- 8 Kasım 2016
- 125
- 106
- 103
- 31
Bende 27 sinde oldum bugün 5. Günüm ve belirti yaşamıyorum hiç sadece bekliyorum idrar testi 8 gün yapsanız ?Benim de bugün 7. günüm. Dünden beri kasık ağrım devam ediyor. Lekelenme, kanama veya akıntım hiç yok. Göğüslerim hafif dolgun ama her adet döneminde olduğu kadar. Pek hassasiyet yok. İyi mi kötü mü bilmiyorum. İdrar testi yapmaya da çekiniyorum. Dün yapamadım belki bugün cesaret edebilirim. (4. gün embriyosu dondurulmuş)
Aynı gün olmuşuz transfer benim saat 15 ti. Belirti olarak pek bişi yok sayılırBen 27 sinde transfer oldum ilk günü saymazsak bende 4. Gündeyim
Pcos bende var ve dirençli. Direk tüp bebek tedavisi oldum ve ilkinde oğlum oldu. Yumurta toplama hep bende anestezi altında oluyor. Ben Acıbadem hastanesi ve Adana da Esra Bulgan Kılıçdağ kliniğe gittimArkadaşlar merhaba çok yol katetmişsiniz ve transferi bekliyorsunuz Allah isteyen herkese nasip etsin
Deneyimli olduğunuzu ve bana yardımcı olabileceğinizi düşünerekten buraya sormak istedim sizlere Tüp bebekte OPU yumurta toplama işlemi nasıl oluyor bayıltmalı veya sedasyonla mı ? . veya vajinal yoksa karından mı toplanıyor yumurtalar. Polikistik li olan arkadaşlar var mı aramızda yaptıran önerirmisiniz yaptırmayı ? Hangi kliniklerde memnun kaldınız bana detaylı aydınlatıcı bir şekilde yazarsanız çok sevinirim ..
bende bir çok kadın gibi zorlu süreç den geçtim fakat Tüp bebeğe cesaret edemedim ama şimdi korkularımı yenecek cesaret varmış gibi hissediyorumAllah hepinize yardımcı olsun bebişlerinizi inşallah kucağınıza almayı nasip etsin
Benim de yok zaten belirti olana bakıyorsun olmamış belirtisi olmayan bakıyorsun pozitif ondan dolayı belirti aramamak lazım sizde neler oluyor belirti diye varsaydığımız pekiAynı gün olmuşuz transfer benim saat 15 ti. Belirti olarak pek bişi yok sayılır
Canım aramıza hoş geldinArkadaşlar merhaba çok yol katetmişsiniz ve transferi bekliyorsunuz Allah isteyen herkese nasip etsin
Deneyimli olduğunuzu ve bana yardımcı olabileceğinizi düşünerekten buraya sormak istedim sizlere Tüp bebekte OPU yumurta toplama işlemi nasıl oluyor bayıltmalı veya sedasyonla mı ? . veya vajinal yoksa karından mı toplanıyor yumurtalar. Polikistik li olan arkadaşlar var mı aramızda yaptıran önerirmisiniz yaptırmayı ? Hangi kliniklerde memnun kaldınız bana detaylı aydınlatıcı bir şekilde yazarsanız çok sevinirim ..
bende bir çok kadın gibi zorlu süreç den geçtim fakat Tüp bebeğe cesaret edemedim ama şimdi korkularımı yenecek cesaret varmış gibi hissediyorumAllah hepinize yardımcı olsun bebişlerinizi inşallah kucağınıza almayı nasip etsin
Kasık ağrım yok, göğüs hassasiyetim var mı yok mu henüz tam anlayamadım bu sefer çok belirisiz gidiyor sadece bulaşık yıkarken ayakta belim ağrıyor gidip yatıyorumBenim de yok zaten belirti olana bakıyorsun olmamış belirtisi olmayan bakıyorsun pozitif ondan dolayı belirti aramamak lazım sizde neler oluyor belirti diye varsaydığımız peki
Çok. Sevindim ilkinde hemen tutmasınaPcos bende var ve dirençli. Direk tüp bebek tedavisi oldum ve ilkinde oğlum oldu. Yumurta toplama hep bende anestezi altında oluyor. Ben Acıbadem hastanesi ve Adana da Esra Bulgan Kılıçdağ kliniğe gittim
Oldu teyzesi 4 yaşında oğlum sizlerde ilkinde okur inşallahÇok. Sevindim ilkinde hemen tutmasınahayırlı olsun sağlıkla gelsin Teşekkür ederim bilgi için
Merhaba çok teşekkür ederim bilgi için, Ohss den korkuyorum bende çok duydum polikistikle olduğum içinde risk gurubundaymışm gibi hissediyorum belkide doz ayarlanırsa olmayadabilir tabi ki keşke sadece tabletlerle yumurta geliştirilse Femara klomen gibi .. iğne hiç sevmemCanım aramıza hoş geldinopu işlemi gonalf gibi ilaçlarla kişiye özel dozlarda göbek çevrene iğne yaparak yumurta geliştiriyorsun sonra çatlatmak için iğne var o iğneyi yapmıyorsun tabi doktor sürekli 2 günde bir muayene ediyor yumurtalar gelişiyor mu çatlıyor mu kaç tane gelişiyor dolu mu içleri onlara bakıyor E2 hormonuna bakıyorlar kan testi veriyorsun genel de gibi gibi opu işlemine hazırlanıyorsun. Opu işlemi hafif Sedasyon denilen yarı uyku hali ile yapılıyor damardan ilaçlar ile uyutuluyorsun oksijen maskesi ile opu işlemi tamamlanana kadar süreci idame ediyorlar sen hiçbir şey o an hissetmiyorsun uyuyorsun ama ağır bir anestezi değil bu sedasyon anestezi altında oluyor yumurtalar toplanıyor. Vajinal olarak toplama yapılıyor. Polikistik olmadığım için o süreçte net bir bilgim yok benim. Opu dan sonra kimi doktor taze transfer yani hemen transfer aşamasına geçiyor kimi doktor dondurup dondurulmuş embriyo transferi için 2 regli dönemi geçmesini bekliyor. Bu durumda doktordan doktora değişebiliyor ya da kişi ohss olmuş olabiliyor opu dan sonra ya da rahim dinlendirilmesin doktor isteyebiliyor onu doktor en sağlıklı bilgiyi veriyor zaten.
