyi olsun da bulursan bana yazar mısınBen de doktor arıyorum İstanbul Anadolu yakasında
Gayet iyi canım. Geç tutunma sanki. Ama değerler güzel yükseldi dış gebelik veya kimyasalda bu rakamlar çok çıkmıyor gibi okudumArkadaşlar hayırlı akşamlar ben size bisey sormak istiyorum. 5.gun dondurulmuş embriyo transferi yapildi. Değerlerim şu şekilde:
12.gun 95
14.gun 255
17.gun 713
20.gun 1304(farkli laboratuvar)
23.gun 2478 çıktı.(farklı laboratuvar)
Aslında doktorum dördüncü testten sonda artık test yapmana gerek yok deyip 16 ağustos kese icin randevu verdi. Fakat ben dayanamadım bugun gene test yaptım. Sizce az mı artmış?
Bugün doktora sordum çay içebilirsin dedi ama kahve günde 1 tane dediKızlar bu hamilelik sürecinizde kahve hiç tüketiyor musunuz ?
Ben haftada bir bardak çay içiyorum ama nolur nolmazKızlar bu hamilelik sürecinizde kahve hiç tüketiyor musunuz ?
İnşallah öyledir. Çarşamba günü kese randevum var ama cok korkuyorum dış gebelik olmasındanGayet iyi canım. Geç tutunma sanki. Ama değerler güzel yükseldi dış gebelik veya kimyasalda bu rakamlar çok çıkmıyor gibi okudum
Canım benim tüp bebek doktorum cem çelikti . Kendi kadın doğum doktorum murat yassa çok çok memnunum daha önce miyon ameliyatı da olmuştum kendisineAnadolu Avrupa bana fark etmiyor aslında iyi olsun da bulursan bana yazar mısın
Ya bende kahveyi çok seviyorum doktorumda öyle dedi ama tüp bebek doktorum. Genelde yasak pek koymuyor kadın doğum uzmanından duymadan içmeyim hiç dedim yine deBugün doktora sordum çay içebilirsin dedi ama kahve günde 1 tane
Sağol camımCanım benim tüp bebek doktorum cem çelikti . Kendi kadın doğum doktorum murat yassa çok çok memnunum daha önce miyon ameliyatı da olmuştum kendisine
Bende olmadı regli tarihin mi yaklaştı acaba vücut yeni adapte oluyor hamileliğe regli tarihin yaklaştıysa ondan olabilirKızlar bu aralar adet sancısı çekiyorum ve karnımda sertlik var sizde de oluyor mu özellikle ikiz hamisler
İnşallah bir sonraki randevu da her şey yoluna girer kese bu hafta da genelde yuvarlak ovalimsi oluyor ama şuan sağlıksız demek için erken bir sonraki randevuda belli olur net. Kese boyu kaç mm söylemiş miydi doktorunuz? Genel de kese 25 mm ve üzerindeyse içinde bebeğe ait bulgu yoksa o zaman bol gebelik sağlıksız gebelikten söz ediliyor benim ilk transferim öyle olmuştu ne yazık ki ama bu 6+3 de netleşmiştikızlar merhaba
17 Temmuz da transfer oldum. 7 Ağustosta keseyi görmek için doktora gittik ve şekli böyleydi
Doktorum çok olumsuz konuştu sağlıksız olabilir gibi şeyler söyledi.
Kese şeklim bozuk mu ? İnternette birsürü şey okudum düşük riski çok gibi. bilgisi olan var mı
Üstte 22 mm diye yazıyor zaten boyu.İnşallah bir sonraki randevu da her şey yoluna girer kese bu hafta da genelde yuvarlak ovalimsi oluyor ama şuan sağlıksız demek için erken bir sonraki randevuda belli olur net. Kese boyu kaç mm söylemiş miydi doktorunuz? Genel de kese 25 mm ve üzerindeyse içinde bebeğe ait bulgu yoksa o zaman bol gebelik sağlıksız gebelikten söz ediliyor benim ilk transferim öyle olmuştu ne yazık ki ama bu 6+3 de netleşmişti
İlgisiz davranmış insan bu durumlarda tedirgin oluyor seni anlayabiliyorum çünkü bende öyleydim inşallah her şey yoluna girer her şey değişebilirÜstte 22 mm diye yazıyor zaten boyu.
Açıkçası öyle kötü davrandı ki bana soru sormaya çekindim, eşimi bile almadı içeri prensip meselesiymiş. Sadece saglıksız olabilir dedi ve gönderdi
İns hakkımızda hayırlısı olur
Son adet tarihim 18 Haziran canım belim özellikle sancilaniyorBende olmadı regli tarihin mi yaklaştı acaba vücut yeni adapte oluyor hamileliğe regli tarihin yaklaştıysa ondan olabilir