• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Wc de koyup gidip yatakta 20 dk yatıyorum 😀 zaten evden çalışıyorum masa başı sabah erken kalkıyorum uzanıyorum akşam mesai bitimi yine koyup yine yatıyorum rahat baya o açıdan 😂 bir süre ofise gelmeyeceğim dedim şirkete de
Teşekkürler. Tmm denerim zorda kalırsam 🙏🏻🙈😊

Progestan fitili ileri gönderirken bebişe zarar vermeyiz dimi kızlar parmaklıyoruz diye öyle bi riski var mı ? Yoktur dimi tuhaf bi soru ama geldi vesvese

Erken bırakmak sıkıntı olmaz inşallah yaaa
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ☺ bende yarın 2. Kan testimi vermeye gideceğim artış için 🥰
Ahh o zamanlar da ayrı bir heyecan oluyor 🙈 Ben kan benim damar benim deyip 4 kere beta baktırmıştım doktorum kızdı tabiiiii o kadar çok nesen baktırıyorsun diye bir daha ben demeden bir şey yapmıyorsun dedi 😬 Tabi o zamanlar kendimi hiiiiç hiiç hamile gibi hissetmeyince beta da görünce içim rahatlıyordu en son 15500leri görmüştüm 🤣

Ahh o zamanlar da ayrı bir heyecan oluyor 🙈 Ben kan benim damar benim deyip 4 kere beta baktırmıştım doktorum kızdı tabiiiii o kadar çok nesen baktırıyorsun diye bir daha ben demeden bir şey yapmıyorsun dedi 😬 Tabi o zamanlar kendimi hiiiiç hiiç hamile gibi hissetmeyince beta da görünce içim rahatlıyordu en son 15500leri görmüştüm 🤣
Bende aynı şuan öyleyim ama frenliyorum kendimi günü geldiğinde gidicem diye her aşaması heyecan + stres 😅

Bende aynı şuan öyleyim ama frenliyorum kendimi günü geldiğinde gidicem diye her aşaması heyecan + stres 😅
Evet ben şu 8haftayı atlatana kadar hamileyim diye öyle havalara uçmadım uçamadım burda hep okuyorum kalp durmaları vs gibi üzüntüler o yüzden hep bi temkinli hep bi frenleyerek yaşadım şuan az biraz rahatladım ama yinede 12 haftayı bitirene kadar tam anlamıyla rahatlayamayacağım sanırım 😬 He kendime hayatı da zehir etmedim baya tatil modundayım şuan deniz kum güneş düğünler falan 🙈🙈

Ben deeee 😂

Bacak çekmesi dediğiniz şey neymiş ilk defa anladım 😅 Ağrı eşiğimi çok yükseltir ama bu ağrı beni uykumdan uyandırdı 🙈

Ayy ne güzel bi sorun olmuyor dimi🥰 hep yatma düşüncesi benim psikolojimi bozdu
ilk iki tedvimde değim yerindeyse elimi bile kaldırmadım, sonuç negatif oldu bu sefer tam tersini yaptım pozitif oldu:) bence o beklemee aşamasındaki psikoloji ve düşünceler bizi çok yıpratıyor. Mümkün olduğu kadar kendimizi yormadan harekete geçmek bence iyi gelecektir.

Kızlar günaydın , 6+5 benimde fakat 2 gündür çok yoruldum iş yapmadım ama yolculuk yaptım ve sağ kasıkta böyle bir yanma hafif bir ağrım var sizce normal mi bebek büyüdüğü için mi ve iştahım çok arttı uykumdan acıkarak uyanıyorum resmen ama bu kasık ağrısı bir tık korkuttu yani asla şiddetlide değil ama korku geldi

Back