• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Hayırlı olsun canım, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊 Bende transferin 5.gunundeyim benzer şeyler oluyor fakat belirti için erken mi ya da gerçekten ilaçlardan mı ayırt edemiyorum malum 😊
Allah razı olsun canım evet aynen öyle emin ol ayırt edilmiyor test vücuda göre değişiyor işte ben olumlu beklemiyordum çıktı şükür darısı sana olsun inşallah 😊

Benimde 5. Gün embriyosu bugün 5. Günüm idrar testi yapsam çıkar mı acaba gerçi kanda bile 8. Gün 57 çıkmış çok büyük ihtimal çıkmaz sanırım 🙄
Kimisi 5. ya da 6 gün öğreniyor kimisi 8 ya da 9 ama belli olmuyor işte şimdi belki vardır ama erken yaparsın çıkmaz moralin bozulur o yüzden bence test gününü bekle canım

Kızlar bu arada sonucu yazmayı unuttum 165 çıktı şükür. Değerim 2 kattan fazla arttığı için tekrar test istemedi keseyi 2 haftaya sonraya verdi normal mi sizce
Doktordan doktora değişiyor canım kimisi testten 1 hafta sonra gel diyor kimisi 2 hafta sonra sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻

Tebrikler canım 2 gün sonra kan testi yenile artışa bakmış olursun sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻 🌸💐
Doktorda artışa bakalım ama değer çok düşük dedi. Moralim çok bozuldu. Ben beşinci günde kaset teste ikinci cizgiyi net görmüştüm. O yuzden değer düşüşe mi geçti diye korkuyorum.

Doktorda artışa bakalım ama değer çok düşük dedi. Moralim çok bozuldu. Ben beşinci günde kaset teste ikinci cizgiyi net görmüştüm. O yuzden değer düşüşe mi geçti diye korkuyorum.
Negatif düşünme bence bu süreçte ne kadar pozitif kalmaya çalışırsan o kadar iyi 😌 topiklerde insanların ilk değerleri çok daha düşük başlayıp gayet güzel artışlar gösteriyor geç yerleşmiş ya da geç gelişiyor olabilir inşallah sağlıkla katlanarak devam eder idrar testleri sonuçta ne kadar net bilgi sağlayabilir onu baz almayın 2 gün sonraki değerde inşallah güzel sonuç alırsınız

Negatif düşünme bence bu süreçte ne kadar pozitif kalmaya çalışırsan o kadar iyi 😌 topiklerde insanların ilk değerleri çok daha düşük başlayıp gayet güzel artışlar gösteriyor geç yerleşmiş ya da geç gelişiyor olabilir inşallah sağlıkla katlanarak devam eder idrar testleri sonuçta ne kadar net bilgi sağlayabilir onu baz almayın 2 gün sonraki değerde inşallah güzel sonuç alırsınız
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederimm 🙏

Back