• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlarım merhaba😍 çok okuyamadım inşAllah güzel haberleriniz var mı?

Bende sabah Kayseri ‘ye indim.Direk hastaneye geçtim.Doktorum muayene etti. Bugün itibariyle tedavime başladım bismillah 🥹🥰artık belirsizliklerim gitti gayet güzel pozitif olarak başladım
IMG_2449.jpeg
IMG_2450.jpeg
Bebeklerimle hazırız.
ilk iğnemi yaptım.
Tarlusal galiba erken çatlamasın diye kullanılıyor. Bu şekilde kullanan oldu mu💜

Kızlarım merhaba😍 çok okuyamadım inşAllah güzel haberleriniz var mı?

Bende sabah Kayseri ‘ye indim.Direk hastaneye geçtim.Doktorum muayene etti. Bugün itibariyle tedavime başladım bismillah 🥹🥰artık belirsizliklerim gitti gayet güzel pozitif olarak başladımEki Görüntüle 3275673 Eki Görüntüle 3275674 Bebeklerimle hazırız.
ilk iğnemi yaptım.
Tarlusal galiba erken çatlamasın diye kullanılıyor. Bu şekilde kullanan oldu mu💜
Gonalf kaç ünite yapıyorsun canım kaç kilosun bide

Donmuş embriyolarım yok canım malesef, zaten çikolata kistim olduğu için o yumurtaları bile zar zor elde ettik. Şimdi tekrardan dön başa yumurta toplanacak. Bikaç ay ara vercem çok yıprandım.
Canım hayırlısı olsun inşallah sende sağlıkla kavuşacaksın vakti geldiğinde bebeğine benimde çikolata kistim ve miyonum var ama hatta ameliyat olmuştum maalesef tekrarladı kistim ve miyonlarım benim tüp bebek doktorum cem çelik kendini iyi hissettiğinde bir bak istersen 🙏🏻 üzme kendini lütfen

Donmuş embriyolarım yok canım malesef, zaten çikolata kistim olduğu için o yumurtaları bile zar zor elde ettik. Şimdi tekrardan dön başa yumurta toplanacak. Bikaç ay ara vercem çok yıprandım.
Evet hem maddi hem manevi zor süreç canım ama pes etme inşAllah güzel olacak herşey
Bu ara kafanı dağıt kendini dinle sonra sil baştan💜

Hayır dün sadece karnım ve belim çok ağrıdı. Bugün hiç bişey yok birde çok sıvı şekilde akıntım var sadece. İnş hayırlı güzel müjdeli sonuçlar alırız 🥰 ben çok sabırsızım ya bide 5. Gün çıkanlar olmuş o yüzden acaba dedim 🤭
Bende de ara ara kasık ve bel ağrısı oluyor, kramp giriyor gibi ama psikolojik olabilir gibi geliyor, temmuz birçok kişinin yüzünü güldürdü, Rabbım hepimiz için güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 💕

Bende 225 ünite kullanıyorum 55 kg. Kiloya göre değil galiba yumurta sayısına göre veriyorlar sanırım. Polikistik over var bende yumurta sayım normalden fazla
Canımm başta banada 225 dedi sonra 250’ye çıkarttı muhtemelen yumurta sayısına göre karşıda baktım inci gibiydi mübarek 😂

Canım hayırlısı olsun inşallah sende sağlıkla kavuşacaksın vakti geldiğinde bebeğine benimde çikolata kistim ve miyonum var ama hatta ameliyat olmuştum maalesef tekrarladı kistim ve miyonlarım benim tüp bebek doktorum cem çelik kendini iyi hissettiğinde bir bak istersen 🙏🏻 üzme kendini lütfen
Yumurta sayım çok az olduğu için ameliyat olunca yumurtalık daha fazla zarar görür ve hiç yumurta oluşmaz diye ben ameliyatı göze alamadım. Şimdi tekrar kaliteli yumurta oluşması için bi mücadele vercem. Bunun için önerebileceğin bişiy varmı canım hatta tüm forumada sorayım.

Kızlar yumurta sayısını ve kalitesini arttırmak için bana önerebileceğiniz bişey varmı acaba?

Back