- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
Eğer tüm testlerinizi genetik testlerinizi falan yaptırdıysanız ve birşey çıkmadıysa tamamen nasip olarak yorumluyorum ben. Bir önceki transferimde 5. güne giden 1. sınıf kalteli embriyoma genetik tarama yaptırdım ve gayet sağlıklı olarak transfer oldum ancak ne yazık ki olmadı. Zor süreçler, zor günler maddi manevi elimizden ne gelirse yapıyoruz ama doğru zaman değilse ne yaparsak yapalım olmuyor. Bekleyip, umudumuzu yitirmeyip tedavimize devam edeceğiz başka bir şansımız yok. Bizim için olan doğru zaman illaki gelecek.Merhaba kızlar bugün sonuç günümdü 3.gün 1.kalite 2 tane embiriyo transfer olmuştum ama sonuç negatif biraz dağıldım neden tutmuyor acaba yorumunuz var mi
Transferden 2 gün önce bırakmıştım daha da içmedim canımda hiç istemiyor kokusu rahatsız ediyorKızlar sigarayı bırakabildiniz mi
Canım %60 min artması lazım seninde artmış zaten 56 dan 92 olmuş endişelenme artışı takip etkızlar biraz modum düştü, transfer günümü saymazsam eğer bugün 9. günümüm sayarsam 10. gün ( sayılmalı mı sayılmamalı mı bilmiyorum). pazartesi günü test yaptım değerim 16.89 çıktı sonra çarşamba günü yaptım 56,86 çıktı bugün yeniden yaptırdım değe artışını görmek için 92,79 çıktı. Düşük değil mi bu değerler ? Ne yalan söyleyeyim içimi bir endişe kapladı. Esas test günüm pazartesi ben biraz erken başladım test yapmaya bilemedim açıkçası belkide normaldir?
bende 12 temmuzda trasfer oldum bugun erken gebelık yaptım sanada tavsiye ederim yapmalısınkızlar benim de yarın test günüm 5.gün embriyosu 12 Temmuz da transfer oldum dün akşam çok fazla ayaklarımın altı yanıyordu genel olarakda vücudum çok sıcak tabi havalardan da olabilir ama normalde o kadar sıcaktan etkilenen bir bünyem yoktur
Geçmiş olsunMerhaba kızlar bugün sonuç günümdü 3.gün 1.kalite 2 tane embiriyo transfer olmuştum ama sonuç negatif biraz dağıldım neden tutmuyor acaba yorumunuz var mi
Kızlar sigarayı bırakabildiniz
kahve kesınlıkle içmeyın rahimin düşmanı az çok farketmıyoÇay kahve günde kaç tane içiyorsunuz?
Ahhaa 20 gün içmedim bende şimdi canım çekti bi tane meyveli içtim nikotini az olanKızlar sigarayı bırakabildiniz mi
Kahve iki günde bir içiyorum ben . Çayıda çok açık kahvaltıda bir bardakÇay kahve günde kaç tane içiyorsunuz?
Müstecep kavrut hocamızı öneririm size gerçekten işinin doktoru babacan doktorMerhaba kızlar bugün sonuç günümdü 3.gün 1.kalite 2 tane embiriyo transfer olmuştum ama sonuç negatif biraz dağıldım neden tutmuyor acaba yorumunuz var mi
Hiç çok canım istemisti 1 cay kaşığıyla kahve yaptım birinde de şeffafa yakın çay içmistim cok cok minik koymuştum çayı.Çay kahve günde kaç tane içiyorsunuz?
Kızlar benimde bugün transferin 9.günü 2.transfer son embriyo 5.gün dondurulmuş embriyo 2.çizgi çıkıyor ama hep silik yorumlarınıza ihtiyacım varCanım benim çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahdarısı başımıza
Ne güzel yapmışsınız ya ovulasyon gibi, stres olmadiysaniz eğer güzel olmuş gününde bulmuşsunuz , ben cesaret edemiyorum kaptiririm kendimi diye. Ben beklemedeyim pozitif gören arkadaşlar yazarlar, ama şimdiden tebrik ediyorum insalalh sağlıkla da ilerlerKızlar benimde bugün transferin 9.günü 2.transfer son embriyo 5.gün dondurulmuş embriyo 2.çizgi çıkıyor ama hep silik yorumlarınıza ihtiyacım var
İnşallah bir dahakine sağlıkla10. Gün Değerim 10.36 cıktı kızlar sanırım olmadı
Stresli bir durummuş ama inşallah bu süreci yaşayanlara yol gösterici olur şeytan vesvese veriyor gibi 2.çizgi çıkıyor ama neden koyulaşmıyor korku saldı beni son embriyomuz dualarınıza ihtiyacımız varNe güzel yapmışsınız ya ovulasyon gibi, stres olmadiysaniz eğer güzel olmuş gününde bulmuşsunuz , ben cesaret edemiyorum kaptiririm kendimi diye. Ben beklemedeyim pozitif gören arkadaşlar yazarlar, ama şimdiden tebrik ediyorum insalalh sağlıkla da ilerler
Bence kan verin keainleşsin, fotolardan pozitif olduğu belli hatta ikiz olabilir gibi bu kadar erken çıkmışsa :)Kızlar benimde bugün transferin 9.günü 2.transfer son embriyo 5.gün dondurulmuş embriyo 2.çizgi çıkıyor ama hep silik yorumlarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?