Çay sabah 1 tane çok açık , kahve sıfırÇay kahve günde kaç tane içiyorsunuz?
2 gün sonraki artışa bakın sağlıkla ilerlesin inşallah tebriklerYükselirmi sizce 10.36 değer
Canım benimde çift transfer 6. Gün silik görmeye başladım bak testleri atayım 6. Ve 7. Gün fotoğraflarını ekledim.Kızlar benimde bugün transferin 9.günü 2.transfer son embriyo 5.gün dondurulmuş embriyo 2.çizgi çıkıyor ama hep silik yorumlarınıza ihtiyacım var
Canım bir arkadaşımız yazmış küçücük bir toz tanesi kadar embriyodan aslı da biz belirti çıkarıyoruz zorla arıyoruz istemsiz sabırsızcaKızlar cok belirti aramamak lazım ama sizlerde ne gibi belirtiler oldu veya oluyor ?
Belirti olması olumlu mu sizce ?
Belirtisi olupta kanda negatif görmek cok mu karşılaşılan bir durum?
şöyle bir şey aklıma geldi bol su içmeyi tavsiye ettiği için doktorlar ve havalardan bizde normal zamandan fazla içiyoruz bu da idrarın yoğunluğu azaltıyor bence aklıma geldi sadece bir yorum, idrar testi yapmayın deyip sizin sonuçlarınızı görünce yapasım geliyorCanım benimde çift transfer 6. Gün silik görmeye başladım bak testleri atayım 6. Ve 7. Gün fotoğraflarını ekledim.
8. Gün beta 134
10. Gün 382
11. Gün 782 beta çıktı
Canım ben transferin ilk gününden beri 3 litre su içiyorum hatta sıcaktan dolayı 4 bile oluyor, bu idrar testlerini sabah uyanır uyanmaz daha su içmeden ilk idrarla yaptığım testlerim zaten önerilen de o sabah ilk idrarla test yazılması gerekiyor doğru sonuç içinşöyle bir şey aklıma geldi bol su içmeyi tavsiye ettiği için doktorlar ve havalardan bizde normal zamandan fazla içiyoruz bu da idrarın yoğunluğu azaltıyor bence aklıma geldi sadece bir yorum, idrar testi yapmayın deyip sizin sonuçlarınızı görünce yapasım geliyor
Akıntı çok fazla canım bende günlük ped takıyorum 2 saatte bir değişiyorum bazen şeffaf akıyor bazen açık sarı normal dedi doktorKızlar dün geceden beri bi kaç kez yaşadım çamasırım lavaboya girdiğimde bir bakıyorum suyla ıslanmış gibi bilgisi olan varmı yarın gideceğim teste idrarda pozitif
Devlette yaptrmıştım güvenemedim özelde ypturdm 2 saat sonra 18.16 cıktı2 gün sonraki artışa bakın sağlıkla ilerlesin inşallah tebrikler
Benim tek transfer canım 2.transfer derken ilki anne karnında kalbi durmuştu şimdi korkuyorum o yüzdenCanım benimde çift transfer 6. Gün silik görmeye başladım bak testleri atayım 6. Ve 7. Gün fotoğraflarını ekledim.
8. Gün beta 134
10. Gün 382
11. Gün 782 beta çıktı
Tabi bu merkez farkındandırDevlette yaptrmıştım güvenemedim özelde ypturdm 2 saat sonra 18.16 cıktı
Ama böyle yoğun akıntı değil 1 yemek kasığı su dökmüs gibi sende de mı dedğim gibi oluyo yoksa yapısı yoğunmu oluyoAkıntı çok fazla canım bende günlük ped takıyorum 2 saatte bir değişiyorum bazen şeffaf akıyor bazen açık sarı normal dedi doktor
Canım senin de iştahın çok açıldı mı ? İnanılmaz iştah açıklığı var 2 saate bir acıkıyorumCanım bir arkadaşımız yazmış küçücük bir toz tanesi kadar embriyodan aslı da biz belirti çıkarıyoruz zorla arıyoruz istemsiz sabırsızcabenim kaskı ağrısı ayak tabanlarımın yanmadı regli günü bacak çekilmesi gündüz ayaklarım buz gibi gece de ateş gibiydim bel ağrısı koku hassasiyetim çok fazla olmuştu ilk zamanlar test yapana kadar ama pozitif görünce hiçbir belirti kalmadı insan rahatlayınca aramıyor belirti ♀ gönlünüze göre olsun Allah’ın izniyle pozitif görün inşallah stres yapmayın belirtiler için
Bu bende de var doymaz mı bir insanCanım senin de iştahın çok açıldı mı ? İnanılmaz iştah açıklığı var 2 saate bir acıkıyorum
Doktorla görüştüm pazartesi muayeneye gel dedi ilaçların hepsini bırak dedi kimyasal yada dış gebelik olabilir dedibende seni merak ediyordum canım sonuçta artmaya devam ediyor ben hatırlıyorum okumuştum bu şekilde artıp normal gebelik yaşayanları bir sonraki testin ne zaman canım umarım her şey çok güzel ilerler bundan sonrasında, sende derin bir nefes alabilirsin
bende seni merak ediyordum canım sonuçta artmaya devam ediyor ben hatırlıyorum okumuştum bu şekilde artıp normal gebelik yaşayanları bir sonraki testin ne zaman canım umarım her şey çok güzel ilerler bundan sonrasında, sende derin bir nefes alabilirsin
Ne olacak bizim halimizBu bende de var doymaz mı bir insanheleki estrofemi içtikten sonra sanki saatlerdir açım
pazar günü testi tekrarla bence hakkinda hayirlisi olsun insallahDoktorla görüştüm pazartesi muayeneye gel dedi ilaçların hepsini bırak dedi kimyasal yada dış gebelik olabilir dedinormale dönme ihtimali %1 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?