• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Ben de öyleydim. Herşeye hazırlıklı ama umutlu. Tutmazsa bi dahaki transfere hemen hazır 😊 çok şükür tuttu 🙏🏻🧿 stres olmayınca oluyor galiba
Sizin adınıza çok sevindim. Rabbım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 gerçekten stresli değilim ilk defa olmasına rağmen kendime sasiriyorum 😊

Merhabalar. Proluton depot diye bir iğne verdi doktorum bana transfer öncesi ve sonrası hafta da bir kere kalcadan vurduruyorum. Aynı zamanda transfer günü coraspirine başlattı büyük ihtimal sizide transfer günü başlatacak doktorunuz. Kendinizi çok kasmaniza gerek yok zaten doktorunuz da yatış onermeyecektir kan dolaşımı için normal hayatınıza goru dönün diyecektir. İşlem yaklaşık 10 dk kadar sürüyor ama korkacak hicbirsey yok inanın ben işlem hiç zorlamadi sadece sıkışık olmak biraz zorlayabilir ama ona da dayanmaniz gerekiyor. İnşallah işleminiz çok kolay geçer ve hayirli haberleri alirizsiniz 🤲
İnşallah 🙏 Allah burada olan herkesin duasını kabul etsin

Kızlarım merhaba😍 çok okuyamadım inşAllah güzel haberleriniz var mı?

Bende sabah Kayseri ‘ye indim.Direk hastaneye geçtim.Doktorum muayene etti. Bugün itibariyle tedavime başladım bismillah 🥹🥰artık belirsizliklerim gitti gayet güzel pozitif olarak başladımEki Görüntüle 3275673 Eki Görüntüle 3275674 Bebeklerimle hazırız.
ilk iğnemi yaptım.
Tarlusal galiba erken çatlamasın diye kullanılıyor. Bu şekilde kullanan oldu mu💜
Evet cnm bana da verilmişti bu ilaçlar.🤗

Salı günü kontrolüm var bakalım ne durumdayız canım😍 toplamda sen kaç tane kalem olandan kullandın acaba?
Mustafa Hoca sık sık kontrole çağırıyor böyle olunca da süreçten haberimiz oluyor rahatlıyoruz.🤗 gonal 225 vuruyordum tarlusal da bir tane içiyordum sanırım o kadar çok ilaç içiyoruz ki bazılarının isimlerini dozlarını unutabiliyoruz.İnsallah hepsi bize şifa olup bebiş olarak döner.🤗

Mustafa Hoca sık sık kontrole çağırıyor böyle olunca da süreçten haberimiz oluyor rahatlıyoruz.🤗 gonal 225 vuruyordum tarlusal da bir tane içiyordum sanırım o kadar çok ilaç içiyoruz ki bazılarının isimlerini dozlarını unutabiliyoruz.İnsallah hepsi bize şifa olup bebiş olarak döner.🤗
Aminn aminn canım benim😍💜sonumuz mutluluk olsunnnn inşAllah

Kızlar 10. Gün 18
12. Gün 59 cıktı
Dış gebelik veya kimyasal olmaz değilmi? Böyle olupta değeri sağlıklı ilerleyen varmı bildiğiniz

Kızlar 10. Gün 18
12. Gün 59 cıktı
Dış gebelik veya kimyasal olmaz değilmi? Böyle olupta değeri sağlıklı ilerleyen varmı bildiğiniz
Canım evet düşük değer ama geç tutunmuştur belki, ikiye katladığı sürece iyi gidiyor, yine yap sen test inşallah sağlıkla artmaya devam eder

Kızlar dün dayanamadım kan verdim negatif cıktı. Benim 3.gün embriyosuydu. Doktorun asistanı ilaçları keselim gecmiş olsun dedi.

Ben 13 temmuz saat 17 gibi transfer oldum. Normalde test tarihim 25 temmuz salı günüydü.

Dün kan verdiğimde sabah 10du aslında 9 gün bile tam olmamıştı transfer günü ve saatine göre. Ama ona rağmen olumsuz, konuştular.

Var mı böyle durum yaşayan 😞

Kızlar dün dayanamadım kan verdim negatif cıktı. Benim 3.gün embriyosuydu. Doktorun asistanı ilaçları keselim gecmiş olsun dedi.

Ben 13 temmuz saat 17 gibi transfer oldum. Normalde test tarihim 25 temmuz salı günüydü.

Dün kan verdiğimde sabah 10du aslında 9 gün bile tam olmamıştı transfer günü ve saatine göre. Ama ona rağmen olumsuz, konuştular.

Var mı böyle durum yaşayan 😞
Kaç çıktı değerin cnm

Back