- 18 Şubat 2021
- 273
- 156
- 53
pazartesi günü. sanırım o zamanı bekleyeceğim. hiç belirtim olmadığı için biraz korkuyorum açıkcasıPozitifi gorebilirsin bence ama karar senin ne zaman test günün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazartesi günü. sanırım o zamanı bekleyeceğim. hiç belirtim olmadığı için biraz korkuyorum açıkcasıPozitifi gorebilirsin bence ama karar senin ne zaman test günün
Ben 6.gunu gördüm varsa çıkar bence ama buna hazırlıklı değilsen yapma bekle gününü çok merak ediyorsan kan ver varsa orda kesin çıkarpazartesi günü. sanırım o zamanı bekleyeceğim. hiç belirtim olmadığı için biraz korkuyorum açıkcası
Benim 5+2 oldu, benim de sabahtan beri alt karnımda bir ağrı var, sanki rahmimde bişeyler oluyor, aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum :)Kizlarrrr kasigimda bir ağrı mi batmami öyle birşey yaşıyorum şuan belime de hafif sancı girdi çıktı bir problem yoktur dimi sabah doktordaydim zaten ama ultrason yapmadı sadece değerime bakmıştı yükseldi mi diye böyle birşey yaşayan var mı bugün transferin 11.gunu
Ya gerçekten bende şuan aynı durumdayım umarım iyidirler vere orada büyüyorlardir ve biz onu hissediyoruzdurBenim 5+2 oldu, benim de sabahtan beri alt karnımda bir ağrı var, sanki rahmimde bişeyler oluyor, aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum :)
Bence bekle canım. Bnm 10. Gün çok düşüktü değerim büyük ihtimal geç tutundu.9. Gün idrar testi yapsam cıkmazdı gibi. Bosuna kendni üzme bekle test gününü.merhabalar bugün transferden sonra 9. günüm hala test yapmaya cesaret edemiyorum
bekleyeceğim çünkü kendimi hiç hazır hissetmiyorum açıkcası. umarım bende pazartesi günü buraya çok güzel haberler verebilirimBence bekle canım. Bnm 10. Gün çok düşüktü değerim büyük ihtimal geç tutundu.9. Gün idrar testi yapsam cıkmazdı gibi. Bosuna kendni üzme bekle test gününü.
Bende pazartesi transfer oldum canimm benimde hiçbir belirtim yok bence yapma negatif filan görürsün vücudun olumsuz etkilenir bekle gününü. Bana doktorum 4 ağustosta kan testi vermemi istediMerhabalar, kızlar benim 24 Temmuz Pazartesi gerçekleşti transferim. O gün hariç bugün 4. gün, transfer günü ve ertesi gün alt karın kasımda hafif sancı hissediyordum. Ama son 3 gündür hiçbir şey hissetmiyorum. Evhamlandım, bir şeyler iyiye giderken olumsuz bir hal almamıştır inşallah. Normal adet takvimime göre 4 günüm var. Erken gebelik testleri 6 gün önceden sonuç veriyor diyorlar. Acaba yapsam mı? Çok mu erken? Bir korku sardı içimi
Canım ben şuan daha tedavi aşamasındayım ama bunu yaptırmayı düşünüyorumkızlar bugün tüp bebek doktoruma gittim her şey yolunda çok şükür ama her hastasına öneriyormuş kanda dna testi diye bir test sizin doktorlarınız size önerdi mi yaptıracak olan var mı acaba
Sanırım artık tahriş olduArkadaşlar bugün 5+4 haftalık olduk. İki gündür fitili koyarken canım çok yanıyor sizde böyle bir durum varmı
Kaçıncı hafta yapılıyorkızlar bugün tüp bebek doktoruma gittim her şey yolunda çok şükür ama her hastasına öneriyormuş kanda dna testi diye bir test sizin doktorlarınız size önerdi mi yaptıracak olan var mı acaba
Allah korusun bi rahatsızlığı olsa bile aldırmayı düşünmeyen biriyim yaptır masam mı kafam karıştı benim deeCanım ben şuan daha tedavi aşamasındayım ama bunu yaptırmayı düşünüyorum
bana bilgi için bir yer söyledi orayı aramadım dahaKaçıncı hafta yapılıyor
İnşallah canımbekleyeceğim çünkü kendimi hiç hazır hissetmiyorum açıkcası. umarım bende pazartesi günü buraya çok güzel haberler verebilirim
Geçmiş olsun canım. Üzülmemek elde değil. Ama çabuk toparlamalıyız kendimizi, gücümüzü kaybetmeden yeni bir motivasyonla tekrar başlamalıyız. Zamanı gelmemiş demek ki deyip yolumuza devam etmeliyiz. Her kısmet kendi zamanının esiridir. Umarım geriye kalan embriyorların vardır. Yoksa bile Allah maddi manevi gücünü kuvvetini verecektir inşallah.Kızlar benim olmadı maalesef 1.20 çıktı değerim.
Öyle canım Rabbim böyle uygun görmüş demek ki maalesef embriyo yok geride.Geçmiş olsun canım. Üzülmemek elde değil. Ama çabuk toparlamalıyız kendimizi, gücümüzü kaybetmeden yeni bir motivasyonla tekrar başlamalıyız. Zamanı gelmemiş demek ki deyip yolumuza devam etmeliyiz. Her kısmet kendi zamanının esiridir. Umarım geriye kalan embriyorların vardır. Yoksa bile Allah maddi manevi gücünü kuvvetini verecektir inşallah.
Sizde mi zorlaniyorsunuz itmekteSanırım artık tahriş oldu