• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Evet haklısınız benm çok düşük basladı 16. Günde 315 oldu çok şükür kese ve kalp atısını bekliyorum artk ama hep tedirginim Rabbim yardımcımız olsun beklerken. İnşallah bekleyen herkes güzel haberler alır bebeğine sağlıkla kavusur
Aminnnn Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın sağlıcakla bebislerimizi kucaklarimiza alalım inşallah

Merhabalar, kızlar benim 24 Temmuz Pazartesi gerçekleşti transferim. O gün hariç bugün 4. gün, transfer günü ve ertesi gün alt karın kasımda hafif sancı hissediyordum. Ama son 3 gündür hiçbir şey hissetmiyorum. Evhamlandım, bir şeyler iyiye giderken olumsuz bir hal almamıştır inşallah. Normal adet takvimime göre 4 günüm var. Erken gebelik testleri 6 gün önceden sonuç veriyor diyorlar. Acaba yapsam mı? Çok mu erken? Bir korku sardı içimi🤦🏻‍♀️
Kaçıncı gün Embiryosu ben beşinci gün embriyosunu transferin 6.gunu erken gebelik testinde öğrendim ben iki üç gun daha bekle

Arkadaşlar doktora gittim artık normal dedi bir oncekini akşamüzeri vermiştim akşam üzeri verseydin değer daha yüksek olurdu dedi salı gününe tekrar randevu verdi bakalım neler olacak transferin 15.gunu olmuş oluyor acaba beta oac araligonda olması gerekiyor 15.gunu? 9.gun 170 bugün 11.gunu idi 301 çıktı 15 kaç olur acaba ya

Arkadaşlar doktora gittim artık normal dedi bir oncekini akşamüzeri vermiştim akşam üzeri verseydin değer daha yüksek olurdu dedi salı gününe tekrar randevu verdi bakalım neler olacak transferin 15.gunu olmuş oluyor acaba beta oac araligonda olması gerekiyor 15.gunu? 9.gun 170 bugün 11.gunu idi 301 çıktı 15 kaç olur acaba ya
Bence hiç endişelenme. Artışın gayet iyi, 15. günde güzel bir artış yakalarsın. Bu artış hızı, oranları kişiden kişiye de değişiyor, aslında çok net bir kriteri yok. Bildiğimiz her seferinde en az %60 artış olsa iyi olduğu. Sen gönlünü ferah tut, mutlu ol. Hamileliğinin keyfini çıkar. İnşallah sağlıkla ilerlesin Allah’ın izniyle.

Sanmıyorum canım sonuçta herkes saatlerce yatmıyor dediğim gibi yurt dışında 5-10 dk tutup hastaneden gönderiyorlarmış yurt dışında transfer olanlar yazmış. Sen içini ferah tut bebeğime güven inan ona pozitif enerji ver 🙏🏻🙏🏻
Ayy içimi ferahlattın çok sağol bebeğim inşallah benimledir 🙏 ❤️

770 gibi olabilir canım eğer yüzde 60 artarsa daha fazla da çıkabilir tabiki bu tahmini yüzde 60 dan artarsa 2 günde bir onun oranı oluyor

Bence hiç endişelenme. Artışın gayet iyi, 15. günde güzel bir artış yakalarsın. Bu artış hızı, oranları kişiden kişiye de değişiyor, aslında çok net bir kriteri yok. Bildiğimiz her seferinde en az %60 artış olsa iyi olduğu. Sen gönlünü ferah tut, mutlu ol. Hamileliğinin keyfini çıkar. İnşallah sağlıkla ilerlesin Allah’ın izniyle.
Ay içine su serptiniz teşekkür ederim coookkk

Arkadaşlar bugün 5+4 haftalık olduk. İki gündür fitili koyarken canım çok yanıyor sizde böyle bir durum varmı

Evet haklısınız benm çok düşük basladı 16. Günde 315 oldu çok şükür kese ve kalp atısını bekliyorum artk ama hep tedirginim Rabbim yardımcımız olsun beklerken. İnşallah bekleyen herkes güzel haberler alır bebeğine sağlıkla kavusur
Merhaba. Benim de transferin 15. Günü 285 çikti. Bugün yine kan verdim inşallah artış olmuştur. Sizin kaçıncı gün embriyosuydu? Bizim 5. Gün embriyosu :) inşallah herkesin sağlıkla ilerler bebişleri 🙏

Back