2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar merhaba rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin bende 4+5 haftalık hamileyim doktor haftaya kese için randevu verdi ama benim bazen göğüslerimin sızısı diniyor bazen uçları açıyor ve geçiyor yumuşacık bu normal mi kötü bit şey yoktur dimi

Normal canım :)

Kızlar bildiğiniz üzere ilk kontrolde tek kese göründü. Bugün kalp atışı için gittiğimizde çift yumurta ikizlerine hamile olduğumu öğrendim
Aaaaa ne güzel yaa sağlıcakla büyüsün bebişlerin benimde sonradan 2 ye cikarmi acaba

Benimde hiç bir belirtim yok birşeyler ters gidiyormuş gibi geliyor sizlerinde böyle kanama yorumlarını okudukça. Allah

Benimde öyle oda çok hafif regl sancım in yanında hiç.
Canım ben 8 haftalık oldum benimde 6. Haftaya kadar bir şeyim yoktu 6. Hafta da sadece kahverengi leke geldi göğüslerim bile şiş değildi acımıyordu belirtiler kişiye özeldir o yüzden için rahat olsun hepimizin süreci içtiği ilaç dozları farklı onlar bile kanamayı tetikliyor ya da kanama yapmıyor olabilir süreçlerimiz çok çok farklı sadece hepimiz tüp bebek yolundayız emin ol şuan her şey yolunda zamanla oluyor hepsi bir anda bir günde belirmiyor endişe etme

Çok sağol canım rahatliyorsun insanı inşallah hepimiz sagliklica elimize alırız başka bir konu açarız bebeklerimizi birlikte konuşarak büyütürüz

Kızlarım tutunmayı arttırmak için şunları kesin yemelisiniz ben şunu yaptım diye öneriniz var mı
Not alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…