• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Canım bende bugün kanama yaşadım kan kırmızısı değildi ama kahverengiydi benim iğneni ol yat dinlen bence iş yapma şuan
Benim ilk kırmızıydı canım ama bir iki damla geldi korktum sonra tuvalete gittim koyu kahverengi gibiydi gittim hastaneye iğne vurdular çok şükür şimdi yok gelen giden ikimize de geçmiş olsun

Maden suyunda özellikle dikkat etmemiz gerekn nokta sodyum bikarbonatlı olanlar değil de magnezyumu yüksek olanlar bize iyi gelecek olanlar. Kızılayda var ama beypazarı daha iyi sanırım. Her gün bi tane içelim bebişe de bize de iyi gelecek❤️
Kesinlikle öyle. Hangi hamiş arkadaşıma gitsem evlerinde muhakkak görüyordum 💚

Ben 6. Günü erken gebelik testiyle öğrendim minigimi ama şaşırmıştım çok erken çıkmaz diye düşündüm sonra gittikçe koyulasti :)
Yarın sabah ilk idrarla yapayım mı bi tane erken gebelik testi ne diyosunuz acayip heyecanlandım şu an 😂😂

Yarın sabah ilk idrarla yapayım mı bi tane erken gebelik testi ne diyosunuz acayip heyecanlandım şu an
Bu senin kararın ben öğleden sonra yapmıştım yine de çıkmıştı eğer uzulmiceksen dene derim zaten çok erken cimmayabilir bunu bilerek yapcansan yap :) sonra stres olmaa:(

Bu senin kararın ben öğleden sonra yapmıştım yine de çıkmıştı eğer uzulmiceksen dene derim zaten çok erken cimmayabilir bunu bilerek yapcansan yap :) sonra stres olmaa:KK43:
En başından beri hep rahatım kendime güveniyorum o konuda ☺️ sabah deneyeceğim bakalım inşallah güzel şeylere yazarım yarın buraya ☺️

Benim ilk kırmızıydı canım ama bir iki damla geldi korktum sonra tuvalete gittim koyu kahverengi gibiydi gittim hastaneye iğne vurdular çok şükür şimdi yok gelen giden ikimize de geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım endişe ediyor insan o an istemsiz ama çok şükür sende iyi olmuşsun 🙏🏻🙏🏻

Ben bayan kuaförüyüm. Şuan çalışmıyorum ama sürekli olarak oturmaya veya destek olmaya giderim patronumla aile dostu olduk. Patronum hamileliginin başından beri içiyor maşallah çok iyi geçiyor çok şaşırıyorum
Canım hiç sorma bizim de bi akraba maşallah püfür püfür içiyor gebeliğinde akciğerleri bebeğin gelişemedi yine de içmeyi kesmedi öyle doğurdu 🤷🏻‍♀️

Allah korusun aksi bir durum olduğunda ailem olacak yanımda tek başıma atlatamayiz diye de düşündük canım biz. Aile bağlarımız çok sukur kuvvetli. Birde akraba olarak aynı mahalledeyiz biz hergun bir akrabamjz birşeyler hazırlayıp getiriyorlar bana sagolsunlar. Bilmeseler daha çok üzülürler 😍
Maşallah yardımcı oluyorlar canım ne güzel valla bizim çok kimsemiz yok sadece anne babalar diğer akrabalarla aynı şehirde olmayınca etkenden söylemek çok da istemedik aileler yeterli ilk adım için bana kalsa anne babalara da demezdim olumsuz olsa çok çok daha üzülürlerdi ama işte ilaç iğne kullanınca anlıyorlar ilk denemeden deneyimliler onlarda saklamak zor olurdu 🤣

Yaparsan haber ver mutlaka canım bende evde 6. Gün erken gebelikle öğrendim 😁
Eşim erken test negatifi çıkar da üzülürüm diye yapma diyo ama ben iyi hissediyorum ya sizden de böyle 6.gün pozitifi haberini duydukça cesaret geldi 😁 seninki ikiz miydi?

Back