2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Merhaba arkadaşlar transfer sonrası prolutex ve oksapar iğne ve progestan fitil ne zmana kadar kullanılır. Gebelik oluşsa devam edilir mi?
Ben 6+4 de hala kullanıyorum sadece kan sulandırıcıları lekelenmem olunca kestik şimdilik diğer tüm ilaçlar devam

Yatmaktan zarar gelmez ama hareket riskli olabilir diye ben dinlenmeyi tercih ettim.
Teste kadar ben de dinlendim ara sıra yürüyüşe çıktım ama artık transfer sonrası 20. Günüm fln. Aşırı rahatsız etcek ilaç aldırcak derecede değil ama ince ince agrılarım oluyor. Yada ayakta cok kalsam bel agrısı artıyor. Daha kese görmeye gitmedik oyüzden korkuyorum

Gunaydin, cok okudum sizi Temmuz a yetisirmi transferim bilemezken bugun 4. Gun embriyosuyla transfer olucam. Korkuyorum biraz ama bu topik cok ugurlu bisuru hamile haberi okudum hepinizi tebrikler banada sans dilermisiniz
Allahın izniyle sürecin çok güzel geçsin pozitif haberinle hep beraber sevinelim canım inşallah pozitif göreceksin temmuzun son günü sana şans getirsin

Korkular hiç bitmiyor anne olmayı öğreniyoruz

Bugün transferimin 5.günü. Sizler ne durumdasınız keyifler nasıl ?
Benim de bugün 7. günüm. Dünden beri kasık ağrım devam ediyor. Lekelenme, kanama veya akıntım hiç yok. Göğüslerim hafif dolgun ama her adet döneminde olduğu kadar. Pek hassasiyet yok. İyi mi kötü mü bilmiyorum. İdrar testi yapmaya da çekiniyorum. Dün yapamadım belki bugün cesaret edebilirim. (4. gün embriyosu dondurulmuş)

Bekleyin sabredin bence pozitifken idrar da negatif çıkabiliyor üzülmeyin durduk yerde

Azönce pembemsi lekelenme oldu kızlar çok korkuyorum dün biraz ayakta kalmıştım çarsıya çıkmak zorunda kalmmıştım.
Doktoru ara ve yat canım, muhtemelen sana iğne verecek, hastaneye gitmen lazım merak etme iğne olunca geçiyor

Doktoru ara ve yat canım, muhtemelen sana iğne verecek, hastaneye gitmen lazım merak etme iğne olunca geçiyor
Kırmızıya dönüşmedkçe sorun değil dönüşürse haber ver dediler. 2 tane fitil ve progestan dex vuruluyorum hergün. İlaç artıralım yada hastaneye git demedi şimdilik. Geç tutundu ya bnmki tutunma kanamasıdır inşallah öyle düşünmek istiyorum

Arkadaşlar merhaba çok yol katetmişsiniz ve transferi bekliyorsunuz Allah isteyen herkese nasip etsin

Deneyimli olduğunuzu ve bana yardımcı olabileceğinizi düşünerekten buraya sormak istedim sizlere Tüp bebekte OPU yumurta toplama işlemi nasıl oluyor bayıltmalı veya sedasyonla mı ? . veya vajinal yoksa karından mı toplanıyor yumurtalar. Polikistik li olan arkadaşlar var mı aramızda yaptıran önerirmisiniz yaptırmayı ? Hangi kliniklerde memnun kaldınız bana detaylı aydınlatıcı bir şekilde yazarsanız çok sevinirim ..

bende bir çok kadın gibi zorlu süreç den geçtim fakat Tüp bebeğe cesaret edemedim ama şimdi korkularımı yenecek cesaret varmış gibi hissediyorum Allah hepinize yardımcı olsun bebişlerinizi inşallah kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…