- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.713
- 53
EvetBenimde incecik belim sıfır karnım vardı ilaçlardan sanırım sertçe kocaman karnım oldu. Sabah akşam karindan iğnem var benim sanırım o yapıyor
Haydiii kızlar etiketleyin yorum yapsın tablo hazırlıyoruuzzzz temmuz hepimize çok güzel gelsinnn umutlar yeşertsin𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
Ay ben etiketleme bilmiyorum kiiiHaydiii kızlar etiketleyin yorum yapsın tablo hazırlıyoruuzzzz temmuz hepimize çok güzel gelsinnn umutlar yeşertsin
Tablonun altına yaz kuzum ben eklerim o mesaja yorum yaz ya da benim herhangi bir mesajıma yorum yaz bilgileri eklerimAy ben etiketleme bilmiyorum kiii
Emin olun pozitifi görünce iğne zamanı geldi de bebeğim faydalansin diye düşünüyorsunuz bende öyleydim canımOksapar iğnesi kullanan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz benim çok canım acıyor her göbekten iğneden sonra ağlıyorum resmen bu iğneyide pozitif gördükten sonrada devam edersem nasıl olacak göbeğimde yer kalmadı vurulacak
Canım bende artık şuanlık lekeden dolayı bıraktım ama morlukların üstüne yapıyordum mecbur göbekten ama koldan da kullanılıyor kolumda her yer morlarında bir de yaz ayı göbekten yapmaya başlamıştım göbekte yer kalmayınca koldan yapıyordumOksapar iğnesi kullanan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz benim çok canım acıyor her göbekten iğneden sonra ağlıyorum resmen bu iğneyide pozitif gördükten sonrada devam edersem nasıl olacak göbeğimde yer kalmadı vurulacak
Üstte yazdım kuzumTablonun altına yaz kuzum ben eklerim o mesaja yorum yaz ya da benim herhangi bir mesajıma yorum yaz bilgileri eklerim
Leblebi alacağım bugün. Metpamid doktorsuz bilmiyorum, biraz korkuyorum. Pazartesi soracağım. Ağrım yok, çok az damla damla vardı leke ama bi bakarım bugün ne olacak .Canım ben kusmuyorum ilaç metpamid alıyorum bulantımı hissettiğim an içiyorum günde en fazla 2 tane iç dedi doktorum bulantı hissettiğin an iç dedi çünkü bulantı ve kusmak rahimi kasıyor dedi ondan dolayı lekelenme olmuş olabilir kusmamak için hap içebilirsin Sarı leblebi yiyebilirsin dedi çok şükür daha kusmadımkahverengi leke geldi bende damla gibi sürüntü gibi senin nasıl ağrı sözü yok ama yatıyorum hep doktor ayağa kalkmak yok yat sadece dedi ve kan sulandırıcılarımı bıraktırdı
Ama çok acıyor çok yakıyor ona nasıl dayandınızCanım bende artık şuanlık lekeden dolayı bıraktım ama morlukların üstüne yapıyordum mecbur göbekten ama koldan da kullanılıyor kolumda her yer morlarında bir de yaz ayı göbekten yapmaya başlamıştım göbekte yer kalmayınca koldan yapıyordum
Bende versem mi ki kanBnlen transferin 6.gunu idrar testinde pozitif gördüm 9.gun kanda pozitifi gördüm 11.gun tekrar değerime baktım yükseldi şükür şimdi yarın tekrar kan verecegim
Sarı leblebi doktorum ilaç almak istemediğin zaman tüketebilirsin dedi doktoruna da ilacı tabiki danışmadan alma canım ağrı olmaması güzelLeblebi alacağım bugün. Metpamid doktorsuz bilmiyorum, biraz korkuyorum. Pazartesi soracağım. Ağrım yok, çok az damla damla vardı leke ama bi bakarım bugün ne olacak .
Söz konusu bebişler olunca canım ağlaya zırlaya bir şekilde dayanıyorum yaparken üflüyorum nedense iyi geliyor gibi soğuk bir havaAma çok acıyor çok yakıyor ona nasıl dayandınız
Benimki kalçadan. İlk zamanlarda yürüyemezdim. O kadar acıdı ki. Ama arkadaşım bana iğne yapardı ve dazla aşağı koyardı, yanlış ve orda sıkıntı yaşadım. Şimdi kendimi koyuyorum ama doğru yerde ve hiç problemim yokCanım bende artık şuanlık lekeden dolayı bıraktım ama morlukların üstüne yapıyordum mecbur göbekten ama koldan da kullanılıyor kolumda her yer morlarında bir de yaz ayı göbekten yapmaya başlamıştım göbekte yer kalmayınca koldan yapıyordum
Ayyy inşallah pozitifi görüyüm de dayancam artıkEmin olun pozitifi görünce iğne zamanı geldi de bebeğim faydalansin diye düşünüyorsunuz bende öyleydim canım
Ekledim canımEmin olun pozitifi görünce iğne zamanı geldi de bebeğim faydalansin diye düşünüyorsunuz bende öyleydim canım
Bende eşime vurduruyorum üfletiyorum sonrasında da bi ağlama seansı kesin oluyorSöz konusu bebişler olunca canım ağlaya zırlaya bir şekilde dayanıyorum yaparken üflüyorum nedense iyi geliyor gibi soğuk bir hava
Acaba pıhta için ilaç var ya, onu bırakayım mı?Sarı leblebi doktorum ilaç almak istemediğin zaman tüketebilirsin dedi doktoruna da ilacı tabiki danışmadan alma canım ağrı olmaması güzel
Direk kan testinde öğrenin. Ben gebelik testlerine asla güvenmiyorumAyyy inşallah pozitifi görüyüm de dayancam artık4 günüm kaldı test günüme bi aklım erken gebelik testi al yap diyor ama negatifi görmekten korkuyorum
Kızlar hadi buraya yorum yapsın listeye ekleyelim sonuç bekleyenlerde yazsın sonucu belli olanlar da herkes yazsın𝓣𝓮𝓶𝓶𝓾𝔃 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Merhaba, Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?