2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Sabah kan verdim az önce gittim hastaneye hormon cihazı bozulmuş benim şansım da böyle olur zaten

Canım ne yaptın gördün mü bebişini
Hayır canım keseyi gördük haftaya kalp atışı için çağırdı küçükmüş daha moralim çok bozuldu . Kese düzgün ii yerde yerleşmiş ama işte endişeliyim

Hayır canım keseyi gördük haftaya kalp atışı için çağırdı küçükmüş daha moralim çok bozuldu . Kese düzgün ii yerde yerleşmiş ama işte endişeliyim
Canım niye moralin bozuldu ki geç gelişiyor olabilir normal bir durum doktorlar en kötü ihtimalleri söylüyor ki ön göremedikleri bir şey olursa hazırlıklı olunması için sen içini ferah tut endişe etme keyfini çıkar bebişinin

Canım bu zamanda herkesin kalp atışı görülmüş nerdeyse o yüzden ters giden bişey mi var diye kafama taktım ya

Kızlar moralim çok bozuk kanamam olduğunu söylemiştim bugün çok az leke şeklinde ama sabah kan verdim. En son 25 inde vermiştim 775 çıkmıştı bugün üzerinden 3 gün geçti 1037 çıktı doktor ilerlemesi düşük pazartesi tekrar kan versin demiş hemşireye ilerlemesine bakacağız demiş başına böyle birşey gelen oldu mu

endişe etme canım benim alttan muayene etti mi ?
Alttan yaptı ama daha küçük görünmez dedi. Benim zaten moralim bozuldu bir kere daha bişey sormadım haftaya gel dedi doktor kötü bişey konuşmadı ama ben görmeyi bekliyordum

Kızlar gebe olanlar herkes duydumu kalp atışını yolk sac ı gördümü bi söyleyin canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…