2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Merhaba kızlar bugün sonuç günümdü 3.gün 1.kalite 2 tane embiriyo transfer olmuştum ama sonuç negatif biraz dağıldım neden tutmuyor acaba yorumunuz var mi
Eğer tüm testlerinizi genetik testlerinizi falan yaptırdıysanız ve birşey çıkmadıysa tamamen nasip olarak yorumluyorum ben. Bir önceki transferimde 5. güne giden 1. sınıf kalteli embriyoma genetik tarama yaptırdım ve gayet sağlıklı olarak transfer oldum ancak ne yazık ki olmadı. Zor süreçler, zor günler maddi manevi elimizden ne gelirse yapıyoruz ama doğru zaman değilse ne yaparsak yapalım olmuyor. Bekleyip, umudumuzu yitirmeyip tedavimize devam edeceğiz başka bir şansımız yok. Bizim için olan doğru zaman illaki gelecek.

Canım %60 min artması lazım seninde artmış zaten 56 dan 92 olmuş endişelenme artışı takip et

Benim de bugun trasferi saymazsak 9.günüm idrar testi bu sabahta negatif olunca saglik ocagina gidip kan verdim bosuna ilaclari kullanmak istemiyorum artik

Kızlar bugun erken gebelık testi
bende 12 temmuzda trasfer oldum bugun erken gebelık yaptım sanada tavsiye ederim yapmalısın

Merhaba kızlar bugün sonuç günümdü 3.gün 1.kalite 2 tane embiriyo transfer olmuştum ama sonuç negatif biraz dağıldım neden tutmuyor acaba yorumunuz var mi
Geçmiş olsun herşeyin hayırlısı. Çoğumuzun ilk transferde olmuyor. Bir şekilde. 3 günlük yerine 5 günlük deneyin daha yüksek ihtimal oluyor.

Canım benim çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
Kızlar benimde bugün transferin 9.günü 2.transfer son embriyo 5.gün dondurulmuş embriyo 2.çizgi çıkıyor ama hep silik yorumlarınıza ihtiyacım var

Eklentiler

• IMG_0790.jpeg
    171,2 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar benimde bugün transferin 9.günü 2.transfer son embriyo 5.gün dondurulmuş embriyo 2.çizgi çıkıyor ama hep silik yorumlarınıza ihtiyacım var
Ne güzel yapmışsınız ya ovulasyon gibi, stres olmadiysaniz eğer güzel olmuş gününde bulmuşsunuz , ben cesaret edemiyorum kaptiririm kendimi diye. Ben beklemedeyim pozitif gören arkadaşlar yazarlar, ama şimdiden tebrik ediyorum insalalh sağlıkla da ilerler

Stresli bir durummuş ama inşallah bu süreci yaşayanlara yol gösterici olur şeytan vesvese veriyor gibi 2.çizgi çıkıyor ama neden koyulaşmıyor korku saldı beni son embriyomuz dualarınıza ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…