Yani eğer tercihimize kalan bir durumda seçme hakkımız olsa ben dondurulmuş tercih ederim yani opu zamanı çok fazla araştırıyordum benim içime sinen dondurulmuştan yana olmuştu ama kişiye göre değişir tabi düşüncelerMerhaba çok teşekkür ederim bilgi için, Ohss den korkuyorum bende çok duydum polikistikle olduğum içinde risk gurubundaymışm gibi hissediyorum belkide doz ayarlanırsa olmayadabilir tabi ki keşke sadece tabletlerle yumurta geliştirilse Femara klomen gibi .. iğne hiç sevmembu arada taze transferın tutma olasılığı düşükmüdür sizce? Bunu sormamın sebebi yurtdışına yaşıyorum muhtemelen doktorlar dondurmak isticektir ama sürekli git gel yapmaya işten izin alamama durumu olucak benimde baya karışık durum kafamızda karışık zaten
Yaa maşallahOldu teyzesi 4 yaşında oğlum sizlerde ilkinde okur inşallahpcos ta çok yumurta çıktığı için ohss olma riski var diye dinlermiş rahim istiyorlar bir ay sonra transfer oluyor genelde bende
Haklısınız tabi ki doktorlar daha iyi bilir ,,inşallah herşeyin hayırlısı olsundaYani eğer tercihimize kalan bir durumda seçme hakkımız olsa ben dondurulmuş tercih ederim yani opu zamanı çok fazla araştırıyordum benim içime sinen dondurulmuştan yana olmuştu ama kişiye göre değişir tabi düşüncelerzaten doktorumun da önceliği dondurulmuş transferdi bir seçeneğimiz olmamıştı Allah herkesin gönlüne göre süreç geçirmesini nasip etsin inşallah
Hiç değer falan bisey çıkmadı mı? Çok üzüldüm ama olsun cok şükür sağlığınız yerinde gene dönersinizMaalesef kızlar benim negatif
İnşallah pozitif sonuçlar alırsın canım25 Temmuzda transfer oldum
bugün 6. günüm
yarın idrar testi yapma fikri var aklımda
kasıklarım ağrıyor ara ara birde dünden beri göğüslerimde sızı var ama az
Beta Hcg sonucunuz kaç çıktı? 3. gün embriyosu için 9. gün testi biraz erken sanki. 11-12. günü bekler genelde doktorlar. Eğer 5-10 arası veya üzerindeyse bence testi her gün tekrarlayın. Bu forumda ilaçları kesin olmamış deyip de bir kaç gün sonra artış görünce ilaca tekrar başlatan doktorlara da şahit olduk. Olmadıysa da kısmet, zamanı gelmemiş demek ki deyip gücümüzü toplayıp yeniden yola devam edeceğizMaalesef kızlar benim negatif
İkiz olabilir canım benim de çift transferdi 8. Gün kan değerim 134 çıkmıştı hayırlı olsunMerhabalar transferimin 13.gunu bugün tahlil gunum 5.ve 6. Gün embriyosu yerleştirildi iki tane 7 gün test sonucum pozitifti 126 idi degerim bugün degerim 1028.76 acab ikisi tuttuğu icinmi yüksek bukadar yoksa normalmi doktorunuza gönderdim haber bekliorum heyecanlıyım bianonce muayene olmayı bekliorum insalh hepimizin beklentileri güzel sonuçlanır ve güzel devam eder
Ben 7.gunumde kan tahlil yaptırdım pozitif çıktı aynı zamnda idrar testi de yaptım aynı gün idrar çok net cikmio ikinci silik çıkmıştı kasiklarin agrimasi normal göğüs hassasiyetide aynı şekilde insalh pozitifi görürsünüz Allah'ın izniyle25 Temmuzda transfer oldum
bugün 6. günüm
yarın idrar testi yapma fikri var aklımda
kasıklarım ağrıyor ara ara birde dünden beri göğüslerimde sızı var ama az
Çok teşekkür ediyorumİkiz olabilir canım benim de çift transferdi 8. Gün kan değerim 134 çıkmıştı hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?