Bende çok zor itiyorumKanama gördükten sonra vurulduğum iğneler cervix'i o kadar şişirdi ki artık fitil koyamıyorum. Yani koyuyorum ama itemiyorum hiç. Aynı durumda olan var mı?Acaba doktor iğnelerin dozunu mu azaltmalı?
Günde iğnelerde dahil 17 ilacım var, hakikaten bende mahvoldum iğne ve ilaçlardan. Göbeğim ve kalçam mosmor içleri taş gibi sert oldu.Gün gün farketti zorlanip sonra normale dönüyor tekrar zorlanıyor öyle bı dongudeyim ben, ilaçlar iğneler hep aynı, şöyle ki ben kalça progestanindan mahvoldum sertleşti hep malesef.
Göbeğimi sürekli değiştire değiştire vuruyorum o okadar kötü değil ama, kalcamda hep aynı civara vuruyorlar mecburen, proluton hele ki daha yağlı o dagilmiyor da hemen. Kolanyali pamukla ovala dediler, iğne vurulunca dağılması için biraz yuru demişlerdi.Günde iğnelerde dahil 17 ilacım var, hakikaten bende mahvoldum iğne ve ilaçlardan. Göbeğim ve kalçam mosmor içleri taş gibi sert oldu.
İnşallah herşey yolundadir taburcu olursun canımEvet öyle oluyor şükür şimdi doktor muayeneye çağıracak ultrasonla bakicam herşey yolundadır inşallah
Bende ilk üç gün olmuştu sonra olmadı. Ama şimdi ara ara oluyor çok değilArkadaşlar merhaba birşey sorucam pozitifi görenler arkadaşlar kasık ağrısı herkes yaşadımı acaba transferden sonra bende bir kere oldu bugün 3. Günüm devamlı aman aman yaşamıyorum proluton iğnede kullanıyorum 3 günde bir diğer ilaçlar da var kafama takıldı herkeste olucak die birşey varmı
Anladım gebesiniz sanırım ALLAH sağlıkla kucanıza almayı Nasip etsin ilk gün oldu bende ikinci gecede oldu sonra olmadı O halde hergün olacak die birşey yok regli dönemime zaten 1 hafta var normalde gebelikte regli döneminde artıyor die biliyorum ben kasık ağrısınıBende ilk üç gün olmuştu sonra olmadı. Ama şimdi ara ara oluyor çok değil
Yok canım 4.aydan sonra kullanın diyorlar ama bilemedimKızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı
Aynen kalçadan olan beni de mahvetti keşke bıraktırsa doktor onuGün gün farketti zorlanip sonra normale dönüyor tekrar zorlanıyor öyle bı dongudeyim ben, ilaçlar iğneler hep aynı, şöyle ki ben kalça progestanindan mahvoldum sertleşti hep malesef.
Başlamak gerekiyor muKızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı
Bana daha erken gibi geliyor canım 3. Aydan sonra başlamayı düşünüyorum benKızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı
Marka varmı peki. Benim daha oncedenkalcada catlaklarim var hem geçiren hemde önleyen olması şart benim için o yüzden erken başlamak istiyorumBana daha erken gibi geliyor canım 3. Aydan sonra başlamayı düşünüyorum ben
Min teşekkür ederimİnşallah herşey yolundadir taburcu olursun canım
Lierac ve mustela yi çok iyi diyorlar kullanan var çevremde birde ek olarak bebe yağı masajıMarka varmı peki. Benim daha oncedenkalcada catlaklarim var hem geçiren hemde önleyen olması şart benim için o yüzden erken başlamak istiyorum
Evet ama sanriim daha çok kullanacağız, nereye yapacaklar bilmiyorum morardı hepAynen kalçadan olan beni de mahvetti keşke bıraktırsa doktor onu
Teşekkür ederim canım arastiracagimLierac ve mustela yi çok iyi diyorlar kullanan var çevremde birde ek olarak bebe yağı masajı
Daha araştırmadım canım bebek biraz büyüsün de erkenden kendimi çok da alıştırmak istemiyorum bunca zaman hep olumsuza alıştığım için olumlu şeylere daha çok odaklanamadım ama 12. Hafta da araştırırım büyük ihtimal nasipseMarka varmı peki. Benim daha oncedenkalcada catlaklarim var hem geçiren hemde önleyen olması şart benim için o yüzden erken başlamak istiyorum
İlaçlar şişirdiği için evet ben eczanemin hazırladığı catlaj yagını kullanıyorum sonra lierac eklicem inşaAllahKızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı
Hindistan cevizi yağını tavsiye ediyorum. DoğalTeşekkür ederim canım arastiracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?