Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok benim bahceci değilSozdemi bahcecideydiniz
Bence evet canım bunu bende duymuştumHamile hanımlar siz hazneye fitil yerleştirirken elinize içerden sertlik geliyormu.yada hamile kaldığınızı öğrenmedende aynımı hazne. Birsey duydum doğrumu merak ediyorum .eskiden kadınlar hamile kaldıklarını sırt üstü uzanıp alttan kontrol ettiklerinde ellerine sertlik(rahimde olabilir)gelirmiş. Hamile olanların sonsuz boşluk olurmuş. Doğruluğunu merak ediyorum
Bu boşluk ne zaman başlıyor canım, sen ne zaman farkettinBence evet canım bunu bende duymuştum
Canım 4.-5. Gün gibi fitil koyarken çok akışkan ve orada bir şey var gibiydi ben yatarak koymuyorum fitili WC de koyuyorum o an fark etmiştimBu boşluk ne zaman başlıyor canım, sen ne zaman farkettin
Yaş 34 1adet 5.gün AA 12.temmuz t transfer tarihi sonuç : hamik𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ 26 2 Adet 4. Gün 3 Temmuz
24 2 Adet 5. Gün AA 10 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AB 24 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 3 Temmuz 28 1 Adet 5.Gün 17 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün 24 Temmuz 4 Ağustos 34 1 Adet 5. Gün AA 7 Temmuz 29 3 Adet 5. Gün AA-AA-3BB 3 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz 28 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 40 2 Adet 5. Gün 6 Temmuz 2 Adet 5. Gün 21 Temmuz 37 1 Adet 4. Gün 24 Temmuz 3 Ağustos 33 2 Adet 5. Gün 11 Temmuz 39 1 Adet 5. Gün 10 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 19 Temmuz 37 2 Adet 5. Gün 4 AB 18 Temmuz 41 2 Adet 5. Gün 24 Temmuz 35 1 Adet 5. Gün 3 Temmuz 30 1 Adet 5. Gün AA 13 Temmuz 30 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 12 Temmuz 30 1 Adet 5. Gün 27 Temmuz @nbb 40 1 Adet 3. Gün 21 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz 29 1 Adet 3. Gün 18 Temmuz 27 2 Adet 5. Gün 24 Temmuz 30 2 Adet 3. Gün 25 Temmuz 4 Ağustos
Gözün aydın canım sağlıkla devam eder inşallahBenim transferden beri 2x3 fitil gün aşırı da protulexim vardı hep aynı devam etti sonucu atınca 13.90 bişey demedi aynı devam et dedi kanama olmadı bende hiç, bakalım bi sorarım olmadı haftaya bidaha baktiririm progesteron a, bugün kalp atışını gördük şükür ama 3 ay risk yüksek oluyo maalesef
Kalp atışını ne zaman duydun sen benim de yarın randevum. Dua edin banaBenim transferden beri 2x3 fitil gün aşırı da protulexim vardı hep aynı devam etti sonucu atınca 13.90 bişey demedi aynı devam et dedi kanama olmadı bende hiç, bakalım bi sorarım olmadı haftaya bidaha baktiririm progesteron a, bugün kalp atışını gördük şükür ama 3 ay risk yüksek oluyo maalesef
Pozitif çıkan kızlarneler yapıyorsunuz evde dinlenmeye devam mı yoksa yürüyüş falan yapıyor
Benimde sert ve daralmıştı baya fitili ilk günlerdeki gibi kolay sokamıyorumHamile hanımlar siz hazneye fitil yerleştirirken elinize içerden sertlik geliyormu.yada hamile kaldığınızı öğrenmedende aynımı hazne. Birsey duydum doğrumu merak ediyorum .eskiden kadınlar hamile kaldıklarını sırt üstü uzanıp alttan kontrol ettiklerinde ellerine sertlik(rahimde olabilir)gelirmiş. Hamile olanların sonsuz boşluk olurmuş. Doğruluğunu merak ediyorum
