• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Benim tüp bebek doktorumun randevu ücreti 2800 TL olduğu için biz gerek duymadık çünkü yeterince yıprandık maddiyattan gönlünüzü ne ferahlaticaksa onu yapın tabi
İnanki bizim de hiç paramiz yok kredi kartıyla gideriz ancak. İki yıldır aşılama ilaçlar derken bittik tükendik şükür sonuca ulaştık ama

Cansu hastaneden çıktın mı kanaman gectimi
Çıktım canım sen en yaptın geçti mi kanaman çIktın mı ? Bugün doktor kontrolüm vardı kanama durdu çok şükür doktorum oksapara sadece 0.4 ml lik olana başlayabilirsin ama birer gün arayla yap her gün değil dedi çok şükür bebekler de iyi 🙏🏻

Benim doktorum salı gününe kontrol verdi inşallah kalple keseyi aynı anda goreriz. Kalp zor biraz galiba daha 😃 belirtin varmı canım. Benim çok nadir kasık ağrım oluyor oda çok hafif başka birşeyin yok acaba boş filan mı ki diye aklıma gelip duruyor 😌
İnşallah ikisini birlikte gorursunuz,benim de çok aklıma geliyordu hiç belirtim yoktu bugün keseyi gördük çok şükür🤲🐣

Geçenlerde belirtim kalboldu demiştim ama 2 gündür midem çok yanıyor alev topu var sanki midemde aç kalamıyorum kasıklarımda arada sırada ağrıyor doktorumda kalp için 10 gün beklememiz lazım dedi her doktor farklı şeyler diyebiliyor bizimki bekle dedi inşallah 21inde duyacağız 🥰
Bize de bugün kese yi gördükten sonra 2hafta sonra dedi, 25 inde insallaj duyacağız, belirti bende öyle olmuştu bugün keseyi görünce rahatladım olmayabiliyor demekki.

Kanama oldu mu canım sende ? Bende coraspirin kullanmıyorum artık oksapara da düşük doz olan 0.4 ml olan ile devam et ama birer gün arayla yapalım dedi kanama alanı tekrar oluşmaması için
Bende kanama olmadı canım çok az peceteye bir iki damla kahve leke gelmişti biraktirmisti kaç ml öldüğünü bilmiyorum önceden de gün aşırı kullanıyodum,bu kan pıhtılaşması testi sonucu çıkana kadar kullan dedi bakalım

İkizlerde geriden gelme olayı çok görünen bir durummuş benim yeğenlerim de ikiz onlarda hep biri geriden gelişti ama maşallah şimdi 2 yaşındalar sağlıklılar çok şükür 🙏🏻 zaten canım senin bir kese sonradan görünmüştü hatırlıyorum geriden gelmesi ondandır ileriki zamanlarda kardeşine yetişir minik🙏🏻 benim ikizlerin biri tam tersi önde gidiyor diğeri haftasıyla tam uyumlu biri 4 gün önde aceleci maşallah sağlıkla büyüsünler inşallah önemli olan o 🫶🙏🏻🩷
Sağlıkla kucağımıza alalim inşallah 🤎 sizinki tek yumurta mi çift mi acaba

Kızlar bulantı için prilam kullanan varmı ? Ben iki gündür gece yatmadan iki tane içiyorum ve baya faydası oldu

Back