- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken oluncada hem zaman geçmiyor hem değer arttı mı ne olacak şimdi diye düşünüyor insan malesef ama olsun yine de bugünlere çok şükürİnşallah canım, insan erken gitmek istiyor ama azcık geç gidince daha çok müjdeli haberler alıyoruz
Aminnnn inşallahSağlıkla ilerlesin inşallah canım görürsün keseyi
Canım ikiz kese ultrasonunda belli olur en net ama benim ikiz 11. Gün değerim 782 çıkmıştıKızlar bugün transfer sonrası 17. gün değerim 4071 çıktı, 12. gün yaptırdığımda 478 çıkmıştı. Sizce bu değerler ile ikiz olabilir mi? Yoksa ikiz için düşük mü bu değerler? 3 embriyo transferi oldum.
11. Gün testim 235, 13. Gün yaptığım test 606 , tek bebek var cnmKızlar bugün transfer sonrası 17. gün değerim 4071 çıktı, 12. gün yaptırdığımda 478 çıkmıştı. Sizce bu değerler ile ikiz olabilir mi? Yoksa ikiz için düşük mü bu değerler? 3 embriyo transferi oldum.
Yaş 37Kızlar hadi buraya yorum yapsın listeye ekleyelim sonuç bekleyenlerde yazsın sonucu belli olanlar da herkes yazsın
AminYaaaa sevindim buna Rabbim kucaklarimizi boş birakmasinnn
Maşallah sübanallah sağsalim al kucağınaCanım ikiz kese ultrasonunda belli olur en net ama benim ikiz 11. Gün değerim 782 çıkmıştı
Yaş:33Kızlar hadi buraya yorum yapsın listeye ekleyelim sonuç bekleyenlerde yazsın sonucu belli olanlar da herkes yazsın
𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
ANNE ADAYI YAŞ EMBRİYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ 26 2 Adet 4. Gün 3 Temmuz
24 2 Adet 5. Gün AA 10 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AB 24 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün AA 3 Temmuz 28 1 Adet 5.Gün 17 Temmuz 28 1 Adet 5. Gün 24 Temmuz 34 1 Adet 5. Gün AA 7 Temmuz 29 3 Adet 5. Gün AA-AA-3BB 3 Temmuz 29 2 Adet 5. Gün 27 Temmuz 28 2 Adet 5. Gün 7 Temmuz 40 2 Adet 5. Gün 6 Temmuz 2 Adet 5. Gün 21 Temmuz 37 1 Adet 4. Gün 24 Temmuz 33 2 Adet 5. Gün 11 Temmuz
Canım 5. Gün bugün yapma bence. Benimde 4. Gün embriyosuydu transfer dahil 6. Günde yaptım ama çift transfere rağmen aşırıııı silik çıktı yani zor görünüyordu sabah ilk idrarla yaptım bir de asla su içmeden hemen yapmıştım. 1. Tüp bebek denemem de tek transfer olmuştum onda 8. Gün yapmıştım o bile aşırı silikti yani bence minimum 8. Gününü bekle onu da her ihtimali göz önünde bulundurarak o cesaret ile yapmanı tavsiye ederim Allahın izniyle pozitif gör inşallahKızlar bugün transfer sonrası 5. gün. 4. gün dondurulmuş embriyo. İdrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Hiçbir belirti olmaması da çok tedirgin ediyor beni. İlk 2-3 gün alt karın kasımda hafif sancı vardı. 2 gündür o da yok.
Aynı durum bende de var farklı olarak sadece doluluk gibi hissettim ilk günü bir kaç kez de çok hafif sancı girdi sonra yokKızlar bugün transfer sonrası 5. gün. 4. gün dondurulmuş embriyo. İdrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Hiçbir belirti olmaması da çok tedirgin ediyor beni. İlk 2-3 gün alt karın kasımda hafif sancı vardı. 2 gündür o da yok.
Belirti aramayın ben şuan hamile olduğum halde iki gündür ara ara bulantı yaşıyorum onun dışında bazen unutuyorum hamile olduğumuGözünüz aydın. Ayyy ne güzel herkesin pozitif Allahm bizede de nasıp etsin dua eder misin bizim adımıza da hamilelerin duası kabul olurmuş. 4 Ağustos test günüm benimde ama hiçbir belirtim yok
18 gün sonra gördüm canımKeseyi transferden kaç gün sonra gordunuz
Transfer günümüz aynıymış
B Buddy xTABLOMUZ GÜZELLEŞMEYE DEVAM EDİYOR TRANSFER OLAN, SONUÇ BEKLEYEN, SONUCU POZİTİF OLAN, DAHA SONUCU BELLİ OLMAYAN HERKESİ LİSTEMİZE BEKLERİZ KIZLAR HERKESE UĞUR ŞANS GETİRSİN ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH SAĞLIKLA İLERLEYEN GEBELİKLER NASİP OLSUN