ben anlamadım WC'de koyup sonra yatmıyor musun aynısını sormuştum daha önce galiba ama. Ben yarım saat yatıyorum ama iş için artık bazı zamanalar ofise gitmem gerekiyor o zaman ne yapıcam bilmiyorumCanım 4.-5. Gün gibi fitil koyarken çok akışkan ve orada bir şey var gibiydi ben yatarak koymuyorum fitili WC de koyuyorum o an fark etmiştim
Bugün duyduk canım inşallah sende yarın duyarsin ölçüme göre 5+6 sanırım adet tarihime göre 6+1 bende anlamadım o olayıKalp atışını ne zaman duydun sen benim de yarın randevum. Dua edin bana
İnşallah canım benim hepimizin inşallahGözün aydın canım sağlıkla devam eder inşallah
Hayırlı olsun canım seninle aynı gidiyoruz bende bugün kalp atışlarını duydum çok şükür ikiside aynı gidiyor 6+1 kaç atıyordu kalbi seninkininBugün duyduk canım inşallah sende yarın duyarsin ölçüme göre 5+6 sanırım adet tarihime göre 6+1 bende anlamadım o olayı
Valla onu söylemedi hatta dinletmedi kalp ritmi bozulabilir görün sadece dedi pıt pıt atıyordu haftaya bidaha çağırdı bakalım sağlıcakla ilerlesinlerHayırlı olsun canım seninle aynı gidiyoruz bende bugün kalp atışlarını duydum çok şükür ikiside aynı gidiyor 6+1 kaç atıyordu kalbi seninkinin
Benim rahmim çok sertleşti canım fitil koyarken çok zorlanıyorum artık. 6+2 haftalık hamileyim şükürler olsun. Haftaya Çarşamba kalp atış icib randevum var doktoruma sorucam olmazsa ağız yoluyla almayı teklif edicemHamile hanımlar siz hazneye fitil yerleştirirken elinize içerden sertlik geliyormu.yada hamile kaldığınızı öğrenmedende aynımı hazne. Birsey duydum doğrumu merak ediyorum .eskiden kadınlar hamile kaldıklarını sırt üstü uzanıp alttan kontrol ettiklerinde ellerine sertlik(rahimde olabilir)gelirmiş. Hamile olanların sonsuz boşluk olurmuş. Doğruluğunu merak ediyorum
Wc de koyup gidip yatakta 20 dk yatıyorum zaten evden çalışıyorum masa başı sabah erken kalkıyorum uzanıyorum akşam mesai bitimi yine koyup yine yatıyorum rahat baya o açıdan bir süre ofise gelmeyeceğim dedim şirkete de
Amin canım sağlıcakla güzelce büyüsünler inşallah doktor dinletti bize ama derinden duyduk sesini 114 tü kalp atışları inşallah sıkıntısız bir şekilde ilerleriz hepimizValla onu söylemedi hatta dinletmedi kalp ritmi bozulabilir görün sadece dedi pıt pıt atıyordu haftaya bidaha çağırdı bakalım sağlıcakla ilerlesinler
Progestan ağızdan alınınca çok baş ağrısı ve dönmesi yağıyormuş canımBenim rahmim çok sertleşti canım fitil koyarken çok zorlanıyorum artık. 6+2 haftalık hamileyim şükürler olsun. Haftaya Çarşamba kalp atış icib randevum var doktoruma sorucam olmazsa ağız yoluyla almayı teklif edicem
İdrar testi yaptım şimdi test bozuk çıktı şansıma hiç bir çizgi oluşmadı. Ama sağ kasigim var sağ bacağımda ağrı çekilme gibi bişey varEvet çok şükür
Hayırlı olsun canım kalp atışını da duymuşsun sağlıkla ilerlesin inşallah estrofemi bırakmak için erken değil mi ya daha ? Okuduğum kadarıyla genelde 10-12. Haftalarda bırakanlar var bana daha doktorum bir şey demedi sabah 2 akşam 2 devam. Sadece dekort, prograf ve kan sulandırıcıları kestim
Doktorum etrofemi kalp atışını duyunca bırak dedi bana
Biz 5+2de duyduk kalp atışını daha sonra 8.haftada kademeli olarak bıraktırdı bana da doktorumValla bilmiyorum ki canım internetten baktım tüp bebek sonrası Estrofem 6-8 haftaya kadar kullanılır kişiye göre farklılık gösterebilir yazıyor.tup bebek doktorum bırak dedi işte bugün buradaki doktorumda Estrofem i biraktirabilir doktoruna söyle demişti.artik dediğini yapicam mecbur