- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 33
- 29
Gözünüz aydın. Ayyy ne güzel herkesin pozitif Allahm bizede de nasıp etsin dua eder misin bizim adımıza da hamilelerin duası kabul olurmuş. 4 Ağustos test günüm benimdeAyyy çok heyecanlı
5.gün AA tek embriyo
Yaş 34
7 temmuz transfer tarihi vee hamiş
Allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün canımYaaa benimde böyle biliyor musun. 28 yasim 1 adet 5. Gün embriyosu inşallah benimde sonucum size benzer. Rahatsızlığınız neydi acaba özel değilse
29 yaş 2 embriyo 5.gün transfer tarihi 27 TemmuzKızlar hadi buraya yorum yapsın listeye ekleyelim sonuç bekleyenlerde yazsın sonucu belli olanlar da herkes yazsın
Yaş 28 2 adet 5.embriyo transfer tarihi 7 Temmuz çok şükür iki keseyide gördükHaydiii kızlar etiketleyin yorum yapsın tablo hazırlıyoruuzzzz temmuz hepimize çok güzel gelsinnn umutlar yeşertsin
Geçecek mi acabaBenimde incecik belim sıfır karnım vardı ilaçlardan sanırım sertçe kocaman karnım oldu. Sabah akşam karindan iğnem var benim sanırım o yapıyor
Benimki de bakamıyor ben de zaten odadan çıkarıyorumBu eşlerin bizden çektikleribenim eşim korkudan yapmıyor senin iyi cesaretli
Keseyi transferden kaç gün sonra gordunuzYaş 28 2 adet 5.embriyo transfer tarihi 7 Temmuz çok şükür iki keseyide gördük
17 gün sonraKeseyi transferden kaç gün sonra gordunuz
Bundan 2 ay önce taze transfer yaptırdım 2 adet 5 gün embiriyosu.. Kimyasal gebelik oldu. Değerim yükselme Di. Onun stresi ve artık dondurulmuşumda yok.. Ama umudum var.. Sidece hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşMerhaba,
Ben 5. Gün embriyosu tek transfer olmuştum. 11. Gün 36 çıktı ama çok şükü 2 günde bir minimum 2.5 kat arttı ve dün 810 oldu pazartesi kontrole gideceğim inşallahsiz de stres yapmayın rahat olun.
Teşekkür ederim benim bugün 12.gunum salı günü çağırdı doktor 15.gun olacak herşey yolunda gider inşallah bende önümüzdeki hafta keseyi görürüm17 gün sonra
Benide ilk sayfaya yazabilirsin canım 21 temmuz 2 adet 5. Gün embiriyosu. Test tarihi 2 ağustosEki Görüntüle 3278884
Bu adımlardan yüklüyorsun canım ya da dosya ekle diyerek de yükleyebilirsin
Ben 2.5 hafta sonra keseyi gördüm, transferden tam 3 hafta sonra yolk kesesi göründüKeseyi transferden kaç gün sonra gordunuz
Rabbim kucağını boş bırakmasın imtihan dunyasindayiz Rabbim seni mükâfatlandirsin güzel bir müjdeli haberle insallahBundan 2 ay önce taze transfer yaptırdım 2 adet 5 gün embiriyosu.. Kimyasal gebelik oldu. Değerim yükselme Di. Onun stresi ve artık dondurulmuşumda yok.. Ama umudum var.. Sidece hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inş
Amin canım çok sağolun hepinizi doldursun inş.. Benim 2.5 yaşında oğlum var çok şükür. Oda tüp bebek..Rabbim kucağını boş bırakmasın imtihan dunyasindayiz Rabbim seni mükâfatlandirsin güzel bir müjdeli haberle insallah
Yaaa çok heycanli salı günü kontrolüm var 15.gun olacak transfer sonrası belki önümüzdeki hafta Birgün bende görürüm inşallahBen 2.5 hafta sonra keseyi gördüm, transferden tam 3 hafta sonra yolk kesesi göründü
Yaaaa sevindim buna Rabbim kucaklarimizi boş birakmasinnnAmin canım çok sağolun hepinizi doldursun inş.. Benim 2.5 yaşında oğlum var çok şükür. Oda tüp bebek..
İnşallah canım, insan erken gitmek istiyor ama azcık geç gidince daha çok müjdeli haberler alıyoruzYaaa çok heycanli salı günü kontrolüm var 15.gun olacak transfer sonrası belki önümüzdeki hafta Birgün bende görürüm inşallah
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım görürsün keseyiTeşekkür ederim benim bugün 12.gunum salı günü çağırdı doktor 15.gun olacak herşey yolunda gider inşallah bende önümüzdeki hafta keseyi görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?