• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Parayı aldıktan sonra hiç umursamadı , umursamadın deyince kendini savundu. Olan oldu zaten de doktor olmasına rağmen ilk günden kanamanın tutunmadır deyip geçiştirmesi gerçekten çok saçmaydı. Burada çok kişiye sordum hiç böyle bişey yaşayan yok
maalesef böyle paragöz, insan sevmeyen, empati yoksunu kişiler her meslekte olabiliyor. size de denk gelmesine çok üzüldüm. ama belki bu vesileyle bir sonraki doktorunuz çok iyi denk gelir ve olumlu sonuç alırsınız.

Aynen amin inşallah 🤗
ben regl olmadım hala. opu'dan sonraki 2. regli gecikiyormuş gerçekten. pazartesi kontrole gidicem regl olursam bugün-yarın ve tedaviye başlayıp başlamayacaklarına karar verecekler. hakkımızda hayırlısı. her aşaması çok heyecanlı bir süreç gerçekten. inşallah sonucu da güzel olur =)

Allah'ım çabalarımızı boşa çıkarmasin güzel haberlerinizi bekliyoruz Allah'ın izniyle canım benim 🦋 yeme içme konusunda bir uyarı aldın mı peki nelere dikkat ediyorsun benim ilk tecrübem olacak da
ben peskateryenim bir süredir yani deniz ürünleri hariç kırmızı et, kümes hayvanı yemiyorum, yiyemiyorum. affedersiniz, leş yiyormuşum gibi geliyor. zaten çok hayvansever biriyim, bahsetmiştim 3 kedimiz 1 köpeğimiz var evde sokaktan sahiplendiğimiz. çok endişeliyim bu konuda. inşallah doktorlar et ye diye baskı yapmaz ama eğer et yemen lazım derlerse de ne yapıcam hiç bilmiyorum =( sonuçta balık, yumurta, süt, peynir yiyorum. inşallah hamilelikte yeterlidir bunlar da.

Yeme içme konusunda birşey demediler ama buralardan okuduğum kadarını yapmaya çalışıyorum. Haşlanmış yumurta peynir yarım avokado yiyorum hergün transfer öncesinde de böyle beslendim. Çiğ kuruyemiş fındık badem ceviz kabak çekirdeği bir de organik portakal havuç suyu :))
Deneyeceğim canım teşekkür ederim 🌼

ben peskateryenim bir süredir yani deniz ürünleri hariç kırmızı et, kümes hayvanı yemiyorum, yiyemiyorum. affedersiniz, leş yiyormuşum gibi geliyor. zaten çok hayvansever biriyim, bahsetmiştim 3 kedimiz 1 köpeğimiz var evde sokaktan sahiplendiğimiz. çok endişeliyim bu konuda. inşallah doktorlar et ye diye baskı yapmaz ama eğer et yemen lazım derlerse de ne yapıcam hiç bilmiyorum =( sonuçta balık, yumurta, süt, peynir yiyorum. inşallah hamilelikte yeterlidir bunlar da.
Yaa canım benim kendini hiç zorlama. Arkadaşımızın dediği gibi badem fıstık fındık kabak çekirdeği de ye 🌼

Yaa canım benim kendini hiç zorlama. Arkadaşımızın dediği gibi badem fıstık fındık kabak çekirdeği de ye 🌼
sağ ol çok canım. yani istemeye istemeye, miden bulanarak yediğin şey de vücuduna, bebişe fayda etmez gibi düşünüyorum zaten. inşallah haklıyımdır. kuruyemiş çok severim neyse ki, bol bol yerim onlardan =)

amin olacak inşallah, inanıyorum =)

ben regl olmadım hala. opu'dan sonraki 2. regli gecikiyormuş gerçekten. pazartesi kontrole gidicem regl olursam bugün-yarın ve tedaviye başlayıp başlamayacaklarına karar verecekler. hakkımızda hayırlısı. her aşaması çok heyecanlı bir süreç gerçekten. inşallah sonucu da güzel olur =)
Ben hiç duymamıştım ama benimde gecikti daha bugün olabildim. Günü 23üydü. Doktorum da izne çıkmıştı bu gecikme bu ay gidebilmeme olanak sağlamış oldu. Yoksa bende pzt doktora gecikme için gitmeyi düşünüyordum

Herkese merhaba ve hayırlı bayramlar. Benim yarın transferim var 1 tane genetiği normal 5. Gün embriyosu. Doğal siklusla rahim hazırlandı çok ilaç kullanmak istemiyorum artık. Dördüncü tüp bebek tedavim. Allah herkesin gönlüne göre versin 😊
Rabbim kolaylık versin kuzum bu sefer olacak Allah'ın izniyle yaşadığımız sürece umut her zaman var ❤️

Back