Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin sağ salim. Kucağına aldırsınçıktı canım şimdi aradılar çok şükür pozitif dediler değerim 95 çıkmış çarşamba gene test yapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin sağ salim. Kucağına aldırsınçıktı canım şimdi aradılar çok şükür pozitif dediler değerim 95 çıkmış çarşamba gene test yapacağım
çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah en yakın zamanda senin de mutlu haberlerini bekliyorum canım benim ne olur üzme kendiniTebrik ederim sağlıkla ilerlesin sağ salim. Kucağına aldırsın
amin inşallah en yakın zamanda tüm bekleyenlerin yüzü gülsünHayırlı olsunnnn çok sevindim darısı bizlere inşallah
Stres yapma canım güzelce yat dinlenBn dün çok yordum kendmi suan suçluluk hissediyorum işte bnm daha kontrole 1 hafta var. İnşallah sıkıntısız olur bnmde. Ayağa kalktgmda hafif pembemesi kahverengimsi.
çok teşekkür ederimÇok şükür canım tebrikler
çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim en yakın zamanda mutlu haberi aldırsın sizleredeOoooo çok sevindim çok şükür bin şükür darısı bize
Sağol canımStres yapma canım güzelce yat dinlen
Surekli hareketsiz yatma dedi benim doktorum günlük hayatına dön dedi. Rahime kan gider ayakta kal biraz dediYatmaktan zarar gelmez ama hareket riskli olabilir diye ben dinlenmeyi tercih ettim.
Çıktı mı canım kan sonucunGünaydın inşallah bekleyen herkes güzel sonuçlar alır ben şimdi gidiyorum kan vermeye
Maalesef negatifÇıktı mı canım kan sonucun
Cok üzülmüşsündür ama üzülmemeye çalış canım hemen başla pes etme. Benimde cuma günü test günüm ama belirtim filan bişey yok bende çok korkuyorum. İlk denemen miydiMaalesef negatif
Belirtin var mıydı canım belki çıkar daha. Benimde pazartesi transfer oldu korkudan yapmıyorum test filanBen de geçen hafta pazartesi günü transfer olmuştum. Transferden sonra bugün 7.gün ve evde ergen gebelik testi yaptım.. Maalesef tek çizgi çıktı.. Çok üzgünüm..
kan vermeden hiç üzülme canım, evde yaptığım testte negatif görüp verdiğim kanda pozitif gördüm.Ben de geçen hafta pazartesi günü transfer olmuştum. Transferden sonra bugün 7.gün ve evde ergen gebelik testi yaptım.. Maalesef tek çizgi çıktı.. Çok üzgünüm..