- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.713
- 53
Teşekkürler. Tmm denerim zorda kalırsamWc de koyup gidip yatakta 20 dk yatıyorumzaten evden çalışıyorum masa başı sabah erken kalkıyorum uzanıyorum akşam mesai bitimi yine koyup yine yatıyorum rahat baya o açıdan bir süre ofise gelmeyeceğim dedim şirkete de
İnşallah canimmAmin canım sağlıcakla güzelce büyüsünler inşallah doktor dinletti bize ama derinden duyduk sesini 114 tü kalp atışları inşallah sıkıntısız bir şekilde ilerleriz hepimiz
Erken bırakmak sıkıntı olmaz inşallah yaaaBiz 5+2de duyduk kalp atışını daha sonra 8.haftada kademeli olarak bıraktırdı bana da doktorum
Yok canımProgestan fitili ileri gönderirken bebişe zarar vermeyiz dimi kızlar parmaklıyoruz diye öyle bi riski var mı ? Yoktur dimi tuhaf bi soru ama geldi vesvese
Şuana kadar hiçbir şey olmadı çok şükür bugün artık 9+3 oldumErken bırakmak sıkıntı olmaz inşallah yaaa
Yok canımo kadar yakında değil bebiş
Yok canımo kadar yakında değil bebiş
Parmakla yoklayınca o kısımları insan bi tırsmıyor değil hani Ya da ben tırstım sadece bu düşüncedenYok canımo kadar yakında değil bebiş
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ☺ bende yarın 2. Kan testimi vermeye gideceğim artış içinŞuana kadar hiçbir şey olmadı çok şükür bugün artık 9+3 oldum
Erken bırakmak sıkıntı olmaz inşallah yaaa
Ahh o zamanlar da ayrı bir heyecan oluyorRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ☺ bende yarın 2. Kan testimi vermeye gideceğim artış için
Bende aynı şuan öyleyim ama frenliyorum kendimi günü geldiğinde gidicem diye her aşaması heyecan + stresAhh o zamanlar da ayrı bir heyecan oluyorBen kan benim damar benim deyip 4 kere beta baktırmıştım doktorum kızdı tabiiiii o kadar çok nesen baktırıyorsun diye bir daha ben demeden bir şey yapmıyorsun dedi Tabi o zamanlar kendimi hiiiiç hiiç hamile gibi hissetmeyince beta da görünce içim rahatlıyordu en son 15500leri görmüştüm
Evet ben şu 8haftayı atlatana kadar hamileyim diye öyle havalara uçmadım uçamadım burda hep okuyorum kalp durmaları vs gibi üzüntüler o yüzden hep bi temkinli hep bi frenleyerek yaşadım şuan az biraz rahatladım ama yinede 12 haftayı bitirene kadar tam anlamıyla rahatlayamayacağım sanırımBende aynı şuan öyleyim ama frenliyorum kendimi günü geldiğinde gidicem diye her aşaması heyecan + stres
Öyle mi bilmiyordumProgestan ağızdan alınınca çok baş ağrısı ve dönmesi yağıyormuş canım
Ben deeeeAhh o zamanlar da ayrı bir heyecan oluyorBen kan benim damar benim deyip 4 kere beta baktırmıştım doktorum kızdı tabiiiii o kadar çok nesen baktırıyorsun diye bir daha ben demeden bir şey yapmıyorsun dedi Tabi o zamanlar kendimi hiiiiç hiiç hamile gibi hissetmeyince beta da görünce içim rahatlıyordu en son 15500leri görmüştüm
Bilgilendigim iyi oldu bunu doktoruma soracağım teşekkür ederimBiz 5+2de duyduk kalp atışını daha sonra 8.haftada kademeli olarak bıraktırdı bana da doktorum
Fenaydı benim de bacağımın çekildiği gün aman amanBacak çekmesi dediğiniz şey neymiş ilk defa anladımAğrı eşiğimi çok yükseltir ama bu ağrı beni uykumdan uyandırdı
ilk iki tedvimde değim yerindeyse elimi bile kaldırmadım, sonuç negatif oldu bu sefer tam tersini yaptım pozitif oldu:) bence o beklemee aşamasındaki psikoloji ve düşünceler bizi çok yıpratıyor. Mümkün olduğu kadar kendimizi yormadan harekete geçmek bence iyi gelecektir.Ayy ne güzel bi sorun olmuyor dimihep yatma düşüncesi benim psikolojimi bozdu
aynı gün transfer olmuşuz, hangi gün kese ve kalp atışı için gideceksiniz? Ben henüz gitmedim?Yaş 34 1adet 5.gün AA 12.temmuz t transfer tarihi sonuç : hamik
Benimki erken mi acaba ondan dedim canım 6 hafta ya benimŞuana kadar hiçbir şey olmadı çok şükür bugün artık 9+3 oldumProgestan fitile devam tabi ama dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?