• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Stresli bir durummuş ama inşallah bu süreci yaşayanlara yol gösterici olur şeytan vesvese veriyor gibi 2.çizgi çıkıyor ama neden koyulaşmıyor korku saldı beni son embriyomuz dualarınıza ihtiyacımız var🙏
Ben testte pozitif gördüm 46 ile, aynı gün idrar negatifti. Ertesi gün idrar yaptım pozitifti yine böyle sizinki gibi Silikti.

Kızlar cok belirti aramamak lazım ama sizlerde ne gibi belirtiler oldu veya oluyor ?

Belirti olması olumlu mu sizce ?

Belirtisi olupta kanda negatif görmek cok mu karşılaşılan bir durum?

Stresli bir durummuş ama inşallah bu süreci yaşayanlara yol gösterici olur şeytan vesvese veriyor gibi 2.çizgi çıkıyor ama neden koyulaşmıyor korku saldı beni son embriyomuz dualarınıza ihtiyacımız var🙏
canım kanda değerim iyi ama mesela hiç belirtim yok diye bile şeytan vesvese veriyor inan neden bişey hissetmiyorum diye düşünüp duruyorum😂 mercimek tanesi bile olmayan bebekden tekme bekliyorum herhalde😅 o yüzden streslenmemeye çalış bolca dua et🥰

Kızlar benimde bugün transferin 9.günü 2.transfer son embriyo 5.gün dondurulmuş embriyo 2.çizgi çıkıyor ama hep silik yorumlarınıza ihtiyacım var 🙏
Canım ablam yeğenime hamile kaldığında test yaptı ama aşırı silikti aynı gün kan verdi değer 100 küsür çıktı. Olmasaydı eğer silik bile çıkmazdı stres yapma kan testi en doğru sonucu verir bebeğin seninle inşallah görünen o ☺️

canım kanda değerim iyi ama mesela hiç belirtim yok diye bile şeytan vesvese veriyor inan neden bişey hissetmiyorum diye düşünüp duruyorum😂 mercimek tanesi bile olmayan bebekden tekme bekliyorum herhalde😅 o yüzden streslenmemeye çalış bolca dua et🥰
Dualarım hepimiz için Rabbim hepimize şifa versin onun küdreti sonsuz embriyolarımıza can versin kan versin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲💕

Kızlar cok belirti aramamak lazım ama sizlerde ne gibi belirtiler oldu veya oluyor ?

Belirti olması olumlu mu sizce ?

Belirtisi olupta kanda negatif görmek cok mu karşılaşılan bir durum?
Benim ilk transferimde o kadar belirtim vardı ki dedim kesin tuttu yani ama sonuç 0.1😂 bu transferde ise hiç belirtim olmadı yani bebeğin konulmadığını bilsem temizlik yapacaktım birşey yok gibiydi sanki. Çok şükür dün 8.günde kan verdim 57 çıktı darısı yarınki artışa inşallah☺️🤲🏻 Belirtiye takılma canım benim sadece çok nadir sol taraftan sızı şeklinde girip çıkıyordu ama arada yani devamlı değil ilaçlardan olduğunu düşündüm. Göğüslerim çok şiş o da transfer öncesi şişti ağrımaya başladı ona da bağlamadım ama dün pozitifi gördüm inşallah devamı da gelir. Kendini dinleme belirti arayıp üzülme stres yapma sakın vücudun çok çabuk etkilenir ben bu transferimde o kadar rahattım ki hiç gün saymadım stres yapmadım Rabbim verdi bol bol dua et her kapının anahtarı dua 🤲🏻😊

Dualarım hepimiz için Rabbim hepimize şifa versin onun küdreti sonsuz embriyolarımıza can versin kan versin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲💕
amin canım amin inşallah şu mübarek cuma günü hürmetine isteyen herkesin kucağı boş kalmasın sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah💙

Kizlaaar öncelikle pozitif sonuç alan kesesini gören tüm herkesi tebrik ederim Allah'ım sağlıcakla kucaklariniza almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏 ben ilk başta pozitif sonuç gördüm ama şuan Sürünüyorum resmen 10. Gün Beta 77.1 12. Gün 102.7 14. Gün 159.9 doktor kimyasal olabileceğini söyledi,umut dünyası işte böyle az ilerleme olup normal gebeliğe dönen varmıdır 🌸
bende seni merak ediyordum canım sonuçta artmaya devam ediyor ben hatırlıyorum okumuştum bu şekilde artıp normal gebelik yaşayanları bir sonraki testin ne zaman canım umarım her şey çok güzel ilerler bundan sonrasında, sende derin bir nefes alabilirsin 🙏 ❤️

Hadi insallah canim sen idrar testi yaptin mi hic
idrar testi sonucuna güvenmediğim için yapmadım, pozitif görüp kanda negatif görenleri okuyorum veya bazıları negatif görüp kanda pozitif çıkıyor ben sonucu kesin olmadığı için yapmamayı tercih ediyorum canım
ama yarın teste giderken sabahtan yapabilirim denemek için oda çok kısa süre içinde gerçek sonucu öğreneceğim için yapabilirim

3 temmuz transfer
11.günü 355
14.gün 1012
17.gün 3415 çıktı kızlar iyi dimi artışlar 😍
28 temmuza da kese ve kalp atışı randevum var inşallah
Ay beyza kahkaha attım resmen 🥰

Back