- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.713
- 53
Ben testte pozitif gördüm 46 ile, aynı gün idrar negatifti. Ertesi gün idrar yaptım pozitifti yine böyle sizinki gibi Silikti.Stresli bir durummuş ama inşallah bu süreci yaşayanlara yol gösterici olur şeytan vesvese veriyor gibi 2.çizgi çıkıyor ama neden koyulaşmıyor korku saldı beni son embriyomuz dualarınıza ihtiyacımız var
Yarın test günümüz yarına kadar bekleyeceğim eşimle gideceğizBence kan verin keainleşsin, fotolardan pozitif olduğu belli hatta ikiz olabilir gibi bu kadar erken çıkmışsa :)
10. Gün için epey düşük bi değer ama yine de belli olmaz belki geç tutunmuşturYükselirmi sizce 10.36 değer
sayılmıyor canımkızlar transfer günü sayılıyor mu , sayılmıyor mu?
canım kanda değerim iyi ama mesela hiç belirtim yok diye bile şeytan vesvese veriyor inan neden bişey hissetmiyorum diye düşünüp duruyorumStresli bir durummuş ama inşallah bu süreci yaşayanlara yol gösterici olur şeytan vesvese veriyor gibi 2.çizgi çıkıyor ama neden koyulaşmıyor korku saldı beni son embriyomuz dualarınıza ihtiyacımız var
Canım ablam yeğenime hamile kaldığında test yaptı ama aşırı silikti aynı gün kan verdi değer 100 küsür çıktı. Olmasaydı eğer silik bile çıkmazdı stres yapma kan testi en doğru sonucu verir bebeğin seninle inşallah görünen oKızlar benimde bugün transferin 9.günü 2.transfer son embriyo 5.gün dondurulmuş embriyo 2.çizgi çıkıyor ama hep silik yorumlarınıza ihtiyacım var
Dualarım hepimiz için Rabbim hepimize şifa versin onun küdreti sonsuz embriyolarımıza can versin kan versin sağlıkla kucağımıza alalım inşallahcanım kanda değerim iyi ama mesela hiç belirtim yok diye bile şeytan vesvese veriyor inan neden bişey hissetmiyorum diye düşünüp duruyorummercimek tanesi bile olmayan bebekden tekme bekliyorum herhalde o yüzden streslenmemeye çalış bolca dua et
Bende 12 temmuzda transfer oldumKızlar bugun erken gebelık testi
bende 12 temmuzda trasfer oldum bugun erken gebelık yaptım sanada tavsiye ederim yapmalısın
Benim ilk transferimde o kadar belirtim vardı ki dedim kesin tuttu yani ama sonuç 0.1Kızlar cok belirti aramamak lazım ama sizlerde ne gibi belirtiler oldu veya oluyor ?
Belirti olması olumlu mu sizce ?
Belirtisi olupta kanda negatif görmek cok mu karşılaşılan bir durum?
amin canım amin inşallah şu mübarek cuma günü hürmetine isteyen herkesin kucağı boş kalmasın sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallahDualarım hepimiz için Rabbim hepimize şifa versin onun küdreti sonsuz embriyolarımıza can versin kan versin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
bende seni merak ediyordum canım sonuçta artmaya devam ediyor ben hatırlıyorum okumuştum bu şekilde artıp normal gebelik yaşayanları bir sonraki testin ne zaman canım umarım her şey çok güzel ilerler bundan sonrasında, sende derin bir nefes alabilirsinKizlaaar öncelikle pozitif sonuç alan kesesini gören tüm herkesi tebrik ederim Allah'ım sağlıcakla kucaklariniza almayı nasip etsin inşallahben ilk başta pozitif sonuç gördüm ama şuan Sürünüyorum resmen 10. Gün Beta 77.1 12. Gün 102.7 14. Gün 159.9 doktor kimyasal olabileceğini söyledi,umut dünyası işte böyle az ilerleme olup normal gebeliğe dönen varmıdır
sağlık ocağında ne kadar süre sonra test çıkıyor canım inşallah güzel sonuçlar alırsınBenim de bugun trasferi saymazsak 9.günüm idrar testi bu sabahta negatif olunca saglik ocagina gidip kan verdim bosuna ilaclari kullanmak istemiyorum artik
İnşallah öyledir10. Gün için epey düşük bi değer ama yine de belli olmaz belki geç tutunmuştur
Yarın sabah cıkmıs olur dedilersağlık ocağında ne kadar süre sonra test çıkıyor canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
baya uzun sürüyormuş sağlık ocağında canım ben de yarın test vericem ama özel hastahanede vereceğim güzel haberler inşallahYarın sabah cıkmıs olur dediler
Hadi insallah canim sen idrar testi yaptin mi hicbaya uzun sürüyormuş sağlık ocağında canım ben de yarın test vericem ama özel hastahanede vereceğim güzel haberler inşallah
idrar testi sonucuna güvenmediğim için yapmadım, pozitif görüp kanda negatif görenleri okuyorum veya bazıları negatif görüp kanda pozitif çıkıyor ben sonucu kesin olmadığı için yapmamayı tercih ediyorum canımHadi insallah canim sen idrar testi yaptin mi hic
3 temmuz transfer
11.günü 355
14.gün 1012
17.gün 3415 çıktı kızlar iyi dimi artışlar
28 temmuza da kese ve kalp atışı randevum var inşallah
Ay beyza kahkaha attım resmencanım kanda değerim iyi ama mesela hiç belirtim yok diye bile şeytan vesvese veriyor inan neden bişey hissetmiyorum diye düşünüp duruyorummercimek tanesi bile olmayan bebekden tekme bekliyorum herhalde o yüzden streslenmemeye çalış bolca dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?