Ya gerçekten beni de çok zorluyor elim gidiyor hayır yapma çok çabaladın diyorumAhhaa 20 gün içmedim bende şimdi canım çekti bi tane meyveli içtim nikotini az olan içmemek en iyisi ama işte ben 20 gün sonra bi dal içtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya gerçekten beni de çok zorluyor elim gidiyor hayır yapma çok çabaladın diyorumAhhaa 20 gün içmedim bende şimdi canım çekti bi tane meyveli içtim nikotini az olan içmemek en iyisi ama işte ben 20 gün sonra bi dal içtim
Gonalf kaç ünite yapıyorsun canım kaç kilosun bideKızlarım merhaba çok okuyamadım inşAllah güzel haberleriniz var mı?
Bende sabah Kayseri ‘ye indim.Direk hastaneye geçtim.Doktorum muayene etti. Bugün itibariyle tedavime başladım bismillah artık belirsizliklerim gitti gayet güzel pozitif olarak başladımEki Görüntüle 3275673 Eki Görüntüle 3275674 Bebeklerimle hazırız.
ilk iğnemi yaptım.
Tarlusal galiba erken çatlamasın diye kullanılıyor. Bu şekilde kullanan oldu mu
49 kg 250 ünite canımm sen pekiGonalf kaç ünite yapıyorsun canım kaç kilosun bide
Şifa olsunnn inşAllah bende bugun duayla heyecanla yaptımBende bugün 4. İğnemi oldum
Sıkıntı neydi canım? Donmuş embriyoların varsa yola devamMeraba kızlar benim bu denememde negatif çıktı malesef. Çok üzgünüm.
Donmuş embriyolarım yok canım malesef, zaten çikolata kistim olduğu için o yumurtaları bile zar zor elde ettik. Şimdi tekrardan dön başa yumurta toplanacak. Bikaç ay ara vercem çok yıprandım.Sıkıntı neydi canım? Donmuş embriyoların varsa yola devam
Canım hayırlısı olsun inşallah sende sağlıkla kavuşacaksın vakti geldiğinde bebeğine benimde çikolata kistim ve miyonum var ama hatta ameliyat olmuştum maalesef tekrarladı kistim ve miyonlarım benim tüp bebek doktorum cem çelik kendini iyi hissettiğinde bir bak istersen üzme kendini lütfenDonmuş embriyolarım yok canım malesef, zaten çikolata kistim olduğu için o yumurtaları bile zar zor elde ettik. Şimdi tekrardan dön başa yumurta toplanacak. Bikaç ay ara vercem çok yıprandım.
Evet hem maddi hem manevi zor süreç canım ama pes etme inşAllah güzel olacak herşeyDonmuş embriyolarım yok canım malesef, zaten çikolata kistim olduğu için o yumurtaları bile zar zor elde ettik. Şimdi tekrardan dön başa yumurta toplanacak. Bikaç ay ara vercem çok yıprandım.
Bende de ara ara kasık ve bel ağrısı oluyor, kramp giriyor gibi ama psikolojik olabilir gibi geliyor, temmuz birçok kişinin yüzünü güldürdü, Rabbım hepimiz için güzel haberler almayı nasip etsin inşallahHayır dün sadece karnım ve belim çok ağrıdı. Bugün hiç bişey yok birde çok sıvı şekilde akıntım var sadece. İnş hayırlı güzel müjdeli sonuçlar alırız ben çok sabırsızım ya bide 5. Gün çıkanlar olmuş o yüzden acaba dedim
Bende 225 ünite kullanıyorum 55 kg. Kiloya göre değil galiba yumurta sayısına göre veriyorlar sanırım. Polikistik over var bende yumurta sayım normalden fazla49 kg 250 ünite canımm sen peki
Canımm başta banada 225 dedi sonra 250’ye çıkarttı muhtemelen yumurta sayısına göre karşıda baktım inci gibiydi mübarekBende 225 ünite kullanıyorum 55 kg. Kiloya göre değil galiba yumurta sayısına göre veriyorlar sanırım. Polikistik over var bende yumurta sayım normalden fazla
Yatın mutlaka yaz merak ederimYarın kontrole gideceğim bakalım kaç yumurtam gelişmeye başladı merak ediyorum
Ben alırımelimde 3 adet var 1 kutu içerisinde 3 adet kalmış ben kullanmıyorum, arzu edersen sana göndereyim 3 gün 3 gündür.
Yumurta sayım çok az olduğu için ameliyat olunca yumurtalık daha fazla zarar görür ve hiç yumurta oluşmaz diye ben ameliyatı göze alamadım. Şimdi tekrar kaliteli yumurta oluşması için bi mücadele vercem. Bunun için önerebileceğin bişiy varmı canım hatta tüm forumada sorayım.Canım hayırlısı olsun inşallah sende sağlıkla kavuşacaksın vakti geldiğinde bebeğine benimde çikolata kistim ve miyonum var ama hatta ameliyat olmuştum maalesef tekrarladı kistim ve miyonlarım benim tüp bebek doktorum cem çelik kendini iyi hissettiğinde bir bak istersen üzme kendini lütfen
Ewet canım malesefEvet hem maddi hem manevi zor süreç canım ama pes etme inşAllah güzel olacak herşey
Bu ara kafanı dağıt kendini dinle sonra sil baştan