Gözünüz aydın canım rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinKizlar Allah'ıma çok şükür bin şükür bende buraya yazabildim 4 yıl sonra, hamileyiiiiiimtestim pozitif şükürler olsun. İnşallah dış gebelik yada kimyasal filan değildir Allah'ıma şükürler olsun şu duygu bile o kadar güzelmiş ki hıçkıra hıçkıra ağladım acilde
Aa hardal yasak mıı hamilelereKızlar ya ben bi salatanın içinde taneli hardallı sos yedim gebelere tavsiye edilmezmiş düsüğe sebep olabilirmiş Allah esirgesin cok korktum
Hayirli uğurlu olsunKizlar Allah'ıma çok şükür bin şükür bende buraya yazabildim 4 yıl sonra, hamileyiiiiiimtestim pozitif şükürler olsun. İnşallah dış gebelik yada kimyasal filan değildir Allah'ıma şükürler olsun şu duygu bile o kadar güzelmiş ki hıçkıra hıçkıra ağladım acilde
YasakmışşşAa hardal yasak mıı hamilelere
Ben de yedim cumartesi taneli hardalYasakmışşş
Gözün aydın gözün aydın hayırlı olsun çok çok sevindim mmKizlar Allah'ıma çok şükür bin şükür bende buraya yazabildim 4 yıl sonra, hamileyiiiiiimtestim pozitif şükürler olsun. İnşallah dış gebelik yada kimyasal filan değildir Allah'ıma şükürler olsun şu duygu bile o kadar güzelmiş ki hıçkıra hıçkıra ağladım acilde
Kuzum yeme bidaha ama kaygı etme cünkü taa cumartesi yemişin cok gecmis üstünden vücudun coktan öğüttü gittiBen de yedim cumartesi taneli hardal
Gözün aydın olsun artık bir anne adayısınKizlar Allah'ıma çok şükür bin şükür bende buraya yazabildim 4 yıl sonra, hamileyiiiiiimtestim pozitif şükürler olsun. İnşallah dış gebelik yada kimyasal filan değildir Allah'ıma şükürler olsun şu duygu bile o kadar güzelmiş ki hıçkıra hıçkıra ağladım acilde
Çok sevindim ,allah sağlıkla ilerletsin . Darısı tüm bekleyenlere ve bana olsun .benimde bugün 5 bitecek inşallah ama hiç bir şey hissetmiyorum. Memeler aşırı derecede şişmiş ve kilo almışım ilaçlardan. Ya gazım bile yok .o kadar belirtisizim.Kizlar Allah'ıma çok şükür bin şükür bende buraya yazabildim 4 yıl sonra, hamileyiiiiiimtestim pozitif şükürler olsun. İnşallah dış gebelik yada kimyasal filan değildir Allah'ıma şükürler olsun şu duygu bile o kadar güzelmiş ki hıçkıra hıçkıra ağladım acilde
Bende hiçbir belirti yoktu. Düğüne bile gittim 5. Günü. Doktorum hareket et rahime kan gitsin demişti. Sadece dünden beri sağ kasığımda ve sağ bacağımda ağrı vardı birazÇok sevindim ,allah sağlıkla ilerletsin . Darısı tüm bekleyenlere ve bana olsun .benimde bugün 5 bitecek inşallah ama hiç bir şey hissetmiyorum. Memeler aşırı derecede şişmiş ve kilo almışım ilaçlardan. Ya gazım bile yok .o kadar belirtisizim.
Acilde ki doktor pozitif dedi duramadik e nabiza düşmedi daha sevinçten sormak aklımıza bile gelmediGözün aydın olsun artık bir anne adayısınolumsuz düşnme anın tadını cıkar o sana sımsıkı sarılcak annesi degerin kaçtı
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsinGözün aydın gözün aydın hayırlı olsun çok çok sevindim mm
Bende sag kasık ve sag bacak agrisi yaşamıştım demistimBende hiçbir belirti yoktu. Düğüne bile gittim 5. Günü. Doktorum hareket et rahime kan gitsin demişti. Sadece dünden beri sağ kasığımda ve sağ bacağımda ağrı vardı biraz
Lekelenme bekledim o da olmadı
Boş gebelik ultrasonda belli olur canım kimyasal da 2 günlük arayla olan artışlarla sağlıkla ilerlesin inşallahTest günüm yarın ama 213 çıktı değerim iyi mi boş veya kimyasal olduğu burdan belli olur mu
Gayet iyi,sağlıkla ilerlesin miniğin Allah'ın izniyleTest günüm yarın ama 213 çıktı değerim iyi mi boş veya kimyasal olduğu burdan belli olur mu
Ayyyy hadi inşallahGayet iyi,sağlıkla ilerlesin miniğin Allah'ın izniyle
Darısı başıma inş benimde yükselirBenim ilk 3 yavaş arttı canım ama çok şükür dün kalp atışını duyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?