2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Ben böyle doktorlara karşı asla susmuyorum aksine tehdit ediyorum başhekime cikacagimi bildiriyorum. Paramızla rezil olmak gibi birşey bu. Allah'a şükür doktorum o kadar iyiki herkese böyle doktor nasip etsin Allah
canım ben devlette hemşireyim kendi hastanem heyet raporu istiyor malesef onu da verecek doktor bulamıyorum..bahçecide tüp bebek tedavimi yaptırdım onlar da sgk'ya bağlı değiller diye rapor vermiyorlar

Acaba pıhta için ilaç var ya, onu bırakayım mı?
Canım doktoruna danış önce ben lekelenme olduğu gün hemen doktora haber verdim gel bakalım dedi ultrason ile baktı sonra 5 gün coraspirin ve oksapar kullanma 5 gün sonra yine gel bakalım dedi doktora danışmadan bırakma

canım ben devlette hemşireyim kendi hastanem heyet raporu istiyor malesef onu da verecek doktor bulamıyorum..bahçecide tüp bebek tedavimi yaptırdım onlar da sgk'ya bağlı değiller diye rapor vermiyorlar
Allah yardimcin olsun canım benim umarım en yakın zamanda rapor verecek doktor bulursun

yaş 28
1adet 5.gün AA embriyosu
Transfer 3 temmuz
sonuç : hamileyim çok şükür
Yaaa benimde böyle biliyor musun. 28 yasim 1 adet 5. Gün embriyosu inşallah benimde sonucum size benzer. Rahatsızlığınız neydi acaba
Bende bursa bahcecideyim canım. Benim doktorumun da maşallahı var asıri güler yüzlü. Gerçi her çalışanı öyle. Ama evet bizimde sigorta biseyi karşılamadı eşime refakacti bile alamadık

Evet , gerçekten. Ben anlıyorum, çok hasta geliyor, farklı farklı insanlar geliyor ama ben normal eğer davranıyorum sende normal bana davran. Ben ne bağırdım, ne çağırdım. Asla da yapmam. Saygım var doktorlara , zor bir iş yapıyorlar. Ama bu sizin işiniz sonuç. Pazartesi bakacağım nasıl konuşacak benimle, aynısı olursa artık soracağım niye böyle konuşuyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…