• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bana birden birakmicaksin dedi işte doz düşe düşe birakicaz dedi canım,rica ederim ama sen yine doktoruna sorarsın 😘
Benim doktorum şehir dışında olduğu için ben gitmicektim burda kendi doktoruma devam etcektim ama o bilir mi ki bunu zamanı geldiğinde sorayım

Yok ya hatta sordu doktorum kaç tane içiyorsun estrofem dedi bende sabah 2 akşam 2 içiyorum dedim tamam dedi hatta kağıt verdi bırakmam gerekenleri yazdı bir kağıda öyle olsa estrofemi de yazardı 🤣🤷🏻‍♀️
Allah Allah bu doktorlar cildirticak bizi sonunda 😅😅😅

Kizlarrrr kese gördüğünüz dehani ultrason fotoğrafı veriyorlar ya verdiler mi kese de veriliyor mu yoksa siz mi istemistiniz 🙈🙈🙈

Kizlar kasığımda bacağıma kadar ağrı vuruyor sabah sağlık ocağına kadar yürüyüp geldim aacaba o mu yordu ay normal mi 😔4+6 gebelik hatta cuma günü keseyi göreceğim Allah izin verirse bu zamanlarda böyle birşey yaşayan var mı
Böyle bi agri bende de oluyor hatta dünden beri. İnşallah gidişatın bir parçasıdır. Buarada siz tedaviyi nerede olmuştunuz

Benim doktorum şehir dışında olduğu için ben gitmicektim burda kendi doktoruma devam etcektim ama o bilir mi ki bunu zamanı geldiğinde sorayım
Benimde şehir dışında ama telefonla iletişim kuruyorum ben burda başka doktorla devam ediyorum, tüp bebek doktorunla telefonda falan görüş bence

Bana hiç vermediler 😔 birşey yok diye mi ya 😔😔 salı günü gittim kese olusumu var dedi hatta küçücük var gibi ama yinede çıkartmadı 😔😔😔cuma günü kese iicin gideceğim ay verir umarım yoksa isticem😔
İste ya isteyince verirler heralde.ozel mi devlet mi şuan devam ettiğin yer

Kizlarrrr kese gördüğünüz dehani ultrason fotoğrafı veriyorlar ya verdiler mi kese de veriliyor mu yoksa siz mi istemistiniz 🙈🙈🙈
Benim doktorum vermiyor ya ben zorla istiyorum hep hatırlatıyorum ultrason fotoğrafını alabilir miyim video çekebilir miyim hep söylüyorum diğer türlü vermiyor sağolsun baya Detaylı bakıyor ediyor anlatıyor ama fotoğrafı vermiyor unutuyor bence 🤷🏻‍♀️😀

Benim doktorum vermiyor ya ben zorla istiyorum hep hatırlatıyorum ultrason fotoğrafını alabilir miyim video çekebilir miyim hep söylüyorum diğer türlü vermiyor sağolsun baya Detaylı bakıyor ediyor anlatıyor ama fotoğrafı vermiyor unutuyor bence 🤷🏻‍♀️😀
Onlar için normal tabi hergun görüyorlar ah bizi dusunemiyorlar offf cuma isteyeceğim🙈

Hamile hanımlar siz hazneye fitil yerleştirirken elinize içerden sertlik geliyormu.yada hamile kaldığınızı öğrenmedende aynımı hazne. Birsey duydum doğrumu merak ediyorum .eskiden kadınlar hamile kaldıklarını sırt üstü uzanıp alttan kontrol ettiklerinde ellerine sertlik(rahimde olabilir)gelirmiş. Hamile olanların sonsuz boşluk olurmuş. Doğruluğunu merak ediyorum ☺️

Back