Bende aynı durumdayim ilki negatif çok dikkat şimdi dikkat etmedim çok fazla şükür pozitif rahat olmak gerekiyorilk iki tedvimde değim yerindeyse elimi bile kaldırmadım, sonuç negatif oldu bu sefer tam tersini yaptım pozitif oldu:) bence o beklemee aşamasındaki psikoloji ve düşünceler bizi çok yıpratıyor. Mümkün olduğu kadar kendimizi yormadan harekete geçmek bence iyi gelecektir.
Canım dün bende 6+6 haftadaydım bizden ileti haftada olan gruplara sordum rahimde böyle bir uyuşma gerilme kaşık batmadı yaşadım dün çok fazla geriliyor gibiydim hep internette de araştırdım rahim 7. Hafta da genişlemeye başlıyormuş ondan dolayı sanırım 7. Hafta da rahim portakal büyüklüğüne geliyormuş rahim genişledikçe kasılma gerilme batmalar olabiliyor sanırımKızlar günaydın , 6+5 benimde fakat 2 gündür çok yoruldum iş yapmadım ama yolculuk yaptım ve sağ kasıkta böyle bir yanma hafif bir ağrım var sizce normal mi bebek büyüdüğü için mi ve iştahım çok arttı uykumdan acıkarak uyanıyorum resmen ama bu kasık ağrısı bir tık korkuttu yani asla şiddetlide değil ama korku geldi
Cansucum birsey sorcam dün transfer oldum bugün ilk günüm hani insan acıkınca karni guruldar ya aynı şey sabahtandşr rahmimdrn geliyor acıkmış gibi gurlayıp duruyo böyle bişey yasadinmi yada yaşayaniniz varmi kızlar bu arada dün progestan fitili atarken cok zor girdi trnsfer sonrasi ama bu sabah koydugumda direk sanki kendisi cekti rahat girdi iyi birseydir inşaAllahCanım dün bende 6+6 haftadaydım bizden ileti haftada olan gruplara sordum rahimde böyle bir uyuşma gerilme kaşık batmadı yaşadım dün çok fazla geriliyor gibiydim hep internette de araştırdım rahim 7. Hafta da genişlemeye başlıyormuş ondan dolayı sanırım 7. Hafta da rahim portakal büyüklüğüne geliyormuş rahim genişledikçe kasılma gerilme batmalar olabiliyor sanırım
ben de 12. haftaya kadar kimseye söylemicem, ailem dışında.Evet ben şu 8haftayı atlatana kadar hamileyim diye öyle havalara uçmadım uçamadım burda hep okuyorum kalp durmaları vs gibi üzüntüler o yüzden hep bi temkinli hep bi frenleyerek yaşadım şuan az biraz rahatladım ama yinede 12 haftayı bitirene kadar tam anlamıyla rahatlayamayacağım sanırımHe kendime hayatı da zehir etmedim baya tatil modundayım şuan deniz kum güneş düğünler falan
Canım benim sen bu grupta iyi ki varsın yaaaCanım dün bende 6+6 haftadaydım bizden ileti haftada olan gruplara sordum rahimde böyle bir uyuşma gerilme kaşık batmadı yaşadım dün çok fazla geriliyor gibiydim hep internette de araştırdım rahim 7. Hafta da genişlemeye başlıyormuş ondan dolayı sanırım 7. Hafta da rahim portakal büyüklüğüne geliyormuş rahim genişledikçe kasılma gerilme batmalar olabiliyor sanırım
Canım benim de öyleydi transferin ilk günü gecesinden beri rahmim kıpır kıpır elektrik çarpması gibi hafif hafif seğiriyor gibiydi hatta buraya da yazmıştım eşime falan demiştim eşimde çok erken olduğunu psikolojik olduğunu söylemişti ama insan bence bir şeyler hissediyor belirti olmasa bile hissettiklerimiz bence yanıltmıyor benim en azından yanıltmadıCansucum birsey sorcam dün transfer oldum bugün ilk günüm hani insan acıkınca karni guruldar ya aynı şey sabahtandşr rahmimdrn geliyor acıkmış gibi gurlayıp duruyo böyle bişey yasadinmi yada yaşayaniniz varmi kızlar bu arada dün progestan fitili atarken cok zor girdi trnsfer sonrasi ama bu sabah koydugumda direk sanki kendisi cekti rahat girdi iyi birseydir inşaAllah
Hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz yanıt arıyoruz birbirimizi anlıyoruz rica ederim canımCanım benim sen bu grupta iyi ki varsın yaaaiçim rahatladj biraz çok saol
