• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

kızlar ilaçlara %40 zam gelecekmiş temin edebildiğiniz kadar temin edin bence ben prolutex 25mg kullanıyorum sgk karşılamıyor o yüzden bulabildiğim eczanelerden talep ettim alıcam dr 10.haftaya kadar kullanıcaksın demişti
elimde 3 adet var 1 kutu içerisinde 3 adet kalmış ben kullanmıyorum, arzu edersen sana göndereyim 3 gün 3 gündür.

Doktorla görüştüm pazartesi muayeneye gel dedi ilaçların hepsini bırak dedi kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi 🙁 normale dönme ihtimali %1 dedi
Anladım canım benim üzüldüm gerçekten eğer geleceği varsa bebişin o ihtimali tutturur her şey Allah tan her şeyin bir zamanı var inşallah pazartesi günü güzel sonuçlar alırsın canım benim ❤️😞🤲

Anladım canım benim üzüldüm gerçekten eğer geleceği varsa bebişin o ihtimali tutturur her şey Allah tan her şeyin bir zamanı var inşallah pazartesi günü güzel sonuçlar alırsın canım benim ❤️😞🤲
Orası öyle nasip diyorum artık canım ama süreçler çok yoruyor insanı Allah'ım hepinizin yardımcısı olsun 🙏🌸

kızlar ilaçlara %40 zam gelecekmiş temin edebildiğiniz kadar temin edin bence ben prolutex 25mg kullanıyorum sgk karşılamıyor o yüzden bulabildiğim eczanelerden talep ettim alıcam dr 10.haftaya kadar kullanıcaksın demişti
Ne zamana gelecekmiş canım ay sonuna mı yarın aldırsak geç olur mu sence?

Kızlar merhaba salı günü dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 tane transfer yaptılar yarın 5. Günüm erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba ? İlk tedavimiz bu arada.

Kızlar merhaba salı günü dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 tane transfer yaptılar yarın 5. Günüm erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba ? İlk tedavimiz bu arada.
Merhaba canım, ben de salı günü transfer oldum. Psikolojik olarak etkilenmemek için ben hiç yapmayı düşünmüyorum, 5.gun erken olur sanırım 😊 bu arada herhangi bir belirtin var mı?

Merhaba canım, ben de salı günü transfer oldum. Psikolojik olarak etkilenmemek için ben hiç yapmayı düşünmüyorum, 5.gun erken olur sanırım 😊 bu arada herhangi bir belirtin var mı?
Hayır dün sadece karnım ve belim çok ağrıdı. Bugün hiç bişey yok birde çok sıvı şekilde akıntım var sadece. İnş hayırlı güzel müjdeli sonuçlar alırız 🥰 ben çok sabırsızım ya bide 5. Gün çıkanlar olmuş o yüzden acaba dedim 🤭

Back