Hayırlı haberler alırsınız kısa zamanda inşallahHayır görmedim sadece kese Var ve içi boş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberler alırsınız kısa zamanda inşallahHayır görmedim sadece kese Var ve içi boş
İnşallahÇok şükür cikmissiniz çok dikkat edin, ilaçlar için de teşekkür ederim, bir daha kanama lekelenme olmaz inşallah
Her zaman gittiğin doktor mu? Çünkü bu kadar hassas bir dönemde bu şekilde yaklaşması hiç hoş olmamış.. tam tersine olayı ve süreci daha detaylı açıklayıp seni anlayabilirdi farklı bir doktordan daha hayırlı haberler alın inşallahBu hafta başka doktora gideceğim zaten. Kimsenin nazını niyazını çekemem, insan gibi ilgilenmeyi bırak yüzüme bile bakmadı kadın..
Yani agustosun sonuna kadar her ikiside görünecek inşaAllah cevabiniz için saolun5. Haftadan sonra kese görünmeye başlar keseden 1 hafta sonrada kalp atışı genelde duyulabiliyor
Kızlarım tutunmayı arttırmak için şunları kesin yemelisiniz ben şunu yaptım diye öneriniz var mı
Not alacağım.
Dıyetisyenin verdiği liste Avakado yu hayatından çıkarma.hergun ye 1 tane kabak çekirdeği. KESİNLİKLE YEŞİL SOĞAN ,MAYDONOZ,KEKİK ,HURMADAN UZAK DUR ,BÜTUN BİTKİ ÇAYLARINDAN dedi bana .Bu benim kişisel sen seç uyarla kendineKızlarım tutunmayı arttırmak için şunları kesin yemelisiniz ben şunu yaptım diye öneriniz var mı
Not alacağım.
Sağlıkla kucağınıza alınYani agustosun sonuna kadar her ikiside görünecek inşaAllah cevabiniz için saolun
Yani buna ne denebilir bilemiyorum çok yönlendirilebilecek bir konu değil benceKızlar merhaba bugun regl oldum.Direk hemşireye yazdım. Aradılar 3.gün orta 5.gün orta kaliteli 3BB EB embriyolar var.
İsterseniz 2.yumurta toplama işlemi yapalım dediler.Şaşırdım.Ne yapmalıyım sizce olanları transfer ettireyim diyorum
ALLAH korusun olmazsa sil baştan ama şimdi 2.yumurta toplama yaparsam yarı fiyatıHavuz yöntemi diye geçiyor
Teşekkür ederim canım hepimiz hemen hemen aynı ilaçları kullanıyoruz, kalçadan progestani biraktirinca sizler ne yaptınız diye merak etmistimEstrofemi ben 9. Haftada yavaş yavaş bırakmaya başlayacağım benim doktorum öyle söyledi benim için onun haricinde Proluton 5 günde bir kalçadan progestan sadece akşam 2 ve Duphaston sabah öğle akşam alıyorum oksapar da birer gün arayla
Merhabalar eğer yaşınız amh değeriniz uygunsa iyiyse havuz yapmayıp bu embriyoları transfer edebilirsmiz ama doktorlar yaş olarak amh olarak daha riskli grupta olanların ilerde çocuk tekrar istemesinden dolayı havuz yöntemini tercih ediyor.ama bu tamamen sizin isteğinize bağlı eşinizle karar vermelisin eksisini artısını tartıp.Kızlar merhaba bugun regl oldum.Direk hemşireye yazdım. Aradılar 3.gün orta 5.gün orta kaliteli 3BB EB embriyolar var.
İsterseniz 2.yumurta toplama işlemi yapalım dediler.Şaşırdım.Ne yapmalıyım sizce olanları transfer ettireyim diyorum
ALLAH korusun olmazsa sil baştan ama şimdi 2.yumurta toplama yaparsam yarı fiyatıHavuz yöntemi diye geçiyor
Canım anlamadım 2 embriyo mu olmuş? 5. Gün olan hangisiKızlar merhaba bugun regl oldum.Direk hemşireye yazdım. Aradılar 3.gün orta 5.gün orta kaliteli 3BB EB embriyolar var.
Canım ilerde 2. cocuk isteminden dolayı mantıklı olabilirKızlar merhaba bugun regl oldum.Direk hemşireye yazdım. Aradılar 3.gün orta 5.gün orta kaliteli 3BB EB embriyolar var.
Bizim yasak canım 3. Ayda konuşuruz dedi doktorum ama çok olumlu bakmıyor zaten bende şuan için bu konuyu korkudan düşünmüyorum tercih meselesi sanırım doktor izin verdikten sonraKızlar benm doktorum kalp atımından sonra birliktelik yasağını kaldırıyor sizin doktorlsrınız ? Birde siz ne düsünüyorsunuz bu konuda
Anladım canım sağlıcakla alalım kucağımıza inşaAllahBizim yasak canım 3. Ayda konuşuruz dedi doktorum ama çok olumlu bakmıyor zaten bende şuan için bu konuyu korkudan düşünmüyorum tercih meselesi sanırım doktor izin verdikten sonra
Karar verdim canım olan kaliteli embriyoları transfer ettireceğim.Yani buna ne denebilir bilemiyorum çok yönlendirilebilecek bir konu değil bence
Pko var aslında amh 6.7 canım elimdeki embriyolar 3.gün embriyosu orta kalite 2 adetMerhabalar eğer yaşınız amh değeriniz uygunsa iyiyse havuz yapmayıp bu embriyoları transfer edebilirsmiz ama doktorlar yaş olarak amh olarak daha riskli grupta olanların ilerde çocuk tekrar istemesinden dolayı havuz yöntemini tercih ediyor.ama bu tamamen sizin isteğinize bağlı eşinizle karar vermelisin eksisini artısını tartıp.
Yok canım 4 embriyom dondurulmuştu zaten regl olunca yazdım.Dediler isterseniz 2.kez yumurta toplayalım diye. Şimdiye kadar bişey demediler şaşırdım yani sonuçta elimde şuan orta kalite 4 embriyo var. 2 tane transfer isteyeceğim nasipCanım anlamadım 2 embriyo mu olmuş? 5. Gün olan hangisi
Miracım inşallah gerek kalmasın inşallah tutarCanım ilerde 2. cocuk isteminden dolayı mantıklı olabilir
İnşallah güzel hayırlı sonuçlar olur hep olumlu olanı düşün sana sımsıkı tutunsun bebişlerin inşallahKarar verdim canım olan kaliteli embriyoları transfer ettireceğim.
Pko var aslında amh 6.7 canım elimdeki embriyolar 3.gün embriyosu orta kalite 2 adet
5.gün embriyosu 3BB kalite 2 adet
Yok canım 4 embriyom dondurulmuştu zaten regl olunca yazdım.Dediler isterseniz 2.kez yumurta toplayalım diye. Şimdiye kadar bişey demediler şaşırdım yani sonuçta elimde şuan orta kalite 4 embriyo var. 2 tane transfer isteyeceğim nasip
Miracım inşallah gerek kalmasın inşallah tutar
Aminnn canım beniim inşallah bir tur ağladım ama geçtiİnşallah güzel hayırlı sonuçlar olur hep olumlu olanı düşün sana sımsıkı tutunsun bebişlerin inşallah
Amin canım benim inşaAllah afiyetle amin. Ne zaman transferKarar verdim canım olan kaliteli embriyoları transfer ettireceğim.
Pko var aslında amh 6.7 canım elimdeki embriyolar 3.gün embriyosu orta kalite 2 adet
Yok canım 4 embriyom dondurulmuştu zaten regl olunca yazdım.Dediler isterseniz 2.kez yumurta toplayalım diye. Şimdiye kadar bişey demediler şaşırdım yani sonuçta elimde şuan orta kalite 4 embriyo var. 2 tane transfer isteyeceğim nasip
Benim 4 embriyo olunca daha fazla toplamaya gerek duymadılar canım dr hit'te. İnşallah tutar ben olsam senin gibi ben de hemen transfer olurdumKarar verdim canım olan kaliteli embriyoları transfer ettireceğim.