• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar 2 gün sonra transfer olacağım Protestan, pruloton, dekort, estrofem, coraspirin, oksapar, prograf, duphaston, folikasit vs ilaçlar kullanıyorum bu sabah şeffaf kokusuz sümüksü tapuda akıntım geldi Protestan fitil attıktan 1 saat sonra geldi bir sorun olur mu rahim kalınlığım 1 hafta önce 8.1 mm di doktorum gayet iyi demişti yumurtlama akıntısı mıdır? Yumurtlama akıntısı transfere engel midir? Bilgisi olan varsa yardım lütfen :KK43:
Ben de progeston benzeri fitil inanılmaz akıntı yapıyordu rahim gerektiği kadarını aliyo diğerini dışarı birakiyo diye biliyorum ama siz yine de hemsirenize danisin

Kizlar bir de sunu sormak istiyorum, estrofemin ne gibi Yan etkileri oluyor sizde, estrofemin 6.gunundeyim , afedersiniz kabizlik haksizlik bir de cok sicak hissediyorum ekstra.
Estrofem ben de hiç yan etki yapmadı çok şükür ama bu sitede mide bulantısı baş ağrısı halsizlik gibi etkiler yazan arkadaşlar vardi

Ben ilk defa duydum nasıl oluyor , ay inş pozitif sonuç alırsınız
Bizde bilmiyorduk doktor bilgilendirdi ekstra ücretli olduğu icin istegimize birakti.. Mikroçip spremlere uygulanan bi islem.. tüp bebek aşamasında yıkanıp sağlıklı olan spermler ayrılıyor Mikroçip oldugunda da spermler ekstra bi islemden daha gecip en sağlıklısi seçiliyor.. insallah hepimiz pozitif sonuclar alalim🤲

Bizde bilmiyorduk doktor bilgilendirdi ekstra ücretli olduğu icin istegimize birakti.. Mikroçip spremlere uygulanan bi islem.. tüp bebek aşamasında yıkanıp sağlıklı olan spermler ayrılıyor Mikroçip oldugunda da spermler ekstra bi islemden daha gecip en sağlıklısi seçiliyor.. insallah hepimiz pozitif sonuclar alalim🤲
Nerede tedavi görüyorsunu

Amin canım inşallah 🙏🏻

Transfer oncesi yasaklar var mi kizlar, denize girmek gibi ya da baska biseyler, Dr herhangi birsey soylemeyince kafama gore takiliyorum
Bir yasak yok ama söylenen deniz ve havuza girdikten sonra mikrop kapma 🙄,(bu yüzden cesaret edememiştim, şans bu yaaa kesin milli piyango bana vurur diye 😂)

Sorun olacağını sanmıyorum benim kabızlık olmamıştı kızımda. Zaten doktor sadece ağır iş yapma gündelik hayatına devam edebilirsin demişti. Hatta bol bol yürüdüm ve gezdim 8.gün öğrenmiştim pozitif olduğunu
Transfer gününüz dahil mi 8. Gün benim de yarın 7. Günüm transfer günü hariç kan testi yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım

Arkadaşlar estrofem kullanmaya başladıktan sonra karnımda mantar enfeksiyonu oluştu yara şeklinde çıktı. Şimdide vajinal yaşıyorum bir bilgisi olan varmı
Uzun zamandır kullanıyorum ben hiç yaşamadım yaşayanı da duymadım farklı bişeyden kaynaklanıyor olabilir

Back