2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bende 27 sinde oldum bugün 5. Günüm ve belirti yaşamıyorum hiç sadece bekliyorum idrar testi 8 gün yapsanız ?

Pcos bende var ve dirençli. Direk tüp bebek tedavisi oldum ve ilkinde oğlum oldu. Yumurta toplama hep bende anestezi altında oluyor. Ben Acıbadem hastanesi ve Adana da Esra Bulgan Kılıçdağ kliniğe gittim

Canım aramıza hoş geldin opu işlemi gonalf gibi ilaçlarla kişiye özel dozlarda göbek çevrene iğne yaparak yumurta geliştiriyorsun sonra çatlatmak için iğne var o iğneyi yapıyorsun tabi doktor sürekli 2 günde bir muayene ediyor yumurtalar gelişiyor mu çatlıyor mu kaç tane gelişiyor dolu mu içleri onlara bakıyor E2 hormonuna bakıyorlar kan testi veriyorsun genel de gibi gibi opu işlemine hazırlanıyorsun. Opu işlemi hafif Sedasyon denilen yarı uyku hali ile yapılıyor damardan ilaçlar ile uyutuluyorsun oksijen maskesi ile opu işlemi tamamlanana kadar süreci idame ediyorlar sen hiçbir şey o an hissetmiyorsun uyuyorsun ama ağır bir anestezi değil bu sedasyon anestezi altında oluyor yumurtalar toplanıyor. Vajinal olarak toplama yapılıyor. Polikistik olmadığım için o süreçte net bir bilgim yok benim. Opu dan sonra kimi doktor taze transfer yani hemen transfer aşamasına geçiyor kimi doktor dondurup dondurulmuş embriyo transferi için 2 regli dönemi geçmesini bekliyor. Bu durumda doktordan doktora değişebiliyor ya da kişi ohss olmuş olabiliyor opu dan sonra ya da rahim dinlendirilmesin doktor isteyebiliyor onu doktor en sağlıklı bilgiyi veriyor zaten.

Son düzenleme:
Benim de yok zaten belirti olana bakıyorsun olmamış belirtisi olmayan bakıyorsun pozitif ondan dolayı belirti aramamak lazım sizde neler oluyor belirti diye varsaydığımız peki
Kasık ağrım yok, göğüs hassasiyetim var mı yok mu henüz tam anlayamadım bu sefer çok belirisiz gidiyor sadece bulaşık yıkarken ayakta belim ağrıyor gidip yatıyorum

Pcos bende var ve dirençli. Direk tüp bebek tedavisi oldum ve ilkinde oğlum oldu. Yumurta toplama hep bende anestezi altında oluyor. Ben Acıbadem hastanesi ve Adana da Esra Bulgan Kılıçdağ kliniğe gittim
Çok. Sevindim ilkinde hemen tutmasına hayırlı olsun sağlıkla gelsin Teşekkür ederim bilgi için

Çok. Sevindim ilkinde hemen tutmasına hayırlı olsun sağlıkla gelsin Teşekkür ederim bilgi için
Oldu teyzesi 4 yaşında oğlum sizlerde ilkinde okur inşallah pcos ta çok yumurta çıktığı için ohss olma riski var diye dinlermiş rahim istiyorlar bir ay sonra transfer oluyor genelde bende

Merhaba çok teşekkür ederim bilgi için, Ohss den korkuyorum bende çok duydum polikistikle olduğum içinde risk gurubundaymışm gibi hissediyorum belkide doz ayarlanırsa olmayadabilir tabi ki keşke sadece tabletlerle yumurta geliştirilse Femara klomen gibi .. iğne hiç sevmem bu arada taze transferın tutma olasılığı düşükmüdür sizce? Bunu sormamın sebebi yurtdışına yaşıyorum muhtemelen doktorlar dondurmak isticektir ama sürekli git gel yapmaya işten izin alamama durumu olucak benimde baya karışık durum kafamızda karışık zaten

Yani eğer tercihimize kalan bir durumda seçme hakkımız olsa ben dondurulmuş tercih ederim yani opu zamanı çok fazla araştırıyordum benim içime sinen dondurulmuştan yana olmuştu ama kişiye göre değişir tabi düşünceler zaten doktorumun da önceliği dondurulmuş transferdi bir seçeneğimiz olmamıştı Allah herkesin gönlüne göre süreç geçirmesini nasip etsin inşallah

Oldu teyzesi 4 yaşında oğlum sizlerde ilkinde okur inşallah pcos ta çok yumurta çıktığı için ohss olma riski var diye dinlermiş rahim istiyorlar bir ay sonra transfer oluyor genelde bende
Yaa maşallah inşallah canım hayırlısı herşeyin .. Ohss olayı beni korkutuyor ama herkeste olmuyor galiba arkadaşım da pkolu en yüksek doz vurdular yumurta dirençli diye bişey hissetmedi bünye sağlam

Haklısınız tabi ki doktorlar daha iyi bilir ,,inşallah herşeyin hayırlısı olsunda

25 Temmuzda transfer oldum
bugün 6. günüm
yarın idrar testi yapma fikri var aklımda
kasıklarım ağrıyor ara ara birde dünden beri göğüslerimde sızı var ama az
İnşallah pozitif sonuçlar alırsın canım

Merhabalar transferimin 13.gunu bugün tahlil gunum 5.ve 6. Gün embriyosu yerleştirildi iki tane 7 gün test sonucum pozitifti 126 idi degerim bugün degerim 1028.76 acab ikisi tuttuğu icinmi yüksek bukadar yoksa normalmi doktorunuza gönderdim haber bekliorum heyecanlıyım bianonce muayene olmayı bekliorum insalh hepimizin beklentileri güzel sonuçlanır ve güzel devam eder

Maalesef kızlar benim negatif
Beta Hcg sonucunuz kaç çıktı? 3. gün embriyosu için 9. gün testi biraz erken sanki. 11-12. günü bekler genelde doktorlar. Eğer 5-10 arası veya üzerindeyse bence testi her gün tekrarlayın. Bu forumda ilaçları kesin olmamış deyip de bir kaç gün sonra artış görünce ilaca tekrar başlatan doktorlara da şahit olduk. Olmadıysa da kısmet, zamanı gelmemiş demek ki deyip gücümüzü toplayıp yeniden yola devam edeceğiz Hiç belirtiniz var mıydı bu sürede?

İkiz olabilir canım benim de çift transferdi 8. Gün kan değerim 134 çıkmıştı hayırlı olsun

25 Temmuzda transfer oldum
bugün 6. günüm
yarın idrar testi yapma fikri var aklımda
kasıklarım ağrıyor ara ara birde dünden beri göğüslerimde sızı var ama az
Ben 7.gunumde kan tahlil yaptırdım pozitif çıktı aynı zamnda idrar testi de yaptım aynı gün idrar çok net cikmio ikinci silik çıkmıştı kasiklarin agrimasi normal göğüs hassasiyetide aynı şekilde insalh pozitifi görürsünüz Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…