Bende onu yaptım negatifpredictor marka aldım ben bugün erken gebelik için negatif sonuç aldım, daha erken miydi test yapmak içn bilmiyorum kafam karıştı çok.
kan testi de yaptın mıBende onu yaptım negatif
Bence zaten embriyo o şekilde görebileceğiniz birsey değil. Kacinci gününüzdu bilmiyorum ama bize transfer ettiklerinde Bir nokta kadar belki de. Gözle görülür bisey değil. Ama ne olabileceğini yine de doktorunuza sorabilirsiniz.ayy inşallah öyledir çok korktum araştırdığım zaman hiç böyle bir şeyde görmedim çok teşekkür ederim
Hayırkan testi de yaptın mı
o halde ümitsizliğe kapılma, transfer sonrası kaçıncı gününde yaptın bu testi ben 6. günümdeyim transfer olduğum günüde sayıyorum üstelik. herşey belli eden kan testi,
Bugün yaptım 3.gün embriyosu 10. Gün bugün toplamda 13.işteo halde ümitsizliğe kapılma, transfer sonrası kaçıncı gününde yaptın bu testi ben 6. günümdeyim transfer olduğum günüde sayıyorum üstelik. herşey belli eden kan testi,
Çok sevindim gerçekten sizin adınıza Allah bu yolda hepinize sağlıkla ilermeyi nasip etsin8. gün kan vermiştim 46 çıkmıştı, ardından kanamam olmuştu yerleşme kanamasıymış gerçekten ama evhamlanmılştım baya, bugün 11. gün test sonucum 235 çok şükür Allah'ıma
Çok teşekkürlerÇok sevindim gerçekten sizin adınıza Allah bu yolda hepinize sağlıkla ilermeyi nasip etsin
Sizin de toplama vurunca 8+5 13.günde idrarda negatifti benimde bugün 10+3 negatif belki hala bir umut vardır
Sabah öğlen akşam kullanabilirsin demişlerdi bana . Zararı en az olan ilaç zaten kabız ve ıkınmayı hiiiç istemiyorlar zaten onun için kullan en az 3 ay kullancamm benKesinlikle çok etkili bir ilaç asla bırakmam. Fakat fazlası zarar mı onu bilmiyorum ne kadar süre kullanılır acaba. Gerçi ben daha test te yapmadım
Yaaa gerçekten mi allahım geciktiriyorsa güzelleriştiriyordur üzülme çok fazlaBen negatifi gördüm maalesefdünde adet oldum
Benim hazır embriyom yok sil baştan süreçÇok teşekkürlerdarısı başınıza. Bence ümit var tabii ki, ama stressiz herşeye hazır olmak lazım, ben bu tutmazsa hangi tarihte yeni transferim var onu hesaplıyordum Allah dualarınızı kabul etsin
muhtemelen boşuna kuruntu yaptım inanın hiç bilmiyorum ilk denemem, bugün transfer günü hariç 5.günümBence zaten embriyo o şekilde görebileceğiniz birsey değil. Kacinci gününüzdu bilmiyorum ama bize transfer ettiklerinde Bir nokta kadar belki de. Gözle görülür bisey değil. Ama ne olabileceğini yine de doktorunuza sorabilirsiniz.
inşallah kan testinde pozitif sonucu alırsınız ne zaman test yapacaksınızBugün yaptım 3.gün embriyosu 10. Gün bugün toplamda 13.işte
Siz teste yanlış bakıyor olmayasınız, 0.60 dır belkivalla doktorunuz nasıl bir tedavi uyguluyor bilemedim canım yani vardır bir bildiği
Ben canım. 3 5 hiç farketmez hangisi sağlıklı ise o tutunacak zaten. Doktorlarımız en iyisini biliyor hiç kafanı kurcalama neden 3 diye. İyi olmayan 5. Gün embriyosundansa iyi olan 3 tercih ediliyor. Ben hiç sorgulamadım ki 5. Gün embriyom da vardı.Selam kızlar cumartesi opu olmuştum yarın sabah transferim var 3. Gün embriyosu transfer edilecek. Aranızda 3. Gün embriyosuyla gebe kalan var mı? Açıkçası doktorum neden 3. Gün transferi yapıyor onu da bilmiyorum ama güveniyorum kendisine. Bana dua edin
Bu konu ne ? 4+6?Oyy maşallah4+6 hesabını internetten mi yaptın canım? Ne zaman kaçıncı gün embriyosu transfer olmuştun? Sağlıkla kucağına al inşallah
Kuru kayısı ve kuru erik baya yardım etti bana, bol su, salatalar ve meyve. Yoksa kabısızlık 3 gün yaşadım sonra hemen aldım kuru erik ve kayısı. Her gün sabah 2 tane kuru kayısı + 2 tane kuru erik.Arkadaslar duphalac şurup kullanan var mı aranız da kabizlik icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?