- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.713
- 53
İnşallah artarTebrikler canım 2 gün sonra kan testi yenile artışa bakmış olursun sağlıkla ilerlesin inşallah
Tebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşallahBenimde bugün 10.gün arkadaşlar değerim 130 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim
Evet ya ayağımın arka kısmı çekiyo kramp gibi ben gebeliğe bağlamadım ama ilgisi varmıdır kiPozitif gören arkadaşlar gece ayaklarınız çekiliyor mu ya da kramp giriyor mu?
Belirtin var mıydı?varsa kaçıncı gün başladıBenimde bugün 10.gün arkadaşlar değerim 130 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim
Bende yokPozitif gören arkadaşlar gece ayaklarınız çekiliyor mu ya da kramp giriyor mu?
TebriklerBenimde bugün 10.gün arkadaşlar değerim 130 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim
Bilmiyorum ki canım bende gebelikle mi alakalı değil mi ama hiç böyle olmazdı benim ayaklarınızın altına yastık koyun diyor internette ama bir işe yaramadı bendeEvet ya ayağımın arka kısmı çekiyo kramp gibi ben gebeliğe bağlamadım ama ilgisi varmıdır ki
Yasadıgım yerde arıcılık yapan bi akrabamız yapıvermişti karısımıPeki bal karışımı nerden aldın canım, güvenebileceğim bi marka önerirmisin
Taze transfer mi olduMerhaba herkese bende 18 Temmuz da transfer oldum doğal siklus yapıldı. herhangi bir ilaç kullanmadım ve çatlatma iğnesi olmadım. Bugün öylesine test yaptım pozitif çıktı 5. Gün pozitif çıkan var mı acaba. 5. Gün embriyosu iki adet birisi iyi kalite birisi orta kalite idi.
Hayırlı olsun canım çatlatma iğnesi kullanmadıysa pozitif görmüşsün zaten sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba herkese bende 18 Temmuz da transfer oldum doğal siklus yapıldı. herhangi bir ilaç kullanmadım ve çatlatma iğnesi olmadım. Bugün öylesine test yaptım pozitif çıktı 5. Gün pozitif çıkan var mı acaba. 5. Gün embriyosu iki adet birisi iyi kalite birisi orta kalite idi.
Yok canım ama hala ateş gibi yanıyor bazenPozitif gören arkadaşlar gece ayaklarınız çekiliyor mu ya da kramp giriyor mu?
Teşekkürler inşallah sağlıklı ilerler hepimizinHayırlı olsun canım çatlatma iğnesi kullanmadıysa pozitif görmüşsün zaten sağlıkla ilerlesin inşallahben de çift transfer günü dahil 6. Gün de ierken gebelik idrarda pozitif görmüştüm 7. Gün yine yaptım koyulaşma oldu sonra 8.-10.-11. Gün kan vermiştim
İlk denemeniz miydi? Yaşınız kaç?Merhaba kızlar. Bugün transfer günüm hariç 9.günüm. normalde test günüm salı günü 25 temmuz.
Dayanamadım kan verdim negatif cıktı
3.gün embriyosu transfer edilmişti bana. Umut var mıdır yoksa bu bitti mi artık benim için tecrübelerijizi merak ediyorum
İlk denemem 30 yaşındayım canımİlk denemeniz miydi? Yaşınız kaç?
Teşekkür ederim canımTebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben sürekli test yaptığım için 5.günden itibaren gördüm testte ama koyulaşma olmamıştı silikti 9.gün koyulaşma başladı göğüslerde hassasiyet kasık batması gece ayaklarda uyuşma yaşıyorum şimdilikBelirtin var mıydı?varsa kaçıncı gün başladı
Taze transfer mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?