Ayyy bnmde sonucum sana benzer inşaAllah canim saol cvbın içinCanım benim de öyleydi transferin ilk günü gecesinden beri rahmim kıpır kıpır elektrik çarpması gibi hafif hafif seğiriyor gibiydi hatta buraya da yazmıştım eşime falan demiştim eşimde çok erken olduğunu psikolojik olduğunu söylemişti ama insan bence bir şeyler hissediyor belirti olmasa bile hissettiklerimiz bence yanıltmıyor benim en azından yanıltmadıinşallah pozitif sonuç alırsın
Canım bulantı için doktorundan serum ya da ilaç isteyebilirsin ya da gribin için serum ve içine c vitamini koydurabilirsin ben artık bulantım için 3 günde bir serum taktırıyorum yoksa süreç bana zehir olacak öğürmelerden dolayı lekelenmem olduğu ve bulantım için doktorum serum yazdığını söyledi mide yanmam sabahları çok fazla onun içinde rennie çiğneme tablet verdi. Serum alırken bulantı ilacı metpamid koyuyorlar bana tanına da doktorum c vitamini redexon koyduruyor iyi geldi bana doktoruna sor istersen çöm rahatsız ediyorsa takviye alabilirsin doktorun önerirseKızlar benim bir haftadir sadece bulantım vardı ve bulantım sadece gece oluyordu. Bu gece yine uyandırdı ve ben bu sefer boğürdüm ama hiç bir şey çıkmadı hatta ben parmak yardımıyla kusabiliyorum onunla bile çıkaramadım. Gece tuzlu çubuk ayran denedim bana mısın demedi. Üzerine grip oldum kemiklerim dayak yemiş gibi ağrıyor resmen kulaklarımda sizi var. Neyseki annemdeyim dua edin en azından gribi çabuk atlatayim
Merhaba, 17 temmuz da transfe olmustum, ben de, şuan kaç haftalıgiz tam olarak, son ader 26 Haziran siiznki ne zaman bana, 10 Ağustos kese için randevu alabilirsin dediler transferin 13. Gününde kan verdim 10 gün sonra dedi. Sizin nasıl olduİnşallah salı günü gidince görürüm bendevajinal muayene mi yapılır acaba karından mi bilginiz var mı ben hiç bilmiyorum da
Bende aynı 8. Gün böyle sormuştum dayanamayıp yapmıştım evde testKızlar transfer günümü sayarsak artık 8. Gündeyim evde çok sıkıldım dün biraz dolaştım dışarı da erken gebelik testi denemek istiyorum olumsuz çıkmasından korkuyorum kan mı versem napsam bilemedim içim sıkıldı artık
Siz son adet trahinize göre mi bakiyorsunuz , yoksa transfer gününe göre mi acaba , benim de 17temmizda transferBugün 4+6gunlukmus galiba uanlsi yazmışım ama bı gün var aramızda çok değil
Ama benimki tek embrıyo ya çıkmazsaBende aynı 8. Gün böyle sormuştum dayanamayıp yapmıştım evde test
Benimki de tek embriyo ben çıkmaz diye yaptım çıktı çünkü erken dedim bazılarında çıkmıyor hemen bazen de böyle çıkıyor tutunmayla mı alakalı bilemedimAma benimki tek embrıyo ya çıkmazsa
Sadece gece rahatsızlık veriyor oda artık normal diye düşünüyorum. Beni mahveden grip oluyorCanım bulantı için doktorundan serum ya da ilaç isteyebilirsin ya da gribin için serum ve içine c vitamini koydurabilirsin ben artık bulantım için 3 günde bir serum taktırıyorum yoksa süreç bana zehir olacak öğürmelerden dolayı lekelenmem olduğu ve bulantım için doktorum serum yazdığını söyledi mide yanmam sabahları çok fazla onun içinde rennie çiğneme tablet verdi. Serum alırken bulantı ilacı metpamid koyuyorlar bana tanına da doktorum c vitamini redexon koyduruyor iyi geldi bana doktoruna sor istersen çöm rahatsız ediyorsa takviye alabilirsin doktorun önerirse
Mide bulantısı normal tabi canım ama sana rahatsızlık verecek boyutta bir durumda avı çekme doktoruna söyle belki bir takviye önerirSadece gece rahatsızlık veriyor oda artık normal diye düşünüyorum. Beni mahveden grip oluyor
Her doktorun yolu yöntemi ya da sizin ihtiyacınız olan şeyler farklıdır her tedavi sonuçta kişiye özeldir siz bir sorun bakalım birçok insanın kullandığı iğne ya da ilacı ben transferden sonra kullanmadım mesela doktorunuz sizin için en iyisini söyleyecektirBilgilendigim iyi oldu bunu doktoruma soracağım teşekkür ederim
Doktorun devam etmeni gerekli görmedi demekkiBenimki erken mi acaba ondan dedim canım 6 hafta ya benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?