2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

benim tedavimde bahçecide doktorum kalp atışlarını duyunca rahimi değerlendirdi estrofemi bırak daha kullanmana gerek yok dedi prolutexi de 3 hafta her ihtimale karşı kullan dediben o gün kestim hemen

Bence evet canım bunu bende duymuştum

Yaş 34 1adet 5.gün AA 12.temmuz t transfer tarihi sonuç : hamik

Gözün aydın canım sağlıkla devam eder inşallah

Kalp atışını ne zaman duydun sen benim de yarın randevum. Dua edin bana

Pozitif çıkan kızlarneler yapıyorsunuz evde dinlenmeye devam mı yoksa yürüyüş falan yapıyor
Benimde sert ve daralmıştı baya fitili ilk günlerdeki gibi kolay sokamıyorum

E ecz
Canım 4.-5. Gün gibi fitil koyarken çok akışkan ve orada bir şey var gibiydi ben yatarak koymuyorum fitili WC de koyuyorum o an fark etmiştim
ben anlamadım WC'de koyup sonra yatmıyor musun aynısını sormuştum daha önce galiba ama. Ben yarım saat yatıyorum ama iş için artık bazı zamanalar ofise gitmem gerekiyor o zaman ne yapıcam bilmiyorum

Hayırlı olsun canım seninle aynı gidiyoruz bende bugün kalp atışlarını duydum çok şükür ikiside aynı gidiyor 6+1 kaç atıyordu kalbi seninkinin
Valla onu söylemedi hatta dinletmedi kalp ritmi bozulabilir görün sadece dedi pıt pıt atıyordu haftaya bidaha çağırdı bakalım sağlıcakla ilerlesinler

Benim rahmim çok sertleşti canım fitil koyarken çok zorlanıyorum artık. 6+2 haftalık hamileyim şükürler olsun. Haftaya Çarşamba kalp atış icib randevum var doktoruma sorucam olmazsa ağız yoluyla almayı teklif edicem

Wc de koyup gidip yatakta 20 dk yatıyorum zaten evden çalışıyorum masa başı sabah erken kalkıyorum uzanıyorum akşam mesai bitimi yine koyup yine yatıyorum rahat baya o açıdan bir süre ofise gelmeyeceğim dedim şirkete de

Valla onu söylemedi hatta dinletmedi kalp ritmi bozulabilir görün sadece dedi pıt pıt atıyordu haftaya bidaha çağırdı bakalım sağlıcakla ilerlesinler
Amin canım sağlıcakla güzelce büyüsünler inşallah doktor dinletti bize ama derinden duyduk sesini 114 tü kalp atışları inşallah sıkıntısız bir şekilde ilerleriz hepimiz

Progestan ağızdan alınınca çok baş ağrısı ve dönmesi yağıyormuş canım

Doktorum etrofemi kalp atışını duyunca bırak dedi bana

Biz 5+2de duyduk kalp atışını daha sonra 8.haftada kademeli olarak bıraktırdı bana da doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…