• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

kızlar transferden sonra hiç
Gizli takipçinizdim ,yazmaya karar verdim.☺Dün transferim oldu . Tek yumurta tek embriyo. Haziranda 3.gün 7 hücreli olarak donduruldu . Dün çözünürken 8 hücreli olmuş.Rosi olduğu için doktor tutmayacak gibi konuştu. Kendini hazırla başarı şansı düşük dedi. Bende allah kerim ,ya kuddus dedim rabbime emanet ettim. Bu aşamalara gelmek, bunu görmek bile bir mucize benim için. Duanızı bekliyorum bacılarım. Test Tarihi 9 ağustos.
embriyonun rosi olması ne demek canım ?

Kızlar selam. Hcg artışıyla ilgili görüşlerinizi istiyorum. B Buddy x hariç 🥹 o açtığım konuda görüşünü paylaştı.
18 Temmuz 3. Gün embriyosu transferi
28 Temmuz Cuma 10.30 sonuç 30.71 (10.gün)
29 Temmuz cumartesi 17.00 sonuç 53.68 (11. Gün)
30 Temmuz Pazar 17.00 sonuç 75.66 (12.gün)
Değerlerim düşük. Kimyasal gebelik olma olasılığı ?

Kızlar selam. Hcg artışıyla ilgili görüşlerinizi istiyorum. B Buddy x hariç 🥹 o açtığım konuda görüşünü paylaştı.

Eklentiler

• C883CFE1-72EC-4A29-92AF-12B1CB9F752E.jpeg
    C883CFE1-72EC-4A29-92AF-12B1CB9F752E.jpeg
    257,5 KB · Görüntüleme: 49
48 saatde iki katına çıkmış, gayet güzel.

inşallah artmaya devam eder 🙏🏻 şimdilik iyiye gidiyor. 3 gün embriyosu olduğu için beta düşük çıkmıştır canım. Yükselmesi önemli.

Estrofem sabah akşam, duphaston sabah öğle akşam, progestan fitil sabah 2,akşam 2 devam dedi.öncesinde progrstan bakılmadı ve progestan iğnede vermedi. Kendim alıp vurdurtmasammı bilemedim. Okuyorum hepiniz ptogestan igne kullanıyorsunuz bende yok.acaba umutsuz olduğu içinmi gerek görmedi.
Canım arkadaşım en çok seninkine sevineceğiz emin ol inşallah tutacak bizde bu güzel mucizeye şahit olacağız 😍

Canım arkadaşım en çok seninkine sevineceğiz emin ol inşallah tutacak bizde bu güzel mucizeye şahit olacağız 😍
Ah canım inşallah herkes tatsın anneliği, babalığı,. Dün transfer sonrası o kadar ağladım ki. Olması doktora göre mucize . Biliyorum ve inanıyorum ki allahın dediği olacak.

Merhaba arkadaşlar transfer sonrası prolutex ve oksapar iğne ve progestan fitil ne zmana kadar kullanılır. Gebelik oluşsa devam edilir mi?

Bende de hareket edince oluyor, acaba hiçbişey yapmamak mı lazım, öyle de nasıl geçecek zaman 🤷‍♀️
Öylede olmazki.doktorlar transferden 3 gün sonra işinize bile dönebilitsiniz diyor. Böle ayakta kalınca yada biraz hareket edince ağrım olması korkutuyor. Değerim çok düşük başladıgı için endişem iyice artıyor

Öylede olmazki.doktorlar transferden 3 gün sonra işinize bile dönebilitsiniz diyor. Böle ayakta kalınca yada biraz hareket edince ağrım olması korkutuyor. Değerim çok düşük başladıgı için endişem iyice artıyor
Yatmaktan zarar gelmez ama hareket riskli olabilir diye ben dinlenmeyi tercih ettim.

Merhaba arkadaşlar transfer sonrası prolutex ve oksapar iğne ve progestan fitil ne zmana kadar kullanılır. Gebelik oluşsa devam edilir mi?
Yavaş yavaş azaltıyorlar 12. Haftadan sonra bebek kendi progesteronunu ürettiği için gerek kalmayacak ama doktor bazı ilaçlara devam diyebilir

Estrofem sabah akşam, duphaston sabah öğle akşam, progestan fitil sabah 2,akşam 2 devam dedi.öncesinde progrstan bakılmadı ve progestan iğnede vermedi. Kendim alıp vurdurtmasammı bilemedim. Okuyorum hepiniz ptogestan igne kullanıyorsunuz bende yok.acaba umutsuz olduğu içinmi gerek görmedi.
Bana da vermemişti iğne, kanamam olunca verdi. Gerek görmüyordur ama peogesteron ölçtürdü bana. Siz de bi kan testi verip sonucunu gösterin doktorunuza ya da başka bi doktora gidin belki bir muayene için.

Back