Bol bol dua edin lütfen pes etmeyinBekleyeceğim salı gününü elden birşey gelmiyor
Allah razı olsun canım evet aynen öyle emin ol ayırt edilmiyor test vücuda göre değişiyor işte ben olumlu beklemiyordum çıktı şükür darısı sana olsun inşallahHayırlı olsun canım, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBende transferin 5.gunundeyim benzer şeyler oluyor fakat belirti için erken mi ya da gerçekten ilaçlardan mı ayırt edemiyorum malum
Kimisi 5. ya da 6 gün öğreniyor kimisi 8 ya da 9 ama belli olmuyor işte şimdi belki vardır ama erken yaparsın çıkmaz moralin bozulur o yüzden bence test gününü bekle canımBenimde 5. Gün embriyosu bugün 5. Günüm idrar testi yapsam çıkar mı acaba gerçi kanda bile 8. Gün 57 çıkmış çok büyük ihtimal çıkmaz sanırım
Merhaba canım. Ben çok fazla su icmeme rağmen idrar rengim bulanık ve koyuydu. Göğüslerim çok şişmişti ama öyle damarlanma yasamadim. Ara ara adet sancıları yaşadım bel ağrısı yaşadım ama onlarda hemen geçti
Hayırlı olsun canımMerhaba canım. Ben çok fazla su icmeme rağmen idrar rengim bulanık ve koyuydu. Göğüslerim çok şişmişti ama öyle damarlanma yasamadim. Ara ara adet sancıları yaşadım bel ağrısı yaşadım ama onlarda hemen geçti
Öyle yapayım artık transfer gününü 1. Gün olarak mı sayıyorsunuz ?Kimisi 5. ya da 6 gün öğreniyor kimisi 8 ya da 9 ama belli olmuyor işte şimdi belki vardır ama erken yaparsın çıkmaz moralin bozulur o yüzden bence test gününü bekle canım
Hayır transfer günü sayılmıyor canımÖyle yapayım artık transfer gününü 1. Gün olarak mı sayıyorsunuz ?
Benim 18 temmuz transfer 29 temmuz test tarihi dediler bende o günüde saydılar zannediyorumHayır transfer günü sayılmıyor canım
Transferin ertesi günü 1.gün olarak sayıyorsun canım 4 gün olmuşBenim 18 temmuz transfer 29 temmuz test tarihi dediler bende o günüde saydılar zannediyorum
Kaçıncı günBenimde sonuc 35 cikti. Artar mi sizce
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah belirtin var mıydı?20 Temmuz (549)
22 Temmuz (1247)
Çarşamba günü kese günüm çok heyecanlıyım kızlar
11. GunKaçıncı gün
Tebrikler canım 2 gün sonra kan testi yenile artışa bakmış olursun sağlıkla ilerlesin inşallahBenimde sonuc 35 cikti. Artar mi sizce
Doktordan doktora değişiyor canım kimisi testten 1 hafta sonra gel diyor kimisi 2 hafta sonra sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar bu arada sonucu yazmayı unuttum 165 çıktı şükür. Değerim 2 kattan fazla arttığı için tekrar test istemedi keseyi 2 haftaya sonraya verdi normal mi sizce
Doktorda artışa bakalım ama değer çok düşük dedi. Moralim çok bozuldu. Ben beşinci günde kaset teste ikinci cizgiyi net görmüştüm. O yuzden değer düşüşe mi geçti diye korkuyorum.Tebrikler canım 2 gün sonra kan testi yenile artışa bakmış olursun sağlıkla ilerlesin inşallah
Negatif düşünme bence bu süreçte ne kadar pozitif kalmaya çalışırsan o kadar iyiDoktorda artışa bakalım ama değer çok düşük dedi. Moralim çok bozuldu. Ben beşinci günde kaset teste ikinci cizgiyi net görmüştüm. O yuzden değer düşüşe mi geçti diye korkuyorum.
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederimmNegatif düşünme bence bu süreçte ne kadar pozitif kalmaya çalışırsan o kadar iyitopiklerde insanların ilk değerleri çok daha düşük başlayıp gayet güzel artışlar gösteriyor geç yerleşmiş ya da geç gelişiyor olabilir inşallah sağlıkla katlanarak devam eder idrar testleri sonuçta ne kadar net bilgi sağlayabilir onu baz almayın 2 gün sonraki değerde inşallah güzel sonuç alırsınız
Çok güzelKızlar bu arada sonucu yazmayı unuttum 165 çıktı şükür. Değerim 2 kattan fazla arttığı için tekrar test istemedi keseyi 2 haftaya sonraya verdi normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?