Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
embriyonun rosi olması ne demek canım ?Gizli takipçinizdim ,yazmaya karar verdim.☺Dün transferim oldu . Tek yumurta tek embriyo. Haziranda 3.gün 7 hücreli olarak donduruldu . Dün çözünürken 8 hücreli olmuş.Rosi olduğu için doktor tutmayacak gibi konuştu. Kendini hazırla başarı şansı düşük dedi. Bende allah kerim ,ya kuddus dedim rabbime emanet ettim. Bu aşamalara gelmek, bunu görmek bile bir mucize benim için. Duanızı bekliyorum bacılarım. Test Tarihi 9 ağustos.
kıyamam yaa açık iç ben iciyorummm coğu gün hep müsade ediyorlar acık olmak şartıyla demekki bi sıkıntı yokkKızlar çay içmek istiyorum, doktor günde 2 tane içebilirsin demişti, içimi rahatlatıcak bişeyler söylemek isteyen var mı
Kızlar selam. Hcg artışıyla ilgili görüşlerinizi istiyorum. B Buddy x hariç o açtığım konuda görüşünü paylaştı.
18 Temmuz 3. Gün embriyosu transferi
28 Temmuz Cuma 10.30 sonuç 30.71 (10.gün)
29 Temmuz cumartesi 17.00 sonuç 53.68 (11. Gün)
30 Temmuz Pazar 17.00 sonuç 75.66 (12.gün)
Değerlerim düşük. Kimyasal gebelik olma olasılığı ?
Yaş 30 5. Gün embriyosu transfer tarihi 27 TemmuzKızlar hadi buraya yorum yapsın listeye ekleyelim sonuç bekleyenlerde yazsın sonucu belli olanlar da herkes yazsın
48 saatde iki katına çıkmış, gayet güzel.Kızlar selam. Hcg artışıyla ilgili görüşlerinizi istiyorum. B Buddy x hariç o açtığım konuda görüşünü paylaştı.
18 Temmuz 3. Gün embriyosu transferi
28 Temmuz Cuma 10.30 sonuç 30.71 (10.gün)
29 Temmuz cumartesi 17.00 sonuç 53.68 (11. Gün)
30 Temmuz Pazar 17.00 sonuç 75.66 (12.gün)
Değerlerim düşük. Kimyasal gebelik olma olasılığı ?
Canım arkadaşım en çok seninkine sevineceğiz emin ol inşallah tutacak bizde bu güzel mucizeye şahit olacağızEstrofem sabah akşam, duphaston sabah öğle akşam, progestan fitil sabah 2,akşam 2 devam dedi.öncesinde progrstan bakılmadı ve progestan iğnede vermedi. Kendim alıp vurdurtmasammı bilemedim. Okuyorum hepiniz ptogestan igne kullanıyorsunuz bende yok.acaba umutsuz olduğu içinmi gerek görmedi.
Yaş 40 3. Gün embriyosu 21 temmuz transferKızlar hadi buraya yorum yapsın listeye ekleyelim sonuç bekleyenlerde yazsın sonucu belli olanlar da herkes yazsın
Sperm öncü hücrekızlar transferden sonra hiç
embriyonun rosi olması ne demek canım ?
Ah canım inşallah herkes tatsın anneliği, babalığı,. Dün transfer sonrası o kadar ağladım ki. Olması doktora göre mucize . Biliyorum ve inanıyorum ki allahın dediği olacak.Canım arkadaşım en çok seninkine sevineceğiz emin ol inşallah tutacak bizde bu güzel mucizeye şahit olacağız
Merhaba pgt ye kaç embryo gönddrrmişsiniz acaba
Öylede olmazki.doktorlar transferden 3 gün sonra işinize bile dönebilitsiniz diyor. Böle ayakta kalınca yada biraz hareket edince ağrım olması korkutuyor. Değerim çok düşük başladıgı için endişem iyice artıyorBende de hareket edince oluyor, acaba hiçbişey yapmamak mı lazım, öyle de nasıl geçecek zaman
Yatmaktan zarar gelmez ama hareket riskli olabilir diye ben dinlenmeyi tercih ettim.Öylede olmazki.doktorlar transferden 3 gün sonra işinize bile dönebilitsiniz diyor. Böle ayakta kalınca yada biraz hareket edince ağrım olması korkutuyor. Değerim çok düşük başladıgı için endişem iyice artıyor
Yavaş yavaş azaltıyorlar 12. Haftadan sonra bebek kendi progesteronunu ürettiği için gerek kalmayacak ama doktor bazı ilaçlara devam diyebilirMerhaba arkadaşlar transfer sonrası prolutex ve oksapar iğne ve progestan fitil ne zmana kadar kullanılır. Gebelik oluşsa devam edilir mi?
Bana da vermemişti iğne, kanamam olunca verdi. Gerek görmüyordur ama peogesteron ölçtürdü bana. Siz de bi kan testi verip sonucunu gösterin doktorunuza ya da başka bi doktora gidin belki bir muayene için.Estrofem sabah akşam, duphaston sabah öğle akşam, progestan fitil sabah 2,akşam 2 devam dedi.öncesinde progrstan bakılmadı ve progestan iğnede vermedi. Kendim alıp vurdurtmasammı bilemedim. Okuyorum hepiniz ptogestan igne kullanıyorsunuz bende yok.acaba umutsuz olduğu içinmi gerek görmedi.
Merhabalar ayni gün sizinle benimde. Saat 10 gibi kan vereceğimSelam kızlar yarın test günüm evdede hiç test yapmadım yarın sonuç alacak olan var mı
Günaydın inşallah bekleyen herkes güzel sonuçlar alır ben şimdi gidiyorum kan vermeyeMerhabalar ayni gün sizinle benimde. Saat 10 gibi kan vereceğim