• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Merhaba canım, ben de salı günü transfer oldum. Psikolojik olarak etkilenmemek için ben hiç yapmayı düşünmüyorum, 5.gun erken olur sanırım 😊 bu arada herhangi bir belirtin var mı?

Hayır dün sadece karnım ve belim çok ağrıdı. Bugün hiç bişey yok birde çok sıvı şekilde akıntım var sadece. İnş hayırlı güzel müjdeli sonuçlar alırız 🥰 ben çok sabırsızım ya bide 5. Gün çıkanlar olmuş o yüzden acaba dedim 🤭
Salı transfer olanlardan biri de benimmmm. Bu günler nasıl geçer

Sonrada 7 yumurta 4 ü 5. Gün kaliteli embriyo oldu. 2 tanesi konmuştu ama 10. Gün değerim 18 cıktı iki gün sonraki testi bekliyorum moralim bozuldu ağlayıp duruyorum. Kaliteli iki embriyoydu oysaki
Canim doktorunla konuştun mu.Benim de 9.gün 9.4 cıktı yukselmez buyuk ihtimal

Yükselme beklemek için biraz geç ve değer düşük canım
Ya benim transferi erken yaptılar büyük ihtimal ben öyle düşünüyorum cunku Ovulasyon testinde pik gördüğüm 2. Günü yaptılar cuma günü yaptılar normalde haftasonuna denk gelmesi lazımdı orası da haftasonu kapalıydı. Ovulasyona göre adet günüm bugün en geç yarın olsun. Ama kan testi günüm 19 Temmuz çarşamba günüydü. Normalde transfer kaç günlük embriyo ise o gününe denk gelip yapılmaz mı? Daha önce taze iki transfer oldum onlarda tam test günü ya da bi gün sonra adet oldum. Şimdi iki gün geçti hala adet olmadım. Anlamadım neden boyle oldugunu her şey karma karışık geliyor.

Ya benim transferi erken yaptılar büyük ihtimal ben öyle düşünüyorum cunku Ovulasyon testinde pik gördüğüm 2. Günü yaptılar cuma günü yaptılar normalde haftasonuna denk gelmesi lazımdı orası da haftasonu kapalıydı. Ovulasyona göre adet günüm bugün en geç yarın olsun. Ama kan testi günüm 19 Temmuz çarşamba günüydü. Normalde transfer kaç günlük embriyo ise o gününe denk gelip yapılmaz mı? Daha önce taze iki transfer oldum onlarda tam test günü ya da bi gün sonra adet oldum. Şimdi iki gün geçti hala adet olmadım. Anlamadım neden boyle oldugunu her şey karma karışık geliyor.
Sanırım daha çok endometrium kalınlığına bakıyorlar. Benim transferim 20. Gün oldu mesela. O çok önemli değil sanki ama emin değilim. İlaçları bırakmadan adet gelmiyor zaten bildiğim.

Benim de hem değerim hem de yumurtalarım az ve küçüktü bir 10 günlük bal karısımı avakado kuruyemiş tüketimiyle aniden yükselişe geçti. Opu işlemimi erteleyip duruyordu doktorun sonra birden 2 gün öne cekti. Ben yediklerme bağladım
Peki bal karışımı nerden aldın canım, güvenebileceğim bi marka önerirmisin

Back