• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

merhaba kızlar
12 Temmuz transfer 5.gün embriyosu
bende test yaptım bugün çok şükür hamileyim, pazartesi günü tekrar kan vereceğim düzgün artığını görmek için

bu sürede yaşadıklarımı size özetleyeyim

transferin 4. veya 5. gününde kırmızı solucan boyutunda bir şey gördüm o zamanda baya endişelenmiştim embriyo düştü sanmıştım :)
Daha sonra 8. gününde bildiğiniz adet sancıları ile uyandım ve normal şartlarda o gün benim adet günümdü yine endişelenmiştim :)
bu sabah da test vermeye giderken bir kaç defa sol kasığımda batmalar oldu
ve inanılmaz sıcak hissediyorum kendimi ayağım altıda baya yanıyor benim bu şekilde kızlar umarım bundan sonraki süreçte sağlıklı bir şekilde ilerler 🙏🙏💕💕

merhaba kızlar
12 Temmuz transfer 5.gün embriyosu
bende test yaptım bugün çok şükür hamileyim, pazartesi günü tekrar kan vereceğim düzgün artığını görmek için

bu sürede yaşadıklarımı size özetleyeyim

transferin 4. veya 5. gününde kırmızı solucan boyutunda bir şey gördüm o zamanda baya endişelenmiştim embriyo düştü sanmıştım :)
Daha sonra 8. gününde bildiğiniz adet sancıları ile uyandım ve normal şartlarda o gün benim adet günümdü yine endişelenmiştim :)
bu sabah da test vermeye giderken bir kaç defa sol kasığımda batmalar oldu
ve inanılmaz sıcak hissediyorum kendimi ayağım altıda baya yanıyor benim bu şekilde kızlar umarım bundan sonraki süreçte sağlıklı bir şekilde ilerler 🙏🙏💕💕
Sağlıkla kucağına al inşallah 🥰

Herkese merhaba,
Benimde 20.07.2023 tarihinde transferim oldu yeniyim hala şuan beklemedeyim 1 ağustos 2023 tarihinde gebelik testi vermemi istedi rabbim herkesin gönlüne göre versin isteyen bekleyen herkese inşalah🙏
Bende sizden 1 gun önce transfer oldum. 31 temmuzda da benim sonucum belli olacak 😊

İyi akşamlar arkadaşlar, hayırlısı ile perşembe günü dondurulmuş embriyo transferi olacağım nasipse. Kullandığım ilaçlar progeston fitil 2/2 , estrofem 1/3, prolutex iğne 1/1, folik asit 1/1. Şu 4 5 günde tavsiye ettiğiniz detaylar , dikkat etmem gereken şeyler var mı ? Neler yapıyorsunuz? Adetimin 23. Gününde transfer olmuş olacağım.

İyi akşamlar arkadaşlar, hayırlısı ile perşembe günü dondurulmuş embriyo transferi olacağım nasipse. Kullandığım ilaçlar progeston fitil 2/2 , estrofem 1/3, prolutex iğne 1/1, folik asit 1/1. Şu 4 5 günde tavsiye ettiğiniz detaylar , dikkat etmem gereken şeyler var mı ? Neler yapıyorsunuz? Adetimin 23. Gününde transfer olmuş olacağım.
Ben bu ilaçlara ek olarak coraspirin kullandım ve ttransferden sonrada bu ilaçlara devam ediliyor elinizde yoksa isterseniz tedarik etmeye calısın ben cok zor bulmuştum eczanelerde ya da hep 2-3 gün içerisinde gelir demişlerdi,ben ekstra birşey yapmadım ilaçlarımı kullandım sadece bende adetimin 21.gününde transfer oldum işleme idrara sıkışık şekilde aldılar aç tok farketmez dediler inşalah güzel hayırlı haberler alırız🙏

Ben bu ilaçlara ek olarak coraspirin kullandım ve ttransferden sonrada bu ilaçlara devam ediliyor elinizde yoksa isterseniz tedarik etmeye calısın ben cok zor bulmuştum eczanelerde ya da hep 2-3 gün içerisinde gelir demişlerdi,ben ekstra birşey yapmadım ilaçlarımı kullandım sadece bende adetimin 21.gününde transfer oldum işleme idrara sıkışık şekilde aldılar aç tok farketmez dediler inşalah güzel hayırlı haberler alırız🙏
Kaçıncı gündesiniz şuan?

Yaaa güzel mutlu haberler alırız inşalah🙏 dün ve bugün kasıklarımda hafif sancılar oldu belim ağrıdı ve ara ara devam ediyor sizde oldu mu aynı şekilde
Amin inşallah 🤲 hafif ağrılarım oluyor kasiklarimda ama açıkçası çok nötrüm. Yani ne ona bağlıyorum ne de baglayamiyorum. Değişik bir his bende ki. Tedavim boyunca ilk defa bu hisse kapıldım. Ne umutluyum ne de umutsuz

Merhabalar. Proluton depot diye bir iğne verdi doktorum bana transfer öncesi ve sonrası hafta da bir kere kalcadan vurduruyorum. Aynı zamanda transfer günü coraspirine başlattı büyük ihtimal sizide transfer günü başlatacak doktorunuz. Kendinizi çok kasmaniza gerek yok zaten doktorunuz da yatış onermeyecektir kan dolaşımı için normal hayatınıza goru dönün diyecektir. İşlem yaklaşık 10 dk kadar sürüyor ama korkacak hicbirsey yok inanın ben işlem hiç zorlamadi sadece sıkışık olmak biraz zorlayabilir ama ona da dayanmaniz gerekiyor. İnşallah işleminiz çok kolay geçer ve hayirli haberleri alirizsiniz 🤲

Back