2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Canım 3.gün embriyosunda 12 günden aşağı kan vermeyin diyorlar sen erken yapmışsın. Benim 5.gün embriyosu 8.günde 57 çıktı moralini bozma test gününü bekle umut her zaman var dua et bol bol zikir çek elimi karnını koyup. En önemlis de moralini asla düşük tutma bebeğin seninledir inşallah

Merhaba kızlar, pozitif sonuç alan arkadaşlara sormak istiyorum belirtileriniz nelerdi acaba? Elbette kişiye göre farklılıklar olabilir ama genel bi fikir sahibi olmak isteriz
Aşırı sıcak basması vardı ama bu ilaçlardan olur demişti doktorum test gününe kadar nerdeyse sıfır belirti yaşadım ara ara sol kasığıma sızı şeklinde ağrı girip gidiyordu,son gün de belimde sızı vardı sadece başka belirti yoktu canım

İnşallah benimlesin canım.

5 günden beri ara ara kasık ağrısı geliyor seyrek seyrek öyle abartılı değil

Göğüs hassasiyeti de var hafiften bastırınca.

Kullandığımız iğnelerden mi böyle bilmiyorum. Ancak transfer öncesi böyle şikayetlerim yoktu ve aynı iğneleri ve hapları da transfer öncesinde de kullanıyordum şuanda kullanıyorum

Benimde 5. Gün embriyosu bugün 5. Günüm idrar testi yapsam çıkar mı acaba gerçi kanda bile 8. Gün 57 çıkmış çok büyük ihtimal çıkmaz sanırım

Merhaba kızlar, pozitif sonuç alan arkadaşlara sormak istiyorum belirtileriniz nelerdi acaba? Elbette kişiye göre farklılıklar olabilir ama genel bi fikir sahibi olmak isteriz
Çok yorgun ve uykusuzluk hissi en belirgin bu sanırım ve adet sancısı gibi hafif 8-9. Günlerde. Benim bi de yerleşme kanaması oldu.

Hayırlı olsun canım, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Bende transferin 5.gunundeyim benzer şeyler oluyor fakat belirti için erken mi ya da gerçekten ilaçlardan mı ayırt edemiyorum malum

Benim transfer olduğum akşam bir iki damla hafif bi pembelik gördüm ama bu implantasyon kanaması değildir sanırım
Yok o bende geçen transferimde olmuştu taze transferdi diye OPU'dan kalmaydı. Bi de galiba o rahmi açmak için kullandıkları alet yara yapıyor olabilir. Yerleşme kanaması 5-10 gün içinde oluyor daha çok

Yok o bende geçen transferimde olmuştu taze transferdi diye OPU'dan kalmaydı. Bi de galiba o rahmi açmak için kullandıkları alet yara yapıyor olabilir. Yerleşme kanaması 5-10 gün içinde oluyor daha çok
Anladım canım, umarım hepimiz beklediğimiz hayırlı haberleri alırız, sana da hayırlı olsun

Merhaba canım. Ben çok fazla su icmeme rağmen idrar rengim bulanık ve koyuydu. Göğüslerim çok şişmişti ama öyle damarlanma yasamadim. Ara ara adet sancıları yaşadım bel ağrısı yaşadım ama onlarda hemen geçti

Yok galiba böyle durumda olan

Bak mesela benim göğüs hassasiyetim transfer öncesi başlamıştı senin yokmuş hala ağrıyor benim geçmedi. Benim de öyle ara ara sol kasığıma ağrı girip çıkıyordu ama üzülmedim ilk transferde her belirti olduğu halde negatif gördüm bu transferde çok rahattım kendimden biliyorum. O yüzden diyorum kafan rahat olmalı en ufak stres sıkıntı emin ol çok etkiliyor. Hamileymişsin gibi düşün öyle davran çok iyi geliyor Allah ım mübarek ayın yüzü suyu hürmetine. Salih kullarının, Peygamber efendimizin hürmetine, yer yüzünün gökyüzünün ağaçların taşların karıncaların dilsiz kuşlarının hürmetine sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…