• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar bugün transfer sonrası 17. gün değerim 4071 çıktı, 12. gün yaptırdığımda 478 çıkmıştı. Sizce bu değerler ile ikiz olabilir mi? Yoksa ikiz için düşük mü bu değerler? 3 embriyo transferi oldum.

Kızlar bugün transfer sonrası 17. gün değerim 4071 çıktı, 12. gün yaptırdığımda 478 çıkmıştı. Sizce bu değerler ile ikiz olabilir mi? Yoksa ikiz için düşük mü bu değerler? 3 embriyo transferi oldum.
Canım ikiz kese ultrasonunda belli olur en net ama benim ikiz 11. Gün değerim 782 çıkmıştı 🙏🏻

Ben
11. Gün testim 235, 13. Gün yaptığım test 606 , tek bebek var cnm 🧿

𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷 🩷

Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur 🐣🫶🐣
ANNE ADAYI
TRANSFER TARİHİ
SONUÇ
26​
2 Adet 4. Gün​
3 Temmuz​
:anneadayı:

24​
2 Adet 5. Gün AA​
10 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AB​
24 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün AA​
3 Temmuz​
28​
1 Adet 5.Gün​
17 Temmuz​
28​
1 Adet 5. Gün​
24 Temmuz​
34​
1 Adet 5. Gün AA​
7 Temmuz​
29​
3 Adet 5. Gün AA-AA-3BB​
3 Temmuz​
29​
2 Adet 5. Gün​
27 Temmuz​
28​
2 Adet 5. Gün​
7 Temmuz​
40​
2 Adet 5. Gün​
6 Temmuz​
2 Adet 5. Gün​
21 Temmuz​
37​
1 Adet 4. Gün​
24 Temmuz​
33​
2 Adet 5. Gün​
11 Temmuz​

TABLOMUZ GÜZELLEŞMEYE DEVAM EDİYOR TRANSFER OLAN, SONUÇ BEKLEYEN, SONUCU POZİTİF OLAN, DAHA SONUCU BELLİ OLMAYAN HERKESİ LİSTEMİZE BEKLERİZ KIZLAR 🐣🐣 HERKESE UĞUR ŞANS GETİRSİN ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH SAĞLIKLA İLERLEYEN GEBELİKLER NASİP OLSUN 🎉🎉

Kızlar bugün transfer sonrası 5. gün. 4. gün dondurulmuş embriyo. İdrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Hiçbir belirti olmaması da çok tedirgin ediyor beni. İlk 2-3 gün alt karın kasımda hafif sancı vardı. 2 gündür o da yok. :KK43:

Kızlar bugün transfer sonrası 5. gün. 4. gün dondurulmuş embriyo. İdrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Hiçbir belirti olmaması da çok tedirgin ediyor beni. İlk 2-3 gün alt karın kasımda hafif sancı vardı. 2 gündür o da yok. :KK43:
Canım 5. Gün bugün yapma bence. Benimde 4. Gün embriyosuydu transfer dahil 6. Günde yaptım ama çift transfere rağmen aşırıııı silik çıktı yani zor görünüyordu sabah ilk idrarla yaptım bir de asla su içmeden hemen yapmıştım. 1. Tüp bebek denemem de tek transfer olmuştum onda 8. Gün yapmıştım o bile aşırı silikti yani bence minimum 8. Gününü bekle onu da her ihtimali göz önünde bulundurarak o cesaret ile yapmanı tavsiye ederim🙏🏻 Allahın izniyle pozitif gör inşallah 🎉💐💜

Aynı durum bende de var farklı olarak sadece doluluk gibi hissettim ilk günü bir kaç kez de çok hafif sancı girdi sonra yok

Gözünüz aydın. Ayyy ne güzel herkesin pozitif Allahm bizede de nasıp etsin dua eder misin bizim adımıza da hamilelerin duası kabul olurmuş. 4 Ağustos test günüm benimde ☺️ ama hiçbir belirtim yok 😔
Belirti aramayın ben şuan hamile olduğum halde iki gündür ara ara bulantı yaşıyorum onun dışında bazen unutuyorum hamile olduğumu 💚

Sabah idararıylamı yaptınız.. Ben hayır proluton depot iğnemi oldum kalçada gelirken aldım 15 liralık kaset test idrarım yoktu içtim suyu. Öyle yaptım Gündü saat 2 de çıktı ama
silik çıktı. 8. Günde... Bugün 9. Gün

TABLOMUZ GÜZELLEŞMEYE DEVAM EDİYOR TRANSFER OLAN, SONUÇ BEKLEYEN, SONUCU POZİTİF OLAN, DAHA SONUCU BELLİ OLMAYAN HERKESİ LİSTEMİZE BEKLERİZ KIZLAR 🐣🐣 HERKESE UĞUR ŞANS GETİRSİN ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH SAĞLIKLA İLERLEYEN GEBELİKLER NASİP OLSUN 🎉🎉
B Buddy x
19 temmuz transfer( 2 embriyo)
31 temmuz test günüm 🙏

Back