• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kizlarrrr kasigimda bir ağrı mi batmami öyle birşey yaşıyorum şuan belime de hafif sancı girdi çıktı bir problem yoktur dimi sabah doktordaydim zaten ama ultrason yapmadı sadece değerime bakmıştı yükseldi mi diye böyle birşey yaşayan var mı bugün transferin 11.gunu

Kizlarrrr kasigimda bir ağrı mi batmami öyle birşey yaşıyorum şuan belime de hafif sancı girdi çıktı bir problem yoktur dimi sabah doktordaydim zaten ama ultrason yapmadı sadece değerime bakmıştı yükseldi mi diye böyle birşey yaşayan var mı bugün transferin 11.gunu
Benim 5+2 oldu, benim de sabahtan beri alt karnımda bir ağrı var, sanki rahmimde bişeyler oluyor, aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum :)

Benim 5+2 oldu, benim de sabahtan beri alt karnımda bir ağrı var, sanki rahmimde bişeyler oluyor, aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum :)
Ya gerçekten bende şuan aynı durumdayım umarım iyidirler vere orada büyüyorlardir ve biz onu hissediyoruzdur 😊

Bence bekle canım. Bnm 10. Gün çok düşüktü değerim büyük ihtimal geç tutundu.9. Gün idrar testi yapsam cıkmazdı gibi. Bosuna kendni üzme bekle test gününü.
bekleyeceğim çünkü kendimi hiç hazır hissetmiyorum açıkcası. umarım bende pazartesi günü buraya çok güzel haberler verebilirim

Merhabalar, kızlar benim 24 Temmuz Pazartesi gerçekleşti transferim. O gün hariç bugün 4. gün, transfer günü ve ertesi gün alt karın kasımda hafif sancı hissediyordum. Ama son 3 gündür hiçbir şey hissetmiyorum. Evhamlandım, bir şeyler iyiye giderken olumsuz bir hal almamıştır inşallah. Normal adet takvimime göre 4 günüm var. Erken gebelik testleri 6 gün önceden sonuç veriyor diyorlar. Acaba yapsam mı? Çok mu erken? Bir korku sardı içimi🤦🏻‍♀️
Bende pazartesi transfer oldum canimm benimde hiçbir belirtim yok bence yapma negatif filan görürsün vücudun olumsuz etkilenir bekle gününü. Bana doktorum 4 ağustosta kan testi vermemi istedi

kızlar bugün tüp bebek doktoruma gittim her şey yolunda çok şükür ama her hastasına öneriyormuş kanda dna testi diye bir test sizin doktorlarınız size önerdi mi yaptıracak olan var mı acaba🤗

kızlar bugün tüp bebek doktoruma gittim her şey yolunda çok şükür ama her hastasına öneriyormuş kanda dna testi diye bir test sizin doktorlarınız size önerdi mi yaptıracak olan var mı acaba🤗
Canım ben şuan daha tedavi aşamasındayım ama bunu yaptırmayı düşünüyorum 🌺

Kızlar benim olmadı maalesef 1.20 çıktı değerim. 😔
Geçmiş olsun canım. Üzülmemek elde değil. Ama çabuk toparlamalıyız kendimizi, gücümüzü kaybetmeden yeni bir motivasyonla tekrar başlamalıyız. Zamanı gelmemiş demek ki deyip yolumuza devam etmeliyiz. Her kısmet kendi zamanının esiridir. Umarım geriye kalan embriyorların vardır. Yoksa bile Allah maddi manevi gücünü kuvvetini verecektir inşallah.

Kızlar rahim kalınlığım 7 ml olmus 2 agıstosta transferim var iğne ve fitilede ekstra başladim bu gurupta herkes hamile nerdeyse banada bulaşsın amin amin😍🥹

Geçmiş olsun canım. Üzülmemek elde değil. Ama çabuk toparlamalıyız kendimizi, gücümüzü kaybetmeden yeni bir motivasyonla tekrar başlamalıyız. Zamanı gelmemiş demek ki deyip yolumuza devam etmeliyiz. Her kısmet kendi zamanının esiridir. Umarım geriye kalan embriyorların vardır. Yoksa bile Allah maddi manevi gücünü kuvvetini verecektir inşallah.
Öyle canım Rabbim böyle uygun görmüş demek ki 🤲🏻 maalesef embriyo yok geride.

Back