Bende çiğ kabak çekirdeği ve bol kuru baklagil yedim bilmiyorum onlar işe yaradı mıKızlarım tutunmayı arttırmak için şunları kesin yemelisiniz ben şunu yaptım diye öneriniz var mı
Not alacağım.
Allah kucağına almayı nasip etsin canımKizlar 6+0 haftalık ben bugün kalp atışını duydum biliyomusunuz çok güzeldidoktor yeni başlamış ya gece ya sabah dedi
İkiz canımAnladım benim sonuç nasıl diye sordum da sizin tek mi ikiz mi ?
Allah im isteyen herkese nasip etsinnnnAllah kucağına almayı nasip etsin canım
Karindan mi bakildi hayirli olsun tekrardanKizlarrrr ben keseyi gördüm 1mm leblebi kadar dedi doktor haftaya tekrar çağırdı gel tekrar keseye bakalım dedi çok dikkat et dedi 5.hafta dusuklerin çok olduğu haftadır dedi ağır kaldırma ilsiki yasak dedi 5+1de görmüş oldum şükür
Yaaa, çok güzel. Hayırlı olsun. Benim ilk değerim 995 idi ikincisi 2619 idi, ikiz olur mu acaba dedim ama, kalp atışını duyduk, tek idi, bundan sonra ikiz olmaz herhalde.Kızlar bildiğiniz üzere ilk kontrolde tek kese göründü. Bugün kalp atışı için gittiğimizde çift yumurta ikizlerine hamile olduğumu öğrendim
Hayır , transfer günü başladım sonuca kadar devam ettimTransfer öncesi mi canımm
Evet karından bakıldıKarindan mi bakildi hayirli olsun tekrardan
Amin canim ben ikizi duyunca çok ağladım bire hazırlamıştim kendimi diyeYok ya benim değildir kaç kez gittim olsa görürlerdi herhaldebetam da düşük tü zaten 77 ile başladı,olsun da şuan 1-2 hiç farketmez Rabbim hepsine sağlık versin
İlk kontrolumde tek kese göründü canım ikinci kontrolde çift keseyi gördük heran bir supriz olabilirYaaa, çok güzel. Hayırlı olsun. Benim ilk değerim 995 idi ikincisi 2619 idi, ikiz olur mu acaba dedim ama, kalp atışını duyduk, tek idi, bundan sonra ikiz olmaz herhalde.
Merhaba konu ile ilgili değil ama birşey sormak istiyorum.. bebekleriniz hayırla gelsin inşallahKızlar şişlikten ve ödemden sanırım pantolonlarıma giremiyorum girsem de rahat değilim baskı yapıyor üstlerim çok rahat ama altlarım olmuyor 2. Aya da girdik çok şükür acaba hamile altımı almalıyım yoksa bir beden büyük kıyafet mi onu bilemedim hiç böyle bir deneyimim de olmadı. Transferden önce 36 bedendim ama artık giremiyorum şiş her yerim ondan sanırım göbeğim çakması değil de ödem diye düşünüyorum sürekli elbise de giyilmiyor her yerde 1 tane alt alacağım ama hamile giyim olarak mı alayım büyük beden mi sizce
26 yaşımda amh oranım düşük maalesef 1.14 ama toplama günü sürpriz oldu ve 12 yumurta çıktı 7 tanesinin içi doluydu 5 tanesi döllenebildi ve dondurduMerhaba konu ile ilgili değil ama birşey sormak istiyorum.. bebekleriniz hayırla gelsin inşallahtüp Bebek süresinde yumurta kaliteniz için neler kullandınız ? Özel birşey yaptınız mı ? Doktorunuz neler tavsiye etti?
Yaa, çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce saglicaklo çıkarsınız en azindan bebeğiniz kontrol altında evdeki gibi bişey oldu mu olacak mı korkunuz olmazBugün 6+0 ama hala hastanedeyimmalesef kanamam durdu tekrar başladı pazar gününden beri yatiyorum
Evet canımKızlar sancılarınız var mı hala hafif hafif? Rahim genişliyor diye mi oluyor?
benim 3 4 gündüz özellikle sol kasığımda bıçak saplanma gibi ağrım var, belimde de adet olacakmışım gibi bir ağrı. Gerçi ben transfer olduğumdan beri ağrım hiç geçmedi hep kendini hissettirdi ama birkaç gündür daha fazla. Normal mi bilmiyorum yarın doktoruma soracağım.Kızlar sancılarınız var mı hala hafif hafif? Rahim genişliyor diye mi oluyor?
Gün gün farketti zorlanip sonra normale dönüyor tekrar zorlanıyor öyle bı dongudeyim ben, ilaçlar iğneler hep aynı, şöyle ki ben kalça progestanindan mahvoldum sertleşti hep malesef.Kanama gördükten sonra vurulduğum iğneler cervix'i o kadar şişirdi ki artık fitil koyamıyorum. Yani koyuyorum ama itemiyorum hiç. Aynı durumda olan var mı?Acaba doktor iğnelerin dozunu mu azaltmalı?
Evet öyle oluyor şükür şimdi doktor muayeneye çağıracak ultrasonla bakicam herşey yolundadır inşallahYaa, çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce saglicaklo çıkarsınız en azindan bebeğiniz kontrol altında evdeki gibi bişey oldu mu olacak mı korkunuz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?