- 18 Şubat 2021
- 273
- 156
- 53
Günaydın. Amin inşallah belirtiniz var mıydı hiç? Mutlaka sonucu haber verin bizlere deGünaydın inşallah bekleyen herkes güzel sonuçlar alır ben şimdi gidiyorum kan vermeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın. Amin inşallah belirtiniz var mıydı hiç? Mutlaka sonucu haber verin bizlere deGünaydın inşallah bekleyen herkes güzel sonuçlar alır ben şimdi gidiyorum kan vermeye
Hadi güzel sonuçlar olsunGünaydın inşallah bekleyen herkes güzel sonuçlar alır ben şimdi gidiyorum kan vermeye
Ben 6+4 de hala kullanıyorum sadece kan sulandırıcıları lekelenmem olunca kestik şimdilik diğer tüm ilaçlar devamMerhaba arkadaşlar transfer sonrası prolutex ve oksapar iğne ve progestan fitil ne zmana kadar kullanılır. Gebelik oluşsa devam edilir mi?
Teste kadar ben de dinlendim ara sıra yürüyüşe çıktım ama artık transfer sonrası 20. Günüm fln. Aşırı rahatsız etcek ilaç aldırcak derecede değil ama ince ince agrılarım oluyor. Yada ayakta cok kalsam bel agrısı artıyor. Daha kese görmeye gitmedik oyüzden korkuyorumYatmaktan zarar gelmez ama hareket riskli olabilir diye ben dinlenmeyi tercih ettim.
Allahın izniyle sürecin çok güzel geçsin pozitif haberinle hep beraber sevinelim canım inşallah pozitif göreceksin temmuzun son günü sana şans getirsinGunaydin, cok okudum sizi Temmuz a yetisirmi transferim bilemezken bugun 4. Gun embriyosuyla transfer olucam. Korkuyorum biraz ama bu topik cok ugurlu bisuru hamile haberi okudum hepinizi tebrikler banada sans dilermisiniz
Korkular hiç bitmiyor anne olmayı öğreniyoruzTeste kadar ben de dinlendim ara sıra yürüyüşe çıktım ama artık transfer sonrası 20. Günüm fln. Aşırı rahatsız etcek ilaç aldırcak derecede değil ama ince ince agrılarım oluyor. Yada ayakta cok kalsam bel agrısı artıyor. Daha kese görmeye gitmedik oyüzden korkuyorum
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızGunaydin, cok okudum sizi Temmuz a yetisirmi transferim bilemezken bugun 4. Gun embriyosuyla transfer olucam. Korkuyorum biraz ama bu topik cok ugurlu bisuru hamile haberi okudum hepinizi tebrikler banada sans dilermisiniz
Benim de bugün 7. günüm. Dünden beri kasık ağrım devam ediyor. Lekelenme, kanama veya akıntım hiç yok. Göğüslerim hafif dolgun ama her adet döneminde olduğu kadar. Pek hassasiyet yok. İyi mi kötü mü bilmiyorum. İdrar testi yapmaya da çekiniyorum. Dün yapamadım belki bugün cesaret edebilirim. (4. gün embriyosu dondurulmuş)Bugün transferimin 5.günü. Sizler ne durumdasınız keyifler nasıl ?
Bekleyin sabredin bence pozitifken idrar da negatif çıkabiliyor üzülmeyin durduk yerdeBenim de bugün 7. günüm. Dünden beri kasık ağrım devam ediyor. Lekelenme, kanama veya akıntım hiç yok. Göğüslerim hafif dolgun ama her adet döneminde olduğu kadar. Pek hassasiyet yok. İyi mi kötü mü bilmiyorum. İdrar testi yapmaya da çekiniyorum. Dün yapamadım belki bugün cesaret edebilirim. (4. gün embriyosu dondurulmuş)
Ben 27 sinde transfer oldum ilk günü saymazsak bende 4. GündeyimBugün transferimin 5.günü. Sizler ne durumdasınız keyifler nasıl ?
Azönce pembemsi lekelenme oldu kızlar çok korkuyorum dün biraz ayakta kalmıştım çarsıya çıkmak zorunda kalmmıştım.Korkular hiç bitmiyor anne olmayı öğreniyoruz
Doktoru ara ve yat canım, muhtemelen sana iğne verecek, hastaneye gitmen lazım merak etme iğne olunca geçiyorAzönce pembemsi lekelenme oldu kızlar çok korkuyorum dün biraz ayakta kalmıştım çarsıya çıkmak zorunda kalmmıştım.
Kırmızıya dönüşmedkçe sorun değil dönüşürse haber ver dediler. 2 tane fitil ve progestan dex vuruluyorum hergün. İlaç artıralım yada hastaneye git demedi şimdilik. Geç tutundu ya bnmki tutunma kanamasıdır inşallah öyle düşünmek istiyorumDoktoru ara ve yat canım, muhtemelen sana iğne verecek, hastaneye gitmen lazım merak etme iğne olunca geçiyor
Yaaa çok üzüldüm kuzumMaalesef kızlar benim negatif
3. Gün embriyosu 9. Gün çıkar mıymış erken yapmadın değil mi ?Maalesef kızlar benim negatif
Doktor söyledi yaptır diye3. Gün embriyosu 9. Gün çıkar mıymış erken yapmadın değil mi ?