• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

kızlar merhaba

17 Temmuz da transfer oldum. 7 Ağustosta keseyi görmek için doktora gittik ve şekli böyleydi
Doktorum çok olumsuz konuştu sağlıksız olabilir gibi şeyler söyledi.

Kese şeklim bozuk mu ? İnternette birsürü şey okudum düşük riski çok gibi. bilgisi olan var mı
İnternetten her okuduğunuza iinanmayin lütfen. Doktorunuz baya ilgisiz davranmış bence doktor değiştirmekte fayda var zaten hassas zamanlardan geçiyoruz birde doktor nazı çekecek durumda değiliz hiç birimiz

Çıktım canım sen en yaptın geçti mi kanaman çIktın mı ? Bugün doktor kontrolüm vardı kanama durdu çok şükür doktorum oksapara sadece 0.4 ml lik olana başlayabilirsin ama birer gün arayla yap her gün değil dedi çok şükür bebekler de iyi 🙏🏻
Ben de sabah çıktım ama kesenin etrafında küçük küçük kanamalar hala var evde yaticaksin sadece tuvalete kalkicaksin dedi carsamba kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun

kızlar merhaba

17 Temmuz da transfer oldum. 7 Ağustosta keseyi görmek için doktora gittik ve şekli böyleydi

Kese şeklim bozuk mu ? İnternette birsürü şey okudum düşük riski çok gibi. bilgisi olan var mı
Canim sadece ihtimal vermiş toparlar büyüdükçe inşallah ,kese şekli hakkında bilgim yok, ama muhakkak başka Dr A görün ,boşuna stres yaptırmıştır belki, ben de devlette baktırdım dün keseye eşimi almadı zaten, çok soğuktu ,ben soru sorarak öğrendim biraz, memnun kalmadım değiştireceğim.

kızlar merhaba

Kalp atışını duydun mu transfer günümüz ayni seninle

Kizlar keseyi gordukten sonra kalçadan progestani biraktirdi dr um. Göbekten, hap ve fitil şeklindeki progestanlara devam ediyorum, bir de haftada bir proluton var. Oksapar genetik çıkana kadar devam , estrofem kalp atışından sonra insallah direkt bırakılacakmis. Siz de nasıl ?

Kizlar keseyi gordukten sonra kalçadan progestani biraktirdi dr um. Göbekten, hap ve fitil şeklindeki progestanlara devam ediyorum, bir de haftada bir proluton var. Oksapar genetik çıkana kadar devam , estrofem kalp atışından sonra insallah direkt bırakılacakmis. Siz de nasıl ?
Kanamam olduğu için doktorum hastanede üç gün üst üstte proluton vuruldum şimdi çıktım hastaneden üç günde bir üç defa vurulucam prulotan progestan 8 saatte bir hem fitil hem ağızdan olarak alicam kalp atışını duydum ve estrofemi bıraktım

Kızlar yeni gebeyim 4 haftalık acaba kac haftalıkken kese gözüküyo keseden sonra kalp atişi nekadar süre sonra olucak bilgi verir mşsiniz acemiyim😊2 agustosta transfer oldum

Kanamam olduğu için doktorum hastanede üç gün üst üstte proluton vuruldum şimdi çıktım hastaneden üç günde bir üç defa vurulucam prulotan progestan 8 saatte bir hem fitil hem ağızdan olarak alicam kalp atışını duydum ve estrofemi bıraktım
Çok şükür cikmissiniz çok dikkat edin, ilaçlar için de teşekkür ederim, bir daha kanama lekelenme olmaz inşallah

Son adet tarihim 18 Haziran canım belim özellikle sancilaniyor
Doktorum bana regli tarihlerine yakın ilk 3 ay kadıklarımda belinde ağrılar olabilir o zamanlar kanama görülebilir demişti o yüzden canım istersen sor bi doktoruna

Ben de sabah çıktım ama kesenin etrafında küçük küçük kanamalar hala var evde yaticaksin sadece tuvalete kalkicaksin dedi carsamba kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun
İnşallah geçecek canım yatmak baya iyi geliyor böyle bol su da iç mutlaka bana da doktorum sadece wc ve yemek yemek için kalk dedi geçmiş olsun 💐

Kızlar yeni gebeyim 4 haftalık acaba kac haftalıkken kese gözüküyo keseden sonra kalp atişi nekadar süre sonra olucak bilgi verir mşsiniz acemiyim😊2 agustosta transfer oldum
5. Haftadan sonra kese görünmeye başlar keseden 1 hafta sonrada kalp atışı genelde duyulabiliyor 💐

Estrofemi ben 9. Haftada yavaş yavaş bırakmaya başlayacağım benim doktorum öyle söyledi benim için onun haricinde Proluton 5 günde bir kalçadan progestan sadece akşam 2 ve Duphaston sabah öğle akşam alıyorum oksapar da birer gün arayla

Canim sadece ihtimal vermiş toparlar büyüdükçe inşallah ,kese şekli hakkında bilgim yok, ama muhakkak başka Dr A görün ,boşuna stres yaptırmıştır belki, ben de devlette baktırdım dün keseye eşimi almadı zaten, çok soğuktu ,ben soru sorarak öğrendim biraz, memnun kalmadım değiştireceğim.
Bu hafta başka doktora gideceğim zaten. Kimsenin nazını niyazını çekemem, insan gibi ilgilenmeyi bırak yüzüme bile bakmadı kadın..

Back