2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Karindan mi bakildi hayirli olsun tekrardan

Kızlar bildiğiniz üzere ilk kontrolde tek kese göründü. Bugün kalp atışı için gittiğimizde çift yumurta ikizlerine hamile olduğumu öğrendim
Yaaa, çok güzel. Hayırlı olsun. Benim ilk değerim 995 idi ikincisi 2619 idi, ikiz olur mu acaba dedim ama, kalp atışını duyduk, tek idi, bundan sonra ikiz olmaz herhalde.

Yaaa, çok güzel. Hayırlı olsun. Benim ilk değerim 995 idi ikincisi 2619 idi, ikiz olur mu acaba dedim ama, kalp atışını duyduk, tek idi, bundan sonra ikiz olmaz herhalde.
İlk kontrolumde tek kese göründü canım ikinci kontrolde çift keseyi gördük heran bir supriz olabilir

Merhaba konu ile ilgili değil ama birşey sormak istiyorum.. bebekleriniz hayırla gelsin inşallah tüp Bebek süresinde yumurta kaliteniz için neler kullandınız ? Özel birşey yaptınız mı ? Doktorunuz neler tavsiye etti?

26 yaşımda amh oranım düşük maalesef 1.14 ama toplama günü sürpriz oldu ve 12 yumurta çıktı 7 tanesinin içi doluydu 5 tanesi döllenebildi ve dondurdu Doktorumun tavsiyesiyle yediklerim her gün yarım avokado, her sabah haşlanmış yumurta, çay kahve günde sadece 1 bardak, akşamları bol yeşillik salata, günde 2 lt su, çiğ kuruyemiş mutlaka ceviz çip kabak çekirdeği içinde vardı, tatlı ve paketli gıda yoktu her gün 1 porsiyon meyve vardı, el yağını yoğurt bir kase mutlaka vardı ve tabiki sigara yoktu bırakmıştım anında yumurta kalitesini çok etkiliyor demişti doktorum ve stresi min indirdim her gün 30 dk yürüyüş önerdi mümkün olduğunda yürüyüşü keşke daha fazla yapsaydım dediğim oldu çok yapamamıştım o dönem (işin en kötü yanı o dönem hiçbirçevre şehirde cetrotide ilaç bulamamıştım en sonra yumurtaların çatlamasını önlemek için tapılan iğne ve mecbur onu Yapmadan opu işlemim oldu belki daha fazla yumurtam oluşmuş olabilirdi ama çatlayıp gitti bilemiyorum)

Bugün 6+0 ama hala hastanedeyim malesef kanamam durdu tekrar başladı pazar gününden beri yatiyorum
Yaa, çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce saglicaklo çıkarsınız en azindan bebeğiniz kontrol altında evdeki gibi bişey oldu mu olacak mı korkunuz olmaz

Kanama gördükten sonra vurulduğum iğneler cervix'i o kadar şişirdi ki artık fitil koyamıyorum. Yani koyuyorum ama itemiyorum hiç. Aynı durumda olan var mı? Acaba doktor iğnelerin dozunu mu azaltmalı?

Arkadaşlar merhaba birşey sorucam pozitifi görenler arkadaşlar kasık ağrısı herkes yaşadımı acaba transferden sonra bende bir kere oldu bugün 3. Günüm devamlı aman aman yaşamıyorum proluton iğnede kullanıyorum 3 günde bir diğer ilaçlar da var kafama takıldı herkeste olucak die birşey varmı

Kızlar sancılarınız var mı hala hafif hafif? Rahim genişliyor diye mi oluyor?
benim 3 4 gündüz özellikle sol kasığımda bıçak saplanma gibi ağrım var, belimde de adet olacakmışım gibi bir ağrı. Gerçi ben transfer olduğumdan beri ağrım hiç geçmedi hep kendini hissettirdi ama birkaç gündür daha fazla. Normal mi bilmiyorum yarın doktoruma soracağım.

Arkadaşlar bende bir soru soracağım. Aşılamanın dördüncü günü bugün. Karnımda hiç bir farklı his hiçbir şey hissetmiyorum. Sadece arada bir hafif bel ve karın bölgesinde ağrı sızı gibi bir şey bide göğüs hassasiyeti var. Sanki ne aşılama yapılmış ne de iğneleri kullanmış gibiyim. Normal mi? Erken mi?

Kanama gördükten sonra vurulduğum iğneler cervix'i o kadar şişirdi ki artık fitil koyamıyorum. Yani koyuyorum ama itemiyorum hiç. Aynı durumda olan var mı? Acaba doktor iğnelerin dozunu mu azaltmalı?
Gün gün farketti zorlanip sonra normale dönüyor tekrar zorlanıyor öyle bı dongudeyim ben, ilaçlar iğneler hep aynı, şöyle ki ben kalça progestanindan mahvoldum sertleşti hep malesef.

Yaa, çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce saglicaklo çıkarsınız en azindan bebeğiniz kontrol altında evdeki gibi bişey oldu mu olacak mı korkunuz olmaz
Evet öyle oluyor şükür şimdi doktor muayeneye çağıracak ultrasonla bakicam herşey yolundadır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…