2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Temmuz ayının son günü listemize katılmak isteyen varsa yorum yapabilir süreci bekleyen, pozitif gören, yeni transfer olan herkese Allah pozitif görmeyi nasip etsin inşallah bu yolda herkes emeğinin karşılığını alsın Allahın izniyle

Pcosum üç yıldır bebeğim olmado gitmedigim doktor icmedigim bitkisel şey kalmadı adette duzensizdi zaten dirençli pco dediler cocgun olur ama ne zaman olur bilemeyiz dediler ama malesef üç yılın sonunda bomboş kaldım. Sonra karar verdim tüp bebeğe araştırdım neresi daha iyi doktor çok önemli onunla uyumun içine sönmesi çok önemli ben bahçeci Umut tüp bebek merkezine gittim İstanbul'da donanımları çok iyi alanında uzmanlar ben Mehmet reşit asoglunu tercih ettim gittiğim günden beri ona çok güvendim. Rahmimde falan problem yoktu gittik konuştuk önce adet olmam için tarlusal verdi onu kullandım adet oldum . Üçüncü gün gittik ultrason ile vajinadan baktı yumurta durumuma ve tabi istediği birkaç tahlil vardı onlar ile gittim sonra ilaçlar iğneler verdi yumurta geliştirici kullandım kontrole gittim iyi dedi ilacın bı tık dozunu arttırıp erken catlamamasi için catlatmama iğnesi verdi yuumrtam toplandı adet olmamı bekledik oldum sobra tekrar ilaç verdi benim rahmimi dinlendirdi pcolular da genellikle bu yöntem yapılıyor ki bence daha iyi rahmine işlem yapılıyor sonuçta bir de embriyo zor olur . Sonra rahim dinlendirmedej sonra adet oldum kontrollere gittim ilaç başlattı adetten 15-20gub arası transferini yapıyorlar transferimi yaptm malesef ilki tutmadı çok izuldum cok ağladım ama elden birşey gelmiyor Allah a bıraktım Allah im kucağıma vermiceksen zaten verme demiştim Rabbim belkide ileride uzulmiyim diye vermedi her şerde vardır bir hayır dedik ikinciye başladık tutmayınca bebek zaten ilaçları bırak dedi doktor 10 güne kadar adet olursi dedi ve ben oldum ikinci günü yine progesteron ve e2 yebbakti uyumlu gelince transfer için ilaç kullandırma ya başladı bende kullandım 29haziran adet baslangicim 17temmuz transferim oldu çok şükür hamileyim Rabbim çok büyük öyle bir veriyor ki mükâfatını çektiğimiz sıkıntılara karşılık teslimiyet önemli İmtihan oluyoruz Rabbim hepimizin bu imtihandan doğru birsekilde geçmesini nasip etsin ve Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın

Şişli Memorial ilgi, alaka ve laboratuvarları çok iyi. Amerikan Hastanesi’nin de hem merkezde Nişantaşı’ndaki hem de Caddebostan Med Amerikan Kliniği laboratuvarları ve embriyologları çok iyi. Ama Şişli Memroial’ı ilgi ve alakadan dolayı öncelikli tavsiye ederim.

Rabbim hiç ummadığın andan umulmadık haberler nasip etsin canım benim, Allah a emnet ederek en iyisini yapmışşsın.

Merhaba arkadaşlar benimde transferim 24 temmuz bu üçüncü transferim tutunur mu bilmiyorum benim ümidim hiç yok çünkü emriyorin iyi olmadığını söylemişlerdi kızlar transferin ertesi günü kahverengi lekelenme oldu bunun olabileceğini söylemişlerdi transfer işleminde zorlanma olmuştu ama bu lekelenme transferin 6.gunun gecesi ve 7 .gün bugün ve hala ara ara lekenme şeklinde geliyo durum normal dedi bilmiyorum belirti hiç aramadım aramakta istemiyorum ama lekelenme şaşırttı beni diğer iki transferimde bu şekilde hiç olmamisti

Hiç değer falan bisey çıkmadı mı? Çok üzüldüm ama olsun cok şükür sağlığınız yerinde gene dönersiniz bende 1 saat önce kan verdim sonucu bekliyorjm
Ben mutlu olamadım inşallah sen olursun Allah sağ salim kucağına aldırır

25 Temmuzda transfer oldum
bugün 6. günüm
yarın idrar testi yapma fikri var aklımda
kasıklarım ağrıyor ara ara birde dünden beri göğüslerimde sızı var ama az
Aynı belirtilerle gün geçiriyorum ben de. 24 Temmuz da benim transferim 7. günüm. İnşallah güzel sonuçlar alırız Ben evde idrar testi yapmaya çekiniyorum Sen yaparsan ve paylaşırsan sevinirim.

Sonucu lab telf öğrendim 0.10 altında dediler 4 yaşında kızım var bu ikinci bebek içindi son 3 tane dondurulmuş var son şansım onlar artık bir iki ay dinleneyim tekrar denicez

Aynı belirtilerle gün geçiriyorum ben de. 24 Temmuz da benim transferim 7. günüm. İnşallah güzel sonuçlar alırız Ben evde idrar testi yapmaya çekiniyorum Sen yaparsan ve paylaşırsan sevinirim.
yarın sabah düşünüyorum eğer caymazsam :)

Transferden sonra 20. Günde lekelenme yasayan oldumu hiç kızlar çok canım sıkıldı

Transferden sonra 20. Günde lekelenme yasayan oldumu hiç kızlar çok canım sıkıldı
24. Gün ben yaşadım canım ilk defa kan sulandırıcıları kestik şuanlık yarın kontrolüm var kan sulandırıcıya devam dip etmeyeceğimi söyleyecek doktor

24. Gün ben yaşadım canım ilk defa kan sulandırıcıları kestik şuanlık yarın kontrolüm var kan sulandırıcıya devam dip etmeyeceğimi söyleyecek doktor
Dün çok yürüdüm ondan olabilirmi acaba ya. Çok korkuyorum suan ilaç kesmedi yada progesteron içim ekleme yapmadı. Kırmızıya dönerse haber ver dediler. 16. Gün değerim 315 ti bugün 1500 lere gelmiştir tahminimce.kese gününe daha 1 haftam var. Gidip kanmı versem acaba kimyasal yada dış gebelik en korktugum.

Canım stres olma benim de lekelenmem var ama doktorum baktığında içeride kanama alanı yoktu anlık geliyor olabilir dedi. Mide bulantısından dolayı lekelenmesin bir gün önce hem yürüyüş yapmıştım yavaş 15 dk hem miden bulanınca gün içinde 2-3 kez kuru öğürme yaşadım ve bir de hapşırmıştım ama çok fena hapşırdım yani o an içim bi suçladı korkudan hemen gittim yattım ertesi gün leke gelmişti doktorum öğürürken rahmin kadılığını ondan dolayı anlık gelmiş olabileceğini söyledi kırmızı olmadığı sürece endişe etme doktorunun bilgisi var sonuçta en iyisini bilir senin için

Benim de 13. Gün 1375'ti tek bebek canım. Tebrikler

Bn dün çok yordum kendmi suan suçluluk hissediyorum işte bnm daha kontrole 1 hafta var. İnşallah sıkıntısız olur bnmde. Ayağa kalktgmda hafif pembemesi kahverengimsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…