2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bende aynı durumdayim ilki negatif çok dikkat şimdi dikkat etmedim çok fazla şükür pozitif rahat olmak gerekiyor

Canım dün bende 6+6 haftadaydım bizden ileti haftada olan gruplara sordum rahimde böyle bir uyuşma gerilme kaşık batmadı yaşadım dün çok fazla geriliyor gibiydim hep internette de araştırdım rahim 7. Hafta da genişlemeye başlıyormuş ondan dolayı sanırım 7. Hafta da rahim portakal büyüklüğüne geliyormuş rahim genişledikçe kasılma gerilme batmalar olabiliyor sanırım

Cansucum birsey sorcam dün transfer oldum bugün ilk günüm hani insan acıkınca karni guruldar ya aynı şey sabahtandşr rahmimdrn geliyor acıkmış gibi gurlayıp duruyo böyle bişey yasadinmi yada yaşayaniniz varmi kızlar bu arada dün progestan fitili atarken cok zor girdi trnsfer sonrasi ama bu sabah koydugumda direk sanki kendisi cekti rahat girdi iyi birseydir inşaAllah

Kızlar transfer günümü sayarsak artık 8. Gündeyim evde çok sıkıldım dün biraz dolaştım dışarı da erken gebelik testi denemek istiyorum olumsuz çıkmasından korkuyorum kan mı versem napsam bilemedim içim sıkıldı artık

ben de 12. haftaya kadar kimseye söylemicem, ailem dışında.

Canım benim sen bu grupta iyi ki varsın yaaa içim rahatladj biraz çok saol

Canım benim de öyleydi transferin ilk günü gecesinden beri rahmim kıpır kıpır elektrik çarpması gibi hafif hafif seğiriyor gibiydi hatta buraya da yazmıştım eşime falan demiştim eşimde çok erken olduğunu psikolojik olduğunu söylemişti ama insan bence bir şeyler hissediyor belirti olmasa bile hissettiklerimiz bence yanıltmıyor benim en azından yanıltmadı inşallah pozitif sonuç alırsın

Ayyy bnmde sonucum sana benzer inşaAllah canim saol cvbın için

Kızlar benim bir haftadir sadece bulantım vardı ve bulantım sadece gece oluyordu. Bu gece yine uyandırdı ve ben bu sefer boğürdüm ama hiç bir şey çıkmadı hatta ben parmak yardımıyla kusabiliyorum onunla bile çıkaramadım. Gece tuzlu çubuk ayran denedim bana mısın demedi. Üzerine grip oldum kemiklerim dayak yemiş gibi ağrıyor resmen kulaklarımda sizi var. Neyseki annemdeyim dua edin en azından gribi çabuk atlatayim

Canım bulantı için doktorundan serum ya da ilaç isteyebilirsin ya da gribin için serum ve içine c vitamini koydurabilirsin ben artık bulantım için 3 günde bir serum taktırıyorum yoksa süreç bana zehir olacak öğürmelerden dolayı lekelenmem olduğu ve bulantım için doktorum serum yazdığını söyledi mide yanmam sabahları çok fazla onun içinde rennie çiğneme tablet verdi. Serum alırken bulantı ilacı metpamid koyuyorlar bana tanına da doktorum c vitamini redexon koyduruyor iyi geldi bana doktoruna sor istersen çöm rahatsız ediyorsa takviye alabilirsin doktorun önerirse

İnşallah salı günü gidince görürüm bende vajinal muayene mi yapılır acaba karından mi bilginiz var mı ben hiç bilmiyorum da
Merhaba, 17 temmuz da transfe olmustum, ben de, şuan kaç haftalıgiz tam olarak, son ader 26 Haziran siiznki ne zaman bana, 10 Ağustos kese için randevu alabilirsin dediler transferin 13. Gününde kan verdim 10 gün sonra dedi. Sizin nasıl oldu

Bende aynı 8. Gün böyle sormuştum dayanamayıp yapmıştım evde test

Sadece gece rahatsızlık veriyor oda artık normal diye düşünüyorum. Beni mahveden grip oluyor

Sadece gece rahatsızlık veriyor oda artık normal diye düşünüyorum. Beni mahveden grip oluyor
Mide bulantısı normal tabi canım ama sana rahatsızlık verecek boyutta bir durumda avı çekme doktoruna söyle belki bir takviye önerir

Bilgilendigim iyi oldu bunu doktoruma soracağım teşekkür ederim
Her doktorun yolu yöntemi ya da sizin ihtiyacınız olan şeyler farklıdır her tedavi sonuçta kişiye özeldir siz bir sorun bakalım birçok insanın kullandığı iğne ya da ilacı ben transferden sonra kullanmadım mesela doktorunuz sizin için en iyisini söyleyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…