İlk 6+0 da lekelenme başladı canım 3 gün sürdü kahverengi damla damla gelmişti günlük ped takmıştım fark ettim. 7+5 de 2. Gelen Kanamaydı kan renginde ve açık pembe geldi normal ped takmak zorunda kaldım geldiği gibi bu sefer ağrı da girmişti peçeteye de çok geliyordu hastaneye yatışım yapıldı 24 saat kaldık kanama serum aldıkça bitti şuan bir şeyim yok şükür ama doktor kanama alanı oluşmuş dedi maalesef 1 hafta daha gelebilir endişelenme yine olursa hastaneye gel dedi evde yatmam için rapor verdi oturunca bile batmalar oluyor rahmimde Allahın izniyle geçecek inşallah içimi ferah tutuyorum
doktorum zaten 5. Hafta ile 7. Hafta arası kanama beklediğini söylemişti doktorumu endişelendiren kanama değil ağrılarımın olması çünkü rahimde ağrı şiddetlendikçe kan kesesini atmaya çalışır o zaman da bebekleri de atmak için vücut harekete geçer dedi kan sulandırıcıyı kesti stres yapma bu olayı düşünme stres de kortizon hormonu artar rahim yine kasılır bu istemediğimiz bir durum dedi şuan rahatım yatıyorum sadece