- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
elimde 3 adet var 1 kutu içerisinde 3 adet kalmış ben kullanmıyorum, arzu edersen sana göndereyim 3 gün 3 gündür.kızlar ilaçlara %40 zam gelecekmiş temin edebildiğiniz kadar temin edin bence ben prolutex 25mg kullanıyorum sgk karşılamıyor o yüzden bulabildiğim eczanelerden talep ettim alıcam dr 10.haftaya kadar kullanıcaksın demişti
Amin canım sağolasınpazar günü testi tekrarla bence hakkinda hayirlisi olsun insallah
yok canım teşekkür ederim düşünmen yeterelimde 3 adet var 1 kutu içerisinde 3 adet kalmış ben kullanmıyorum, arzu edersen sana göndereyim 3 gün 3 gündür.
Anladım canım benim üzüldüm gerçekten eğer geleceği varsa bebişin o ihtimali tutturur her şey Allah tan her şeyin bir zamanı var inşallah pazartesi günü güzel sonuçlar alırsın canım benimDoktorla görüştüm pazartesi muayeneye gel dedi ilaçların hepsini bırak dedi kimyasal yada dış gebelik olabilir dedinormale dönme ihtimali %1 dedi
Orası öyle nasip diyorum artık canım ama süreçler çok yoruyor insanı Allah'ım hepinizin yardımcısı olsunAnladım canım benim üzüldüm gerçekten eğer geleceği varsa bebişin o ihtimali tutturur her şey Allah tan her şeyin bir zamanı var inşallah pazartesi günü güzel sonuçlar alırsın canım benim
Ne zamana gelecekmiş canım ay sonuna mı yarın aldırsak geç olur mu sence?kızlar ilaçlara %40 zam gelecekmiş temin edebildiğiniz kadar temin edin bence ben prolutex 25mg kullanıyorum sgk karşılamıyor o yüzden bulabildiğim eczanelerden talep ettim alıcam dr 10.haftaya kadar kullanıcaksın demişti
Ben her ikisinide kullanıyorum cidden ilaçlar ciddi para iyi ki söyledin canım bende hemen temin edeyimdoktoruma da kese randevusunda sorucam prolutex yerine progestan fitil kullansam olur mu diyemaddi açıdan insanı zorluyor valla
Evet canım her açıldığında çerez yoğurt meyve yiyiyorum sürekli açım gece açlıktan uyanıyorum uyuyamıyorum. :/Canım senin de iştahın çok açıldı mı ? İnanılmaz iştah açıklığı var 2 saate bir acıkıyorum
yoğun değil kuzum su gibi ama yemek Kaşığı kadar değil yoğun yoğun değilAma böyle yoğun akıntı değil 1 yemek kasığı su dökmüs gibi sende de mı dedğim gibi oluyo yoksa yapısı yoğunmu oluyo
Benimde ilki 16. Haftada kalbi durmuştuBenim tek transfer canım 2.transfer derken ilki anne karnında kalbi durmuştu şimdi korkuyorum o yüzden
Anladım kuzum inşaAllah güzelce ilerler bebeklerimiz sağlıcakla doğarlar Allah yardımcımız olsun hepimizinyoğun değil kuzum su gibi ama yemek Kaşığı kadar değil yoğun yoğun değil
canım bugün yarın zam gelecek diyor hangi eczaneye aradıysam, muhtemelen pazartesiden itibaren olur herhalde çünkü ben yarın almaya gidicem eski fiyattan veririrz dedi eczanelerNe zamana gelecekmiş canım ay sonuna mı yarın aldırsak geç olur mu sence?
Merhaba canım, ben de salı günü transfer oldum. Psikolojik olarak etkilenmemek için ben hiç yapmayı düşünmüyorum, 5.gun erken olur sanırımKızlar merhaba salı günü dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 tane transfer yaptılar yarın 5. Günüm erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba ? İlk tedavimiz bu arada.
Hayır dün sadece karnım ve belim çok ağrıdı. Bugün hiç bişey yok birde çok sıvı şekilde akıntım var sadece. İnş hayırlı güzel müjdeli sonuçlar alırızMerhaba canım, ben de salı günü transfer oldum. Psikolojik olarak etkilenmemek için ben hiç yapmayı düşünmüyorum, 5.gun erken olur sanırımbu arada herhangi bir belirtin var mı?
Bu benEvet canım her açıldığında çerez yoğurt meyve yiyiyorum sürekli açım gece açlıktan uyanıyorum uyuyamıyorum. :/
Canım yine de bekle istersen 8. Güne kadarKızlar merhaba salı günü dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 tane transfer yaptılar yarın 5. Günüm erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba ? İlk tedavimiz bu arada.
Ahahhaha muhtemel sonumuzBu benaçlıktan sabah 6 da uyanıyorum heralde 200 kilo olup gidicem
Evet canımHamile misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?