Tek kese göründü canım , doktor ikiz olsa bile tek yumurta ikizi için kalp atışıyla anlayabiliriz dedi . Bakalım zamanla artık görücez sağlıklı doğsun da tek dileğim duam oİkiz mi değil mi belli oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek kese göründü canım , doktor ikiz olsa bile tek yumurta ikizi için kalp atışıyla anlayabiliriz dedi . Bakalım zamanla artık görücez sağlıklı doğsun da tek dileğim duam oİkiz mi değil mi belli oldu mu
Çok teşekkür ederim canımayy ne güzel haber çok sevindim maşallah sağlıkla gelsin
inşallah pozitif sonuç alırsın canımkızlar benim de yarın test günüm 5.gün embriyosu 12 Temmuz da transfer oldum dün akşam çok fazla ayaklarımın altı yanıyordu genel olarakda vücudum çok sıcak tabi havalardan da olabilir ama normalde o kadar sıcaktan etkilenen bir bünyem yoktur
Merhaba Güzel sonuçlar alırsınız inş , bende 12 temmuzda transfer oldım ama pazartesiye gel demişti doktor elim kolum bağlı bekliyorumkızlar benim de yarın test günüm 5.gün embriyosu 12 Temmuz da transfer oldum dün akşam çok fazla ayaklarımın altı yanıyordu genel olarakda vücudum çok sıcak tabi havalardan da olabilir ama normalde o kadar sıcaktan etkilenen bir bünyem yoktur
inşallah hepimiz o güzel sonuçları alırız yarın paylaşacağım her ne olursa genelde 10.gün çağrılıyor ama sizinki 12.gün çağırmış vardır bir bildiği doktorunuzun ama gerçekten bekleme süreci zorMerhaba Güzel sonuçlar alırsınız inş , bende 12 temmuzda transfer oldım ama pazartesiye gel demişti doktor elim kolum bağlı bekliyorum
İnş Cookk zor hemde dün bir arkadaş bu başlık altında mı hatırlamıyorum sıcaklara denk gelmek kötü yazmış aşırı katılıyorum kışın günler de kısa olduğundan belki zaman daha çabuk geçiyordu sanki yaz günü eve hapis olmak çok zor kendimi sokaklara atasım varinşallah hepimiz o güzel sonuçları alırız yarın paylaşacağım her ne olursa genelde 10.gün çağrılıyor ama sizinki 12.gün çağırmış vardır bir bildiği doktorunuzun ama gerçekten bekleme süreci zor
Çok zor oldu ama 3 haftadır içmiyorum siz bırakmadınız mı?Kızlar sigarayı bırakabildiniz mi
Geç döllenme olabilir sabırlı olunKizlaaar öncelikle pozitif sonuç alan kesesini gören tüm herkesi tebrik ederim Allah'ım sağlıcakla kucaklariniza almayı nasip etsin inşallah ben ilk başta pozitif sonuç gördüm ama şuan Sürünüyorum resmen 10. Gün Beta 77.1 12. Gün 102.7 14. Gün 159.9 doktor kimyasal olabileceğini söyledi,umut dünyası işte böyle az ilerleme olup normal gebeliğe dönen varmıdır
kızlar biraz modum düştü, transfer günümü saymazsam eğer bugün 9. günümüm sayarsam 10. gün ( sayılmalı mı sayılmamalı mı bilmiyorum). pazartesi günü test yaptım değerim 16.89 çıktı sonra çarşamba günü yaptım 56,86 çıktı bugün yeniden yaptırdım değe artışını görmek için 92,79 çıktı. Düşük değil mi bu değerler ? Ne yalan söyleyeyim içimi bir endişe kapladı. Esas test günüm pazartesi ben biraz erken başladım test yapmaya bilemedim açıkçası belkide normaldir?
İnşallah canım inşallahGeç döllenme olabilir sabırlı olun
Bana tiksinme geldi canım bıraktım sadece kahvesizlik çok zorlamaya başladıKızlar sigarayı bırakabildiniz mi
9 temmuz sigarayı bırakma tarihim 10 temmuz trasnfer günümÇok zor oldu ama 3 haftadır içmiyorum siz bırakmadınız mı?
Bende içmiyorum ama canım çok istiyor canım keşke bende tiksinsemBana tiksinme geldi canım bıraktım sadece kahvesizlik çok zorlamaya başladı
var mı bir fikri olan yorum yapabilecek olan kızlar?kızlar biraz modum düştü, transfer günümü saymazsam eğer bugün 9. günümüm sayarsam 10. gün ( sayılmalı mı sayılmamalı mı bilmiyorum). pazartesi günü test yaptım değerim 16.89 çıktı sonra çarşamba günü yaptım 56,86 çıktı bugün yeniden yaptırdım değe artışını görmek için 92,79 çıktı. Düşük değil mi bu değerler ? Ne yalan söyleyeyim içimi bir endişe kapladı. Esas test günüm pazartesi ben biraz erken başladım test yapmaya bilemedim açıkçası belkide normaldir?
Bence 9. Güne göre değerin gayet iyi çünkü benim transferin 10. Günü 77 çıktı doktorum güzel dedi önemli olan artış benim artışımda sıkıntı oldu ki daha düşük beta hcg Ler ile sağlıklı bir şekilde olan çok varvar mı bir fikri olan yorum yapabilecek olan kızlar?
Hamile misinizBende içmiyorum ama canım çok istiyor canım keşke bende tiksinsem