2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Arkadaşlar bende Temmuz ayı transferi olacaklardanım bugün kontrolüm vardı rahim 8.9 kalınlığı transfer için rahim kalınlığının uygun olmasını bekliyoruz estrofem kullandım bir hafta. çarşamba günü kontrolümde belli olacak sanırım transfer günüm şuan heyecanla bekliyorum :)

ayy inşallah öyledir çok korktum araştırdığım zaman hiç böyle bir şeyde görmedim çok teşekkür ederim
Bence zaten embriyo o şekilde görebileceğiniz birsey değil. Kacinci gününüzdu bilmiyorum ama bize transfer ettiklerinde Bir nokta kadar belki de. Gözle görülür bisey değil. Ama ne olabileceğini yine de doktorunuza sorabilirsiniz.

8. gün kan vermiştim 46 çıkmıştı, ardından kanamam olmuştu yerleşme kanamasıymış gerçekten ama evhamlanmılştım baya, bugün 11. gün test sonucum 235 çok şükür Allah'ıma
Çok sevindim gerçekten sizin adınıza Allah bu yolda hepinize sağlıkla ilermeyi nasip etsin
Sizin de toplama vurunca 8+5 13.günde idrarda negatifti benimde bugün 10+3 negatif belki hala bir umut vardır

Çok sevindim gerçekten sizin adınıza Allah bu yolda hepinize sağlıkla ilermeyi nasip etsin
Sizin de toplama vurunca 8+5 13.günde idrarda negatifti benimde bugün 10+3 negatif belki hala bir umut vardır
Çok teşekkürler darısı başınıza. Bence ümit var tabii ki, ama stressiz herşeye hazır olmak lazım, ben bu tutmazsa hangi tarihte yeni transferim var onu hesaplıyordum Allah dualarınızı kabul etsin

Kesinlikle çok etkili bir ilaç asla bırakmam. Fakat fazlası zarar mı onu bilmiyorum ne kadar süre kullanılır acaba. Gerçi ben daha test te yapmadım
Sabah öğlen akşam kullanabilirsin demişlerdi bana . Zararı en az olan ilaç zaten kabız ve ıkınmayı hiiiç istemiyorlar zaten onun için kullan en az 3 ay kullancamm ben

muhtemelen boşuna kuruntu yaptım inanın hiç bilmiyorum ilk denemem, bugün transfer günü hariç 5.günüm

kızlar yapmayın bence bunu kendinize mesela idrar testi ile pozitif gördünüz diyelim ikna olacak mısınız hamile olduğunuza çift çizgi olduğu halde kanda negatif olan bir sürü kişi var
veya negatif gördünüz bu defa kanda pozitif görmeyi umut edeceksiniz ve pozitif olursa bir kaç gün kendinizi üzmekle kalacaksınız
gerçekten beklemek zor biliyorum ama idrar testi sonucu net olmayan bir test

Selam kızlar cumartesi opu olmuştum yarın sabah transferim var 3. Gün embriyosu transfer edilecek. Aranızda 3. Gün embriyosuyla gebe kalan var mı? Açıkçası doktorum neden 3. Gün transferi yapıyor onu da bilmiyorum ama güveniyorum kendisine. Bana dua edin

Ben canım. 3 5 hiç farketmez hangisi sağlıklı ise o tutunacak zaten. Doktorlarımız en iyisini biliyor hiç kafanı kurcalama neden 3 diye. İyi olmayan 5. Gün embriyosundansa iyi olan 3 tercih ediliyor. Ben hiç sorgulamadım ki 5. Gün embriyom da vardı.
Umarım güzel sonuçlar